Şimdi Ara

DORADO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
12.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hergün yolda dorado marka motosiklet görüyorum.İnternette biraz inceledim,otomatik vites, kaslı bir yapısı olan bir motor.250 cc imiş.Bu motor hakkında görüşlerinizi rica edebilirmiyim? Ne kadar yakar 100 km.de? sorunlumudur?Nerede üretiliyor??

• Yapay Zekanın Yanıtı

DORADO: Yükselen Bir Otomobil Yıldızı

DORADO, otomotiv sektöründe hızla yükselen bir Türk markasıdır. Geniş bir araç yelpazesi ile hizmet veren DORADO, uygun fiyatları ve kaliteli ürünleriyle dikkat çekmektedir.

En popüler modellerinden biri DORADO Poseidon'dur. Poseidon, sportif tasarımı ve güçlü performansıyla macera tutkunlarına hitap etmektedir. DORADO Poseidon Yorumlarında, kullanıcılar aracın yakıt verimliliği, yol tutuşu ve konforunu övgüyle karşılamaktadır.

DORADO'nun bir diğer popüler modeli de DORADO Daphne 150'dir. Daphne 150, uygun fiyatı ve şehir içi kullanım için ideal boyutlarıyla bütçe dostu bir tercihtir. DORADO Daphne 150 Yorumları, aracın manevra kabiliyeti, ekonomikliği ve güvenilirliği konusunda olumludur.

DORADO motorları da yüksek performansları ve dayanıklılıklarıyla bilinmektedir. DORADO Motor Ne Malı sorusunun cevabı ise Türkiye'dir. DORADO motorları, Türk mühendisler tarafından tasarlanmakta ve üretilmektedir.

DORADO Corvus ise markanın en yeni modellerinden biridir. Corvus, lüks tasarımı ve üstün teknolojisiyle dikkat çekmektedir. DORADO Corvus Yorumları, aracın konforlu sürüş deneyimi, güvenlik özellikleri ve modern iç mekanını övmektedir.

DORADO, uygun fiyatları, kaliteli ürünleri ve müşteri odaklı yaklaşımıyla otomotiv sektöründe yerini sağlamlaştırmaktadır. İster macera dolu bir yolculuk ister rahat bir şehir içi sürüş arayışında olun, DORADO araçları aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok seçenek sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ÖNCEDEN MOTOR KULLANMADIYSAN DAHA KÜÇÜK MOTORLARA BAKMANI TAVSİYE EDERİM
    ASLA KASKSIZ MOTOR KULLANMA
  • motr hacmi 250 cc olan ve otomaatik şanzımana sahip bir motor sıfırdan başlanabilece motordur burada arkadaş rr emyor ki imseben bir yıllık 125 lik alayım pişeyim 250 ye geçeyim diyemiyor neyazık ki motor nasıldır bilemem ama tipi çok hoş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReBeR -- 13 Mart 2007; 2:43:19 >
  • Bu motoru yakın zamanda almayı düşünüyorum. İngilterede bir arkadaşa sordum çok iyi olduğunu söyledi. Fiyatıda çok uygun. Kullanan varsa görüşlerini belirtirse sevinirim.
  • Otomatik vites olması sıkıcı değil mi? Motorcu olmanın en inca noktalarından birisi debriyaj kontrolüdür, ben olsam asla manuel bir motor almazdım çünkü insanı geliştirmiyor. Ama bu benim görüşüm tabi, motoru sadece ulaşım aracı olarak gören insanlar da var hayat tarzı olarak gören de. Eğer motorcu olmak istiyorsanız vitesli alın, ama yok ben sadece gidip gelicem diyorsanız otomatik alabilirsiniz. Bu arada vitesli kullanmak gerçekten hiç zor değil, sadece 1 günlük eğitimin ardından mükemmel şekilde vitesli kullanıyorum, hatta 1 gün YBR125'te pratiğin ardından 5 çeşit 600'lük motor sürdüm hiçbir sıkıntı çekmedim. Bunları niye anlattım 1 günde bile öğrenilebildiğini göstermek için yoksa artistlik değil niyetim Karar sizin...

• Bana farketmez otomatik filan. Zaten şehir içinde kullanacağım. Sağlam olsun kullanışlı olsun bana yeter.
  • Otomatik vites motormu olurmuş bea!! PEEEH!!

Bu arada Doradaların kronik 1-2 problemi olduğunu biliyorum. Ilginç bir tarzı var makinelerin. Scooter ve cruiser melezi modeli güzel aslında. Ama bana sorarsan o kadar para veriyorsun, bari git SYM falan al..
    En azından neye bindiğini bilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu motoru ben hergün görüyorum ve motorun sahibiyle arkadaş olduk.Ben kısaca şöyle açıklayayım,motorun yedek parçalarını hiç biyerde bulamıyorsunuz.Hadi bunu geçtik çok gereksiz ufak tefek arızalar yapıyor.Ama zamanla çok büyüyor.Mesela egsozt rolmanının bağlı olduğu civataların silindir kapağının içinde kopması gibi bir sürü arıza.Motoru ne zaman görsem hep tornacının yanında.Sübaplarının da ayar tutmaması cabası daha ne diyebilirimkiAma sevdiğim tek yönü bi kasetçaların olması.Mesela yolda giderken bi takçan cengiz babayı bir de mor spotlar olucak bodrum sokaklaında yada etilerde piyasa yapacaksın

• quote:

Orjinalden alıntı: uguri88

Arkadaşlar bu motoru ben hergün görüyorum ve motorun sahibiyle arkadaş olduk.Ben kısaca şöyle açıklayayım,motorun yedek parçalarını hiç biyerde bulamıyorsunuz.Hadi bunu geçtik çok gereksiz ufak tefek arızalar yapıyor.Ama zamanla çok büyüyor.Mesela egsozt rolmanının bağlı olduğu civataların silindir kapağının içinde kopması gibi bir sürü arıza.Motoru ne zaman görsem hep tornacının yanında.Sübaplarının da ayar tutmaması cabası daha ne diyebilirimkiAma sevdiğim tek yönü bi kasetçaların olması.Mesela yolda giderken bi takçan cengiz babayı bir de mor spotlar olucak bodrum sokaklaında yada etilerde piyasa yapacaksın

Bu mesajın üstüne bu motordan da vazgeçmiş bulunmaktayım. Ama motor kötü diye değil Cengiz Baba fantazin nedeniyle :) Bu arada motor sanırım pek türkiyeye uygun değil. Bazı motosiklet sitelerinde araştırdım biraz zahmetli bir cihaz. Ben bir de ağırlığından şüpheliydim tahmin ettiğim gibi performansı dşük imiş. Ama fikir ve dizayn güzeldi gerçekten.

• Arkadaşlar çok teşekkür ederim.Ben tercihimi son anda Honda CBF150 den yana kullandım.Çok keyifli ve sessiz vitesli bir motor.Eşimle beni de istediğimiz yere tın tın götürüyor.Syg.
  • Şehir içi sakin kullanım için iyi, arkada bayan varsa zaten güçlü motor almak pek iyi değil, sonra arkadan toplamak zorunda kalıyorsunuz bazen
  • en doğru seçim şehir içi ufak cc de daha ii ve kalitelisini bulamazdın ztn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.