Şimdi Ara

Doran stacklemedeki amaç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bazı APlar dorans ring bazı carryler ve talonlar blade stackliyor, buradaki amaç nedir? 4 tane alsan onları asatınca 400-500 gold zarara giriyorsun az bir miktar değil gerçekten anlayamadım ben

• Early game için alıyorlar. Az paraya fazla özellik. Yani 475 Golda hiçbir item 80HP 10AD %3 Lifesteal vermiyor. Dorans ringde de aynı mantık. Bu yüzden alınıyor. Zaten ilerleyen dönemde para sıkıntısı yaşanmadığı için satıyorlar.
  • Bazılarında çok işe yarar bazılarında yaramaz
    hem 400-500 gold büyük bi kayıp değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok iyi gitmez ya da mana sıkıntısı çok çekersin dorans ring stacklersin. Baktın el çok iyi direk rabadon veya roa alırsın
  • Yüksek seviye oyunlarda FB kolay gitmediği kill'er havada uçuşmadığı için early gamede şampiyondan maksimum verim almak. Tabi bazı özentiler normal gamedede aynı şeyi yapıp 10. dakkada PD tamamlamak için satıyor bir halta yaramıyor.
  • Early game iyi gitmeyenler mid gamede biraz rahatlamak için stackler genelde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bende detaylı açıklama yazcaktım ama arkadaşlar açıklamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha iyi verim almak için.
  • Şimdi hesaplayarak görelim,
    Long Sword +10 Attack Damage veriyor ve 415 Gold
    Doran's Blade ise +10 AD +80 HP +%3 Lifesteal veriyor. 475 gold
    60 Golda 80 HP ve %3 lifesteal satın alıyorsun anlıyacağın. Gayet güçlü bence. (Önceden +100 HP veriyordu riot nerfledi durduk yere.)
  • nerflenmeseydi daha iyi verim alıyordun ama pek fark yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.