Şimdi Ara

Dördüncü nesil iPad ve iPad Mini ülkemizdeki teknoloji marketlerinde yerini almaya başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 399 dolarlik , ipad mini yi 1000 TL den satiyorlardi DH de. Özellikle Apple tablet fiyati kabul edilebilir.

Ben nexus neden alamiyoruz 6 aydir merak ediyorum hatta ! Nexus i9250 nin TR satış politikasinin amaci ne çözmek mûmkün degil !

Özgü yazilim , google arkasinda ama ortada urun / market / satiş yok !

• Galaxy note 10.1

yurtdisi fiyati: 500 dolar, Turkiye fiyati:1500 lira

Ipad

yurtdisi: 500 dolar, Turkiye 1200 lira

Buradan bakinca biraz makul gorundu fiyat. Daha dogrusu kazigin boyu daha kucuk gorundu.

• Fiyatlar bence makul seviyede.
  • yahu fiyatlari amerika ya gore karsilastirmayi birakin..,amerikayla avrupa arasinda farklar var fiyatini avrupaya gore kiyasladigimizda gayet iyi bi fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

quote:

Orijinalden alıntı: groyeuw

quote:

4G modeli daha gelmedi mi?

4G modelleri amerikada bile bulmak zor su aralar yılbaşından sonra gibi gözüküyor

4G olmayınca ne anladım iPad'in özelliğini? Evde zaten bilgisayarım var, açıp girerim. Tabletlerin asıl mantığı zaten taşınabilir olması. Yanında internet olunca iPad'e verilen paraya değiyor.

Ipad 3 ve 4 ün ekrani , ios oyunlari ve uygulama zenginligi PC ve Laptopta olmaz. Laptop 8 gb ram ve 10000rpm hdd taksanda Ipad3 hizina yetisemezsin !

Dokunmatik , zoom , ön kamera/ sosyal paylasim hic bir PC de yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: groyeuw

quote:

4G modeli daha gelmedi mi?

4G modelleri amerikada bile bulmak zor su aralar yılbaşından sonra gibi gözüküyor

4G olmayınca ne anladım iPad'in özelliğini? Evde zaten bilgisayarım var, açıp girerim. Tabletlerin asıl mantığı zaten taşınabilir olması. Yanında internet olunca iPad'e verilen paraya değiyor.

Evde laptop var ama neredeyse hiç açmıyorum. İpad hep el altında kullanıı rahat şarjı çok çok iyi.

Evde olduğum sürece iPad'e gerek yok. Onun yerine kapsamlı bir ultrabook yada netbook tercih ederim. Çok gezen biri olduğum için iPad düşünüyorum. Dışarıda ben nereden bulacağım wifi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeky

Arkadaşlar daha yeni bimeksten aldım ipad 4 32 gb wifi + 4g hiç kalmadı daha. isteyen olursa 2100TL'ye satabilirim.

Kadıköyde oturuyorum. İletişim: e.zekiparlak61@hotmail.com

Bazıları firmaları da geçmiş anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

oha çok hesaplı şaşırtıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahkoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: CihanKaygusuz589 liralık malı 899 a satıyorlar birileri de çıkıp fiyatı uygunmuş diyor ya işte ben bunun kafasını merak ediyorum.
    Cunku herkesi alistirdilar. 1000 liralik galaxy note 2 yi 1899 liradan cikarttiklarinda incelemerde bile ne kadar uygun fiyatla cikardilar diye konusuldu. 750 liralik Nexus 4ü 1400 e cikaracaklar deniliyor ve milleti simdiden bu fiyatlara hazirladilar. Sadece elektronikte degil bunlar. Dolaysiz vergi alamayan devlet tuketim harcamalari gibi harcamalardan dolayli vergi almasi ile alakali. Emin ol bu ulke Suudiler kadar petrol yataklarina sahip olsa yine dunyanin en pahali benzinini satar. Cunku Turkiyede vergiler kim ne kadar kazanirsa o kadar vergi alalim diye vergilenmiyor, kim ne kadar harcarsa o kadar vergi alalim diye vergileniyor. Avrupa, Amerika gibi ulkeler ise tam tersine harcamadan degil kim cok kazanirsa ondan daha fazla vergi alalim diyor boylece elektronik esya gibi tuketim mallari uzerine bizim gibi agir vergiler koymayarak bizim ulkeden bile ucuza satilmasini sagliyor. Özaldan beri boyle devam ediyor ve bu gidisle daha da devam edecek gibi gozukuyor.

ülkemi terk ediyorum var mı gelen

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

oha çok hesaplı şaşırtıcı.

Sen bide maliyet fiyatını görüceksin, havalara uçarsın.

Urunun maliyetine degil argesine para oduyoruz zaten. O yonden bakacak olursaniz hicbir urun almamaniz gerek ustune binen para yuzunden. Hicbirsey maliyet fiyatina satilmaz. (oyun konsollari haric)

• quote:

Arkadaşlar daha yeni bimeksten aldım ipad 4 32 gb wifi + 4g hiç kalmadı daha. isteyen olursa 2100TL'ye satabilirim.

Kaça aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Kaça aldın?

http://www.bimeks.com.tr/urun/125824/apple-ipad-4-32gb-wi-fi--cellular-beyaz.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

quote:

quote:

Kaça aldın?

http://www.bimeks.com.tr/urun/125824/apple-ipad-4-32gb-wi-fi--cellular-beyaz.aspx

Kimse kusura bakmasın ama terbiyesizliğin de bu kadarı diyorum. Hani hiç bulunmaz, kara borsa falandır, 50 lira koyarsın, iyilik yaptım falan der geçersin. Bu nedir ya!

• quote:

Gerçekten isminin hakkını veriyorsun

• O değilde ben tablet falan alamayacağım sanırım. Açıkçası 1.800 bu alete vermek deli işi.

2.500 a kral masaüstü toplarım. Elbette farklı ürünler ama 400-500 e iş görecek bir sürü tablet var. Ha ipad belki yüzde 20-30 daha iyi fakat aradaki farka değmiyor artık!
  • quote:

O değilde ben tablet falan alamayacağım sanırım. Açıkçası 1.800 bu alete vermek deli işi.

2.500 a kral masaüstü toplarım. Elbette farklı ürünler ama 400-500 e iş görecek bir sürü tablet var. Ha ipad belki yüzde 20-30 daha iyi fakat aradaki farka değmiyor artık!

aynen oyle.alirsam mini alirim artik en azindan onun fiyati dusuk

• bimeksteki ipad 4lerin çoğu 3G li. 32gb sadece wifi olanı niye yok alacaktım bak müşteriyi kaçırdılar :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resfaction -- 1 Aralık 2012; 22:59:55 >
  • Arkadaslar bu fiyatlar 4g'li versiyonlarin degil. Ucuz diyenler bunu da hesaba katiyormu acaba? Cogu kisi her an online olmak icin aliyor bu urunleri. Bu sebeple sadece wifi kurtarmaz. 4g destekli modeller icin de en az 300-400 daha ustune koyup ona gore yorum yapin isterseniz.

• Valla ben 2000 bin tl den yüksek gelir diye tahmin ediyordum bence fiyt normal türkiye şartlarına göre normal 3500 e iphone5 satılyıorsa siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 1 Aralık 2012; 23:50:07 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zeky Arkadaşlar daha yeni bimeksten aldım ipad 4 32 gb wifi + 4g hiç kalmadı daha. isteyen olursa 2100TLye satabilirim. Kadıköyde oturuyorum. İletişim: e.zekiparlak61@hotmail.com
    Kaça aldın?
    Kimse kusura bakmasın ama terbiyesizliğin de bu kadarı diyorum. Hani hiç bulunmaz, kara borsa falandır, 50 lira koyarsın, iyilik yaptım falan der geçersin. Bu nedir ya!

Arkadaşım iphone Türkiye'de zincirli mağazalarda satıldığında fiyatı 3500TL'Den aşağı inecek. Keza Gold'da ilk geldiğinde 3300TL idi şimdi ise 2800TL civarına düştü. Siz bimeks linklerini paylaşıyorsunuz fakat ürün stokta da kalmadı. Teknosa'da zaten yok. Olur da almak isteyen olursa diye kafama göre fiyatı koydum. Açılmamış paketinde ürün. Ayrıca kimseyi de ilgilendirmez! Terbiyeyi koymak kimseye de düşmedi! Ürüne binen KDV git ayıp de... Kaç paralık şeyi kaça satıyorlar gelmiş bana konuşuyorsun. Haddini bil!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.