Şimdi Ara

Dördüncü nesil iPad ve iPad Mini ülkemizdeki teknoloji marketlerinde yerini almaya başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bimekste hepsi var ben 64 gb wfi+4g almayı düşünüyorum

• Fiyatlarda bir sorun yok, kimse ABD fiyati beklemesin zaten. iPad 4 suanki haliyle Teknosa’da 1189 TL, Avrupa Apple Store fiyati zaten 1157 TL cikiyor kuru cevirince. Asil sorun iPhone fiyatlari, operatorler kazikladikca kaziklamaya calisiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: necroph

yahu fiyatlari amerika ya gore karsilastirmayi birakin..,amerikayla avrupa arasinda farklar var fiyatini avrupaya gore kiyasladigimizda gayet iyi bi fiyat

Katiliyorum 500 dolarlik bir cihaz bulungujuz eyalete gore degisse de vergilerle yaklasik 550 dolar oluyor Amerikada. Bu da yaklasik 1000TL yapiyor. Birakinda oriiinali 1 yil garantili olan urun Türkiye de 2 yil garanti altina alinip 1200TL ye satilsin. Adam babasinin hayrina mi getirecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadigim olay ipadleri bu kadar ucuz getiren firmalar iphone lari neden fahis fiyatlardan satiyorlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

Fiyatlarda bir sorun yok, kimse ABD fiyati beklemesin zaten. iPad 4 suanki haliyle Teknosa’da 1189 TL, Avrupa Apple Store fiyati zaten 1157 TL cikiyor kuru cevirince. Asil sorun iPhone fiyatlari, operatorler kazikladikca kaziklamaya calisiyor.

Evet maalesef iphone fiyatlarında acık ara bir kazık mevcut...
  • bunlarda haftada bir ipad çıkarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

Fiyatlarda bir sorun yok, kimse ABD fiyati beklemesin zaten. iPad 4 suanki haliyle Teknosa’da 1189 TL, Avrupa Apple Store fiyati zaten 1157 TL cikiyor kuru cevirince. Asil sorun iPhone fiyatlari, operatorler kazikladikca kaziklamaya calisiyor.

Evet maalesef iphone fiyatlarında acık ara bir kazık mevcut...

Ötv de var iphoneda %25 damga vergisi falan cihaz 1000 tl ye girse ulkeye vergiyle 1550 tl civari oluyor zaten. onada kar payi ve masrafini ekleyince firma 350 tl civari bir artis daha olup 1900 tl ye geliyor. Masraf isi ithal etmek kargo eleman gibi giderler yani zaten resmi satis baslayincada bu fiyattan satilir.

• bilkom yakında yazmış ne zaman çıkar hepsi

• Arkadaslar Ipad Mini 4g'nin 16,32 ve 64 gb 4g modelini cok hesaplı fiyatlara temin edebiliyorum.

Apple tarafında sattıgımız bütün ürünlerimiz Bilkom garantilidir.Üstelik çok çok hesaplı fiyatlarla alabilirsiniz bizden :)

İlgilenen arkadaslar aşagıdaki iletişim numaralarımızdan bizimle iletişime gecebilir.

Tesekkür ederim...

http://www.businesstech.com.tr/iletisim-formu

• SON 20 ADET IPAD MİNİ 16 GB ANINDA TESLİM SÜPER FİYAT GARANTİSİ

ORJİNAL BİLKOM ÜRÜNÜ-ADINIZA VEYA FİRMANIZA FATURALI

Apple Ipad Mini MD540TU/A 16GB Wi-Fi + Cellular(4G):1100 TL

Apple Ipad Mini MD544TU/A 32GB Wi-Fi + Cellular(4G):1350 TL
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.