Şimdi Ara

Dördüncü nesil iPad ve iPad Mini ülkemizdeki teknoloji marketlerinde yerini almaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Dördüncü nesil iPad ve iPad Mini ülkemizdeki teknoloji marketlerinde yerini almaya başladı

Apple'ın ekim ayında tanıtımını gerçekleştirdiği ve geçtiğimiz ayın başlarında piyasaya sürdüğü iPad Mini ve dördüncü nesil iPad ülkemizdeki bazı teknoloji mağazalarında yerini almaya başladı.

Mağazaların yazılı basında yayınladıkları reklamlara baktığımızda yurt dışında 499$'a satın alınabilen dördüncü nesil Wi-Fi bağlantı seçeneğine sahip 16 GB'lık dördüncü nesil iPad modelinin 1189 TL'den satışta sunulduğu görülüyor. Siyah ve beyaz renk seçeneklerinin her ikisinin de satışa sunan teknoloji marketlerinde şu an için sadece Wi-Fi bağlantı seçeneğine sahip olan 16 GB'lık dördüncü nesil iPad Türk kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

iPad Mini'nin fiyat etiketlerine baktığımızda ise, yurt dışında 329$'a satın alınabilen Wi-Fi bağlantı seçeneğine sahip 16 GB'lık modelin ülkemizdeki teknoloji marketlerinde 899 TL'den satışa sunulduğunu görüyoruz.

• Sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bugün yurt dışı almıştım. Şansa bak :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha çok hesaplı şaşırtıcı.

• ipad mini retina olsa işlemci de güçlü olsa çok güzel olurdu telefonda android kullanıyorum ama kabul etmek gerekir ki tablet de androidin çok gelişmesi lazım uygulama anlamında

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ipad mini retina olsa işlemci de güçlü olsa çok güzel olurdu telefonda android kullanıyorum ama kabul etmek gerekir ki tablet de androidin çok gelişmesi lazım uygulama anlamında

Islemcisi zaten guclu.ppi degeri 163 olmasina ragmen o kadarda kotu degil.en guclu ipad

• quote:

Orijinalden alıntı: CihanKaygusuz

589 liralık malı 899 a satıyorlar birileri de çıkıp fiyatı uygunmuş diyor ya işte ben bunun kafasını merak ediyorum.

500 dolarlık tablet 900 tl yapıyor ama bunu ülkemizde 1100 gibi bir fiyata saçmaları gayet makul. vergilerle o fiyatı geçiyor zaten. hem adam kendi getirtiyor bırakta üstüne 100 tl koysun kalanıda vergi. ben 1800 civarı bekliyordum fiyatı. alınabilir düzeyde şu an.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iPad mi ?
  • Kim satıyor bilkom garantili

Hangi firma

Kaynak nerede

• quote:

Orijinalden alıntı: beray07

quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

quote:

589 liralık malı 899 a satıyorlar birileri de çıkıp fiyatı uygunmuş diyor ya işte ben bunun kafasını merak ediyorum.

500 dolarlık tablet 900 tl yapıyor ama bunu ülkemizde 1100 gibi bir fiyata saçmaları gayet makul. vergilerle o fiyatı geçiyor zaten. hem adam kendi getirtiyor bırakta üstüne 100 tl koysun kalanıda vergi. ben 1800 civarı bekliyordum fiyatı. alınabilir düzeyde şu an.

1800 ??

ülkede vergileri biliyorsun hocam 1000 liralık mal 1700-1800 oluyor.

• quote:

Cunku herkesi alistirdilar. 1000 liralik galaxy note 2 yi 1899 liradan cikarttiklarinda incelemerde bile ne kadar uygun fiyatla cikardilar diye konusuldu. 750 liralik Nexus 4'ü 1400 e cikaracaklar deniliyor ve milleti simdiden bu fiyatlara hazirladilar. Sadece elektronikte degil bunlar. Dolaysiz vergi alamayan devlet tuketim harcamalari gibi harcamalardan dolayli vergi almasi ile alakali. Emin ol bu ulke Suudiler kadar petrol yataklarina sahip olsa yine dunyanin en pahali benzinini satar. Cunku Turkiye'de vergiler kim ne kadar kazanirsa o kadar vergi alalim diye vergilenmiyor, kim ne kadar harcarsa o kadar vergi alalim diye vergileniyor. Avrupa, Amerika gibi ulkeler ise tam tersine harcamadan degil kim cok kazanirsa ondan daha fazla vergi alalim diyor boylece elektronik esya gibi tuketim mallari uzerine bizim gibi agir vergiler koymayarak bizim ulkeden bile ucuza satilmasini sagliyor. Özaldan beri boyle devam ediyor ve bu gidisle daha da devam edecek gibi gozukuyor.

• 4G modeli daha gelmedi mi?
  • ipad 4 ün 32 gb lığı da çıksaydı bugün alacaktım. ne zaman çıkar acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resfaction -- 1 Aralık 2012; 18:08:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ipad mini retina olsa işlemci de güçlü olsa çok güzel olurdu telefonda android kullanıyorum ama kabul etmek gerekir ki tablet de androidin çok gelişmesi lazım uygulama anlamında

iPad Mini 2. Tamamen pazarlama tekniği.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

4G modeli daha gelmedi mi?

4G modelleri amerikada bile bulmak zor su aralar yılbaşından sonra gibi gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: groyeuw

quote:

4G modelleri amerikada bile bulmak zor su aralar yılbaşından sonra gibi gözüküyor

4G olmayınca ne anladım iPad'in özelliğini? Evde zaten bilgisayarım var, açıp girerim. Tabletlerin asıl mantığı zaten taşınabilir olması. Yanında internet olunca iPad'e verilen paraya değiyor.
  • Sakın yurtdışından almaya çalışmayın arkadaşlar. Burda 499 Euro (Almanya) Miss gibi 2 sene garantili tr cihaz alın
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Exvision 4G modeli daha gelmedi mi?
    4G olmayınca ne anladım iPadin özelliğini? Evde zaten bilgisayarım var, açıp girerim. Tabletlerin asıl mantığı zaten taşınabilir olması. Yanında internet olunca iPade verilen paraya değiyor.

iPhone cihazınız varsa Hotspot özelliği şahane bir şekilde internete bağlanabilirsiniz. Tek sorun şarjınız olur

• quote:

quote:

quote:

4G olmayınca ne anladım iPad'in özelliğini? Evde zaten bilgisayarım var, açıp girerim. Tabletlerin asıl mantığı zaten taşınabilir olması. Yanında internet olunca iPad'e verilen paraya değiyor.

Evde laptop var ama neredeyse hiç açmıyorum. İpad hep el altında kullanıı rahat şarjı çok çok iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

oha çok hesaplı şaşırtıcı.

Sen bide maliyet fiyatını görüceksin, havalara uçarsın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.