Şimdi Ara

DÖRT ARABA ARASINDA KARARSIZ KALDIM? YARDIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aveo'da aslında fena araç değil ama çabuk dökülüyor ve hiç ruh yok. Tam bayan arabası yani. Bas gaza gitsin, bas firene dursun. Direksyonu dönder git cinsinden bir araç ama kullanması baya rahat ya da ben R9'dan sonra Aveo kullanınca rahat geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

Orijinalden alıntı: sirczy

quote:

Sen en iyisi benzin-dizel,bütçe falan verde araba tavsiye edelim.

Limit 18.500 civarı. Şimdi önerin ne?

Öneri 1

Öneri 2

Önerilerin gerçekten uygun gibi. Fakat Clio ya karşı bir antipati besliyorum. Ablamın arabası da ve kullandım. Bana pek rahat gelmedi. Diğer önerideki Linea yı ise hiç kullanmadım. Onu düşünebilirim. Fıat olması tabi bana göre bir eksi. Linea yı kullandın mı hiç? + ve - leri ne?

• quote:

Acaba aracı kullandınız mı? Artıları eksileri nelerdir? Cevabınız benim için çok önemli. Teşekkür ederim.

bir kere volkswagen altyapısına sahip.
    sürüş özellikleri gayet yerinde ve iyi.
    polonun kardeşi diyebilirim.
    lpg ile az da yakıyor.
    performans istiyorsanız pek uymaz,konfor biraz zayıf,o kadar da olsun hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Ben kesinlikle Almera diyorum.

Aveo'da aslında fena araç değil ama çabuk dökülüyor ve hiç ruh yok. Tam bayan arabası yani. Bas gaza gitsin, bas firene dursun. Direksyonu dönder git cinsinden bir araç ama kullanması baya rahat ya da ben R9'dan sonra Aveo kullanınca rahat geldi

Peki Almerayı kullandın mı? Neden o?:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Acaba aracı kullandınız mı? Artıları eksileri nelerdir? Cevabınız benim için çok önemli. Teşekkür ederim.

bir kere volkswagen altyapısına sahip.
    sürüş özellikleri gayet yerinde ve iyi.
    polonun kardeşi diyebilirim.
    lpg ile az da yakıyor.
    performans istiyorsanız pek uymaz,konfor biraz zayıf,o kadar da olsun hani.

Peki uzun ve kısa yol performansına iyi diyebilir misin? Bir aile arabası olarak tavsiye eder misin? Şehir dışında olduğumdan dolayı soruyorum?
  • quote:

Peki uzun ve kısa yol performansına iyi diyebilir misin? Bir aile arabası olarak tavsiye eder misin? Şehir dışında olduğumdan dolayı soruyorum?

gayet iyi uzun yolda üzmez seni.
    bagaj da gayet geniş.
  • quote:

quote:

gayet iyi uzun yolda üzmez seni.
    bagaj da gayet geniş.

Zamanını aldığım için özür. Son bir soru parça konusunda nasıl? Mesela ben küçük bir ilçedeyim. Burda gerçi hiçbir servis yok ama parçaları durup durup bozulan bi araba olmasın istiyorum. Önerebilir misin Seat'ı bu konuda?
  • quote:

vw altyapısına sahip araçlar bakımları aksatılmaz ve apaçi gibi kullanılmazsa kolay kolay arıza çıkarmaz.
    aldığın araba da temiz olduktan sonra problem yok.
    Parçayı da hemen her tarafa dağılmış özel seat ve vw servislerinden rahatça temin edersin,bakımları da özel serviste çok pahalı değil gayet makuldür.
  • Secenekleriniz arasindan benim tercihin saglamligi kalitesi ile almera olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

vw altyapısına sahip araçlar bakımları aksatılmaz ve apaçi gibi kullanılmazsa kolay kolay arıza çıkarmaz.
    Parçayı da hemen her tarafa dağılmış özel seat ve vw servislerinden rahatça temin edersin,bakımları da özel serviste çok pahalı değil gayet makuldür.

Teşekkür ederim beni aydınlattığın için.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim beni aydınlattığın için.

Niisan Almera 1.5 Tekna hb. biliyor musun? Bir sedan gibi geniş midir? Bu iki araba son kararım gibi. Son seçenekleri eliyorum:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öneri 1

Öneri 2

Önerilerin gerçekten uygun gibi. Fakat Clio ya karşı bir antipati besliyorum. Ablamın arabası da ve kullandım. Bana pek rahat gelmedi. Diğer önerideki Linea yı ise hiç kullanmadım. Onu düşünebilirim. Fıat olması tabi bana göre bir eksi. Linea yı kullandın mı hiç? + ve - leri ne?

1-2 kere bindim 1 kerede sürmek nasip oldu lineayı yüksek süratlerde hafif olmasına karşın bir güvensizlik oluşturmadı yol tutuş testlerindede gayet başarılı iç mekanın kalitesini fiyatına göre düşünürsek yeterli çok fazla deneyimim yok kusura bakmayın.

Öneri 3

Bu biraz bütçenizi aşıyor ama pazarlıkla v.s güzel bir araçtır.
    Öneri 4

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-bayram-indirimiiii-son-10-gun-101481936/detay

diğer araçlardan sınıf olarak üstün, çok daha kaliteli, çok daha sessiz, çok daha donanımlı...

Aracı kullanmadım ama kaliteli olduğu belli. Fakat hacim olarak yukarıdaki sedanlar kadar var mı? Eğer öyleyse düşünebilirim. Sen bu aracı kullandın mı? Artılarını saydın, peki LPG li olsa ya da bunun dışında söyleyebileceğin eksi özellikler var mı?

yukarıdaki sedanlar 1400 veya 1600 hacimli, buda 1500. hissedilebilir bir farkı olmaz. 1.5 98 beygir araç. yukarıdaki araçlardan daha performanslıdır diyebilirim. vergileri aynı. Bu aracın lpg'lisini amcam 2 sene kullanmıştı. Lpg ile kullanımında herhangi bir sorunu yoktu. Aracın içi gerçekten kalitesini hissettiriyor. Uzun yolda corolla kullanıcısı olarak bu araç daha sessiz gelmişti bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WapTRyphoon -- 6 Ekim 2012; 20:21:05 >

• Nissan note 1.4 leri araştırmanı tavsiye ediyorum, orada yazan rakamlara aldanma, 1,5-2 eksiğini teklif etmekten çekinme.

Sürüşü rahat, arka diz mesafesi ummadığın kadar geniş bir araçtır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Niisan Almera 1.5 Tekna hb. biliyor musun? Bir sedan gibi geniş midir? Bu iki araba son kararım gibi. Son seçenekleri eliyorum:)

güzel arabadır,sorunsuzluğuyla tanınır.
    Fakat üretimden kalkmış oluşu ve parça pahalılığı can sıkar biraz.
    Galerici düşünene gelmez 2. elde satışı yavaştır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Öneri 1

Öneri 2

1-2 kere bindim 1 kerede sürmek nasip oldu lineayı yüksek süratlerde hafif olmasına karşın bir güvensizlik oluşturmadı yol tutuş testlerindede gayet başarılı iç mekanın kalitesini fiyatına göre düşünürsek yeterli çok fazla deneyimim yok kusura bakmayın.

Öneri 3

Bu biraz bütçenizi aşıyor ama pazarlıkla v.s güzel bir araçtır.
    Öneri 4

Yorumun için teşekkür ederim. Sağolasın

• quote:

quote:

güzel arabadır,sorunsuzluğuyla tanınır.
    Fakat üretimden kalkmış oluşu ve parça pahalılığı can sıkar biraz.
    Galerici düşünene gelmez 2. elde satışı yavaştır.

Güzel yorum için tşkler. En iyisi bir Cordobaya bakmak.

Sence bu ilan nasıl? Fiyat kalite bakımından?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-kazasiz-boyasiz-lpg-li-72195804/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Nissan note 1.4 leri araştırmanı tavsiye ediyorum, orada yazan rakamlara aldanma, 1,5-2 eksiğini teklif etmekten çekinme.

Sürüşü rahat, arka diz mesafesi ummadığın kadar geniş bir araçtır.

İlk defa böyle bir öneri geldi. Hemen araştırıyorum:)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-bayram-indirimiiii-son-10-gun-101481936/detay

diğer araçlardan sınıf olarak üstün, çok daha kaliteli, çok daha sessiz, çok daha donanımlı...

Aracı kullanmadım ama kaliteli olduğu belli. Fakat hacim olarak yukarıdaki sedanlar kadar var mı? Eğer öyleyse düşünebilirim. Sen bu aracı kullandın mı? Artılarını saydın, peki LPG li olsa ya da bunun dışında söyleyebileceğin eksi özellikler var mı?

yukarıdaki sedanlar 1400 veya 1600 hacimli, buda 1500. hissedilebilir bir farkı olmaz. 1.5 98 beygir araç. yukarıdaki araçlardan daha performanslıdır diyebilirim. vergileri aynı. Bu aracın lpg'lisini amcam 2 sene kullanmıştı. Lpg ile kullanımında herhangi bir sorunu yoktu. Aracın içi gerçekten kalitesini hissettiriyor. Uzun yolda corolla kullanıcısı olarak bu araç daha sessiz gelmişti bana.

Yani ben hacim derken iç genişliği kasttetmiştim. Özür dilerim yanlış anlattıysam:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yani ben hacim derken iç genişliği kasttetmiştim. Özür dilerim yanlış anlattıysam:)

primera'dan daha kısıtlıdır iç alanı, ama diğer araçlarla aynıdır.. chevrolet aveo hatchback'ten bozma sedan zaten, stella ilede iç hacim olarak aynıdır. accent'te santim fark ile daha geniştir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.