Şimdi Ara

DÖRT ARABA ARASINDA KARARSIZ KALDIM? YARDIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004 Model Seat. 1.4 Stella LPG tercihli

2006 Accent 1.6 Admire LPG

Nissan Almeira ya da Primera 1.4 2005 Tekna LPG

Chevrolet Aveo 1.4 SX yine LPG

BELİRTMEYİ UNUTMUŞUM LİMİT 18.500

Bu özelliklerde bir araca binen var mı? Yakıtı nasıl. 1.4 ya da 1.6 olması dezavantaj mı? Uzun ve kısa mesafe konforunu tatmin edici buluyor musunuz? Alternatifi var mı başka önerebileceğiniz? ve parça konusunda çok nadir parçalara mı sahip. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirczy -- 6 Ekim 2012; 19:26:55 >

• up!
  • .
  • Heralde bu araçlara binen olmadı:D
  • Sen en iyisi benzin-dizel,bütçe falan verde araba tavsiye edelim.
  • bütçen aşağı yukarı 15 bin tl herhalde. yüksek modelli araca binmek istiyorsun. ama bu araçların içinden accent ile chevrolet'i kafadan elerim ben. kaliteden yoksun araçlar bunlar. parça konusunda tedirginsen nissan'da seni üzer.

ben bu bütçelere 95-98 toyota corolla 1.6 gli öneririm. yedek parça fiyatları makuldür, lpg ile tam uyumludur. donanımıda orta sınıf için ideal. satarkende çok kolay satılabiliyor. bende 7 senedir kullanıyorum bu aracı, gece ilana koydum, öğlene müşteri geldi aldı. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirczy

2004 Model Seat. 1.4 Stella LPG tercihli

nokta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok kararsız kaldım yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiç düşünmeden seat ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Sen en iyisi benzin-dizel,bütçe falan verde araba tavsiye edelim.

Limit 18.500 civarı. Şimdi önerin ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

bütçen aşağı yukarı 15 bin tl herhalde. yüksek modelli araca binmek istiyorsun. ama bu araçların içinden accent ile chevrolet'i kafadan elerim ben. kaliteden yoksun araçlar bunlar. parça konusunda tedirginsen nissan'da seni üzer.

ben bu bütçelere 95-98 toyota corolla 1.6 gli öneririm. yedek parça fiyatları makuldür, lpg ile tam uyumludur. donanımıda orta sınıf için ideal. satarkende çok kolay satılabiliyor. bende 7 senedir kullanıyorum bu aracı, gece ilana koydum, öğlene müşteri geldi aldı. tavsiye ederim.

Yorumun için teşekkürler. Limitim 18.500. Toyotoları gerçekten öven çok ama kullanmayan biri seni anlamaz, ben de onlardan biriyim:) Opel, Ford, Renault markalar dışında bunlarla ilgili yorum almak istedim. Şimdi bir öneri verebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

hiç düşünmeden seat ;)

Sebebini öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

2004 Model Seat. 1.4 Stella LPG tercihli

nokta.

Acaba aracı kullandınız mı? Artıları eksileri nelerdir? Cevabınız benim için çok önemli. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

Seat

Peki sebebi nedir? Bindiniz mi? Artıları ve eksileri?
  • Ben sadece bildiğim kadarıyla arabaları yorumlayım sen kararını ver
    1-Cordoba: Bagajı olabildiğince geniş ama içi bir o kadar dar. Boyum 1.85 öne oturunca arkaya ancak çocuk oturuyor ve süspansiyonları çok sert. Şahsen benim beğendiğim bir araba değil
    2-Accent: O kasa çok tutulmadı diye biliyorum, hani era olsa daha iyi olur gibi
    3-Almera: Aralarında seçeceğim araba almera olurdu. Fiyatına göre ve rakiplerine göre daha konforlu. Yol tutuşu iyi, malzeme kalitesi orta , diğerleriyle aynı seviyede, sadece yalıtımını beğenmedim o kadar
    4- Aveo : Bu kasayı hiç kullanmadım ama kağıttanmış gibi geliyor, yorum yapamayacağım
  • admire yerine era daha tatminkar
    senin ilacın da era
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

Ben sadece bildiğim kadarıyla arabaları yorumlayım sen kararını ver
    1-Cordoba: Bagajı olabildiğince geniş ama içi bir o kadar dar. Boyum 1.85 öne oturunca arkaya ancak çocuk oturuyor ve süspansiyonları çok sert. Şahsen benim beğendiğim bir araba değil
    2-Accent: O kasa çok tutulmadı diye biliyorum, hani era olsa daha iyi olur gibi
    3-Almera: Aralarında seçeceğim araba almera olurdu. Fiyatına göre ve rakiplerine göre daha konforlu. Yol tutuşu iyi, malzeme kalitesi orta , diğerleriyle aynı seviyede, sadece yalıtımını beğenmedim o kadar
    4- Aveo : Bu kasayı hiç kullanmadım ama kağıttanmış gibi geliyor, yorum yapamayacağım

Yorumun için teşekkürler hemşerim. Ben de Gaziantepliyim bu arada. Bundan önceki arabamız Ford Fiesta Flair 98 model olunca insanın gözünde bunlar geniş geliyor:) Tabi tecrübemiz sadece o kadar. Yorumlarını dikkate alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

admire yerine era daha tatminkar
    senin ilacın da era

Bu limitle temiz Era malesef bulamadım. Yorumun için sağol. Başka alternatif?
  • quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-bayram-indirimiiii-son-10-gun-101481936/detay

diğer araçlardan sınıf olarak üstün, çok daha kaliteli, çok daha sessiz, çok daha donanımlı...

• quote:

quote:

Öneri 1

Öneri 2

• quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-bayram-indirimiiii-son-10-gun-101481936/detay

diğer araçlardan sınıf olarak üstün, çok daha kaliteli, çok daha sessiz, çok daha donanımlı...

Aracı kullanmadım ama kaliteli olduğu belli. Fakat hacim olarak yukarıdaki sedanlar kadar var mı? Eğer öyleyse düşünebilirim. Sen bu aracı kullandın mı? Artılarını saydın, peki LPG li olsa ya da bunun dışında söyleyebileceğin eksi özellikler var mı?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.