Şimdi Ara

DÖRT ARABA ARASINDA KARARSIZ KALDIM? YARDIM? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-megane-2-1-6-brc-lpg-sahibinden-82543528/detay
    megane nin full+full en dolusudur sanroof felan hepsi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O parayı bu meganeler hak eder alırsanız çok dua etersiniz bana

• quote:

Orijinalden alıntı: cono01

O parayı bu meganeler hak eder alırsanız çok dua etersiniz bana

gösterdiğin bütün araçlar muhtemelen pert kayıtlı.
  • hiçbiri
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

quote:

onu bilememde.
    adamın biri şase numarasını bile veririm demiş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

quote:

onu bilememde.
    adamın biri şase numarasını bile veririm demiş.

o ayaklar hikaye.. hepsi 4-5 parça boyalı yazmış. kimisinin muayenesi bile yok kimbilir ne amaçla kullandı aracı. adam akıllı dinamik meganı kimse 18e vermez dostum..
  • hemen Hemen Aynı Bütcede Sedan Araç Banada Lazım Arkdaşlar Bende Accenetlere Baktım Ama Tavsiyeleriniz Neler.
  • Resimdeki arabalardan hiçbirini almam bir daha bırak almayı evin garajına sokmam. Kardeşim bir çok güzel öneri geliyor eğer bütçen 18.500 ise ve yılı farketmez dersen al bir Opel Astra Edition 2001 model bin sapasağlam o paraya .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirczy

quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

Ben sadece bildiğim kadarıyla arabaları yorumlayım sen kararını ver
    1-Cordoba: Bagajı olabildiğince geniş ama içi bir o kadar dar. Boyum 1.85 öne oturunca arkaya ancak çocuk oturuyor ve süspansiyonları çok sert. Şahsen benim beğendiğim bir araba değil
    2-Accent: O kasa çok tutulmadı diye biliyorum, hani era olsa daha iyi olur gibi
    3-Almera: Aralarında seçeceğim araba almera olurdu. Fiyatına göre ve rakiplerine göre daha konforlu. Yol tutuşu iyi, malzeme kalitesi orta , diğerleriyle aynı seviyede, sadece yalıtımını beğenmedim o kadar
    4- Aveo : Bu kasayı hiç kullanmadım ama kağıttanmış gibi geliyor, yorum yapamayacağım

Yorumun için teşekkürler hemşerim. Ben de Gaziantepliyim bu arada. Bundan önceki arabamız Ford Fiesta Flair 98 model olunca insanın gözünde bunlar geniş geliyor:) Tabi tecrübemiz sadece o kadar. Yorumlarını dikkate alacağım.

İnşallah temiz bir araba bulursun hemşerim Gaziantep'te toledolar çok tutuluyor biliyosundur.2001-2002 düşünmezmisin o paraya alabilirsin

• G kasa Astraları araştır pişman olmazsın model yılı çok farketmez
  • quote:

Teşekkür Ederim İstanbul dan almam zor ama inceliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Ben sadece bildiğim kadarıyla arabaları yorumlayım sen kararını ver
    1-Cordoba: Bagajı olabildiğince geniş ama içi bir o kadar dar. Boyum 1.85 öne oturunca arkaya ancak çocuk oturuyor ve süspansiyonları çok sert. Şahsen benim beğendiğim bir araba değil
    2-Accent: O kasa çok tutulmadı diye biliyorum, hani era olsa daha iyi olur gibi
    3-Almera: Aralarında seçeceğim araba almera olurdu. Fiyatına göre ve rakiplerine göre daha konforlu. Yol tutuşu iyi, malzeme kalitesi orta , diğerleriyle aynı seviyede, sadece yalıtımını beğenmedim o kadar
    4- Aveo : Bu kasayı hiç kullanmadım ama kağıttanmış gibi geliyor, yorum yapamayacağım

Yorumun için teşekkürler hemşerim. Ben de Gaziantepliyim bu arada. Bundan önceki arabamız Ford Fiesta Flair 98 model olunca insanın gözünde bunlar geniş geliyor:) Tabi tecrübemiz sadece o kadar. Yorumlarını dikkate alacağım.

İnşallah temiz bir araba bulursun hemşerim Gaziantep'te toledolar çok tutuluyor biliyosundur.2001-2002 düşünmezmisin o paraya alabilirsin

Evet haklısın hemşerim. Araştırdım da fazla fiyat çekmişler ve malesef temiz hiç yok:(

• quote:

Orijinalden alıntı: cürükelma

Resimdeki arabalardan hiçbirini almam bir daha bırak almayı evin garajına sokmam. Kardeşim bir çok güzel öneri geliyor eğer bütçen 18.500 ise ve yılı farketmez dersen al bir Opel Astra Edition 2001 model bin sapasağlam o paraya .

Bu tercihlerin hepsini kullandınız mı ? Şahsen ben hiçbirini kullanmadım. Piyasada adam akıllı temiz Astra bulamadım. Bulsam da bana uzak geliyor. Opel kendi sınıfları arasında çok yakıyor diye duymuştum sadece. Sadece duyduğum. Yorum için teşekkürler.
  • quote:

araç gayet temiz görünüyor.
    iyice kontrol ettirmek sorgulatmak gerek.
    18e iner tahminim.
  • 2004 lancer 1.6+lpg
  • Bu parayı megane 2 hatchback son kuruşuna kadar hak eder kardeşim bakmanı şiddetle tavsiye ediyorum. 18.5 lira bütçeyle kesinlikle sedan önermem alacağın araba haşatı çıkarılmış olur ama hblerde bu paraya 1.4 otantiklerden gram boyasızını , 1.5 dci yada 1.6 benzinlilerinden birkaç parça boyalı sıkıntısız cok güzel bir arac alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeolojici -- 7 Ekim 2012; 1:13:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Bu parayı megane 2 hatchback son kuruşuna kadar hak eder kardeşim bakmanı şiddetle tavsiye ediyorum. 18.5 lira bütçeyle kesinlikle sedan önermem alacağın araba haşatı çıkarılmış olur ama hblerde bu paraya 1.4 otantiklerden gram boyasızını , 1.5 dci yada 1.6 benzinlilerinden birkaç parça boyalı sıkıntısız cok güzel bir arac alabilirsin.

Peki megane 2 aracın iç hacmi sedanlar kadar geniş mi? Kullandınız mı? Artıları ve eksilerini sorabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.