Ben böyle bir durumda önümdeki kişinin tamponuna vururum dikkatli bir şekilde. Hem zarar vermeyecek, hemde tehlikeye sokmayacak kadar dokunurum. İlla ki yavaşlar yada kenara çekilir. Gerekirse sert bile vururum. Çünkü çok sinirli bir mizaca sahibim ve söz konusu olan acil bir durumsa gözü dönen tiplerdenim. O nedenle acil durumlarda beni çağırmayın, gelin arabayı alın gidin diye tembihledim akrabalarımı.
Vurduktan sonra da dönüp bakmam, çok istiyorsa peşimden hastaneye kadar gelebilir, sonrasını polisle beraber çözebiliriz. Cezaysa da insan hayatından önemli değil, öderiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Burhan
Ben böyle bir durumda önümdeki kişinin tamponuna vururum dikkatli bir şekilde. Hem zarar vermeyecek, hemde tehlikeye sokmayacak kadar dokunurum. İlla ki yavaşlar yada kenara çekilir. Gerekirse sert bile vururum. Çünkü çok sinirli bir mizaca sahibim ve söz konusu olan acil bir durumsa gözü dönen tiplerdenim. O nedenle acil durumlarda beni çağırmayın, gelin arabayı alın gidin diye tembihledim akrabalarımı.
Vurduktan sonra da dönüp bakmam, çok istiyorsa peşimden hastaneye kadar gelebilir, sonrasını polisle beraber çözebiliriz. Cezaysa da insan hayatından önemli değil, öderiz.
hadi vurdun yavaşça, sağa çekildi geçtin ama adam senden deli çıktı geçerken sağ arka tekerin ordan tak diye yasladı sana kaç kere dönersin kendi etrafında düşündün mü hiç
quote:
Orijinalden alıntı: suicide
quote:
hadi vurdun yavaşça, sağa çekildi geçtin ama adam senden deli çıktı geçerken sağ arka tekerin ordan tak diye yasladı sana kaç kere dönersin kendi etrafında düşündün mü hiç
O an bunu düşünmem, düşünemem. Gerçi o durumda benden delisi de zor bulunur. Sonuç olarak ben o hastaneye bir şekilde ulaşırım yine de
quote:
O an bunu düşünmem, düşünemem. Gerçi o durumda benden delisi de zor bulunur. Sonuç olarak ben o hastaneye bir şekilde ulaşırım yine de
ortalık psikopat dolu, daha sonra önüne düşeceğin adama pek bulaşmamak lazım valla feriştahı gelse toparlayamaz arabayı o durumda hasta falanda yalan olur
quote:
Orijinalden alıntı: suicide
quote:
ortalık psikopat dolu, daha sonra önüne düşeceğin adama pek bulaşmamak lazım valla feriştahı gelse toparlayamaz arabayı o durumda hasta falanda yalan olur
Israrla yol vermeyen kişinin yanından geçerim. Şerit değiştirdiğimde önüme kırarsa veya hızlanıp önüne geçmeme izin vermezse yatırırım arabayı üstüne. Mala acımam böyle durumlarda. Ama dediğiniz gibi o kadar psikopat birine denk gelirsem zaten hiç bir şart ve koşulda bana yol vermemiş olması gerekir ki bu durumda çoktan onun aracını bariyere falan dayamış olurum.. Canına zarar gelmesin de, arabası perte çıksa bile umrumda değil. Çalışır öderiz, insan sağlığından önemli değil hiçbirşey.
112 demiştiniz değil mi? Biz ona da yol vermeyiz ki.
solu kapatmam huyum değildir, onun dışında diğer şeritlerde iken beni sollamayıpta arkamdan herhangi bir nedenle gelip sürüş düzenimi bozmaya çalışanı pek sallamam. sol şerit olması gerektiği gibi boş bırakılsa kimse kimseyle muhattab olmak zorunda kalmaz zaten.
çok doğru ... acil işi olan zaten dörtlüleri yakma-selektör-korna bir şekilde işaret verir.. acil işi olsun olmasın yol isteyene yol verilmesi taraftarıyım.
şimdi 112 nin yeterli olmadığına dair milyonlarca hikaye duyarız ve hepside doğrudur. ama geçmişteki kötü tecrübeler, gelecektede yanlış davranmamıza sebeb olmamalı. artık kurumlar eskisine kıyasla daha iyi. olağanüstü durumlar yoksa, acil hastanı hastaneye götürmenin en doğru yolu 112 dir diye düşünüyorum. sizler profesyönel değilsiniz, telaş ve panikle stres altında doğru karar vermeyebilirsiniz. hastasını hastaneye götüreyim derken kaza yapan ve kavga eden çok kişi olmuştur. tabi takdir yine size ait. tekrar etmekte fayda var, 4 lüleri yakmış selektör yaparak gleen birisine yol vermek doğru bir harekettir. not:112 yi, dolmuşa binmeye üşendiği yada taksi parası vermek istemediği için artniyetli bir şekilde çağırarak meşgul eden yada yolda cankurtaran a yol vermeyen herkesi kınıyorum. sorumsuz ve bencil yaratıklardır böyle insanlar. böyle insanlardan olmayalım.
Şimdi yazdığım mesajı yanlış anlayanlar olmuş galiba. Öncelikle benden hızlı olana zaten her koşulda yol veririm (Sol şeridi gereksiz işgal etmem zaten hiçbir zaman). Bahsettiğim hadise de zaten trafik vardı ve aracın içini net olarak görebiliyordum, iki tane apaçi 32 dişini göstererek sırıtarak geliyordu arkadan. Yoksa elbette durum şüpheli bile olsa yol veririm, hayat memat meselesi sonuçta.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme