Şimdi Ara

dostalar MSİ GE620DX-651XTR mi yoksa ASUS N55SF-SX236V mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
6.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu MSI'da sata3 olup olmadığını nereden öğrenebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Bu MSI'da sata3 olup olmadığını nereden öğrenebilirim?

SATA3 desteği var dostum HM65 chipsete sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelepir26

Monster 'ın ekran kartını biraz daha düzeltirsen asusuda msi 'yide gömer bu haliyle bile ikisinden daha fazla oyun performansı verir ama illa bu şekilde kalıcaksa msi yi salla çok sorunlu makine asus yada monster arasında düşün derim.

msi'i salla mı? neresi çok sorunlu makine? bilip bilmeden yorum atıyorsunuz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

Monster 'ın ekran kartını biraz daha düzeltirsen asusuda msi 'yide gömer bu haliyle bile ikisinden daha fazla oyun performansı verir ama illa bu şekilde kalıcaksa msi yi salla çok sorunlu makine asus yada monster arasında düşün derim.

msi'i salla mı? neresi çok sorunlu makine? bilip bilmeden yorum atıyorsunuz ya

harbiden iyi sallamış arkadaş.....muhtemelen her çıkan notebooku satın alan ve çok derin inceleyen biri olmalı
    yerseniz inanırsınız hesabı

• msı anakartta iddalı bir marka fakat notebook ta öylemidir ? şahsen asus kullanıyorum cillop gibi, bende bu msı çok araştırdım alacaktım da sonra baktım piyasada birbirine yakın bi ton notebook var bu evrede bakılabilecek tek şey hata paylarını araştırmak,,satan firmalara sordum medimark bimeks gold vatan vs vs msı notebooklarda hata payı daha yüksekmiş asus a göre dediler. Bu moster'ı da inceledim özellikleri güzel ama kaç kişi kullanıyorki hakkında ne biliniyor? Lenovo mu diyeceksiniz bu marka başlı başına hikaye ve fiyasko esli lenovo kullanıcısıyım cihazım 5 parça değiştirdi servisi iğrenç denecek kadar cahil ve de yetersiz çözüm 0...bedava verseler artık almam lenovoyu
  • msi uzun zamandır olmasa bile son yıllarda notebook konusunda da oldukça iddalı ve bence gayette başarılılar toshiba, asus gibi markalarla kıyaslanıyorsa demek ki adamlar işi kapmışlar bu yüzden önemli olan serilerinde kronik bi sorun olup olmaması GE620DX-651XTR modeli forumda da baya muhabbeti dönen bi model sorun olmaz mı her elektronikte olduğu gbi senin alacağın modelde de sorun çıkma ihtimali var incelediğin model gayet güzel he almak için bence bu saatten sonra yapman gereken markayı değilde modeli araştırmak kronik bi sorun varmı diye
  • quote:

şeytan diyo şimdi altından gir üstünden çık :D ama işte acıyorum.
    hem bide galatasaraylıymışsın onun hatrına üstüne gelmiycem fazla.o yüzden bence arkana bakmadan git bu başlıktan.
    1800 hatta peşin 1700 liraya bu özellikte nerde laptop buldunda msi'a laf atıyosun sen?
    ayrıca full hd!
    kimse monster'ına laf atmadı oğlum senin.monster'a lafımızda yok.ama logosu sökülüyo be arkadaşım kasanın kalitesizliğinden.
    bi tane başlık açtım şuraya monster'ın kasası berbat diye, hiç kimse cevap vermedi.bilmem neden?
    senin gibi ürün fanatikliği yapanlar yediremedide ondan.

• ayrıca bahsettiğiiniz monster ın 2. elini 800 tl ye satyorlar nette denizliden biri? ne kadar düşündürücü dimi,,monster taraftarı değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

şeytan diyo şimdi altından gir üstünden çık :D ama işte acıyorum.
    hem bide galatasaraylıymışsın onun hatrına üstüne gelmiycem fazla.o yüzden bence arkana bakmadan git bu başlıktan.
    1800 hatta peşin 1700 liraya bu özellikte nerde laptop buldunda msi'a laf atıyosun sen?
    ayrıca full hd!
    kimse monster'ına laf atmadı oğlum senin.monster'a lafımızda yok.ama logosu sökülüyo be arkadaşım kasanın kalitesizliğinden.
    bi tane başlık açtım şuraya monster'ın kasası berbat diye, hiç kimse cevap vermedi.bilmem neden?
    senin gibi ürün fanatikliği yapanlar yediremedide ondan.

ya hocam monster in neresi kaliteli allahın aşkına.... forumda millet kulaktan dolma eline alıp incelemeden kuru sıkı sallıyor... pazarlama ayakları işte....
    ben kaç kere inceledim ise de beğenemedim... elinde kalacak gibi bir notebook zaten..... toplanmış ama çok kalitesiz toplanmış bir notebook....
    bu iş lada arabayı vw ile karşılaştırmak gibi birşey.... kaliteden anlayan akıllı adam karşılaştırmaz zaten....

• Şu msı yı alıp inceleyen yokmu :)
  • Ben 4 saatlik MSI kullanıcısıyım hiçbir kullanıcı hatam olmadan mavi ekran hatası aldım ve garantide su an düsünün yeni 1 pc alıyosunuz ve hic kullanamadan geri gonderiyosunuz ne kadar üzücü.

Monster bana pahalı gelmisti MSI a göre ve daha once hic duymadıgım bi marka

Asus O ne olursa olsun ASUS.Al bence pişman olmazsın en azından.
  • Arkadaşlar şöyle söliyim msı hakkında bilgim yok asusu aylardır araştırıyorum msı hakkında senelerdir dandik kasa yapiyorlar kasası esneme yapiyor diyorlardı.Youtube da bir video izledim orada da kasanın esneme yaptığını gösteriyordu adamın biri.Ayrıca şikayetvar.com da asusla msı karsilastirin msı in müşterileriyle ilgilenmediklerini görürsünüz.Msı in genelinde bir süre sonra menteşe sorunu çıkarıyor.Bu demekki periyodik bir arızadır asus aynı tip arızaları görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbars

Ben 4 saatlik MSI kullanıcısıyım hiçbir kullanıcı hatam olmadan mavi ekran hatası aldım ve garantide su an düsünün yeni 1 pc alıyosunuz ve hic kullanamadan geri gonderiyosunuz ne kadar üzücü.

Merhaba, tam olarak hangi modeli almıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

Arkadaşlar şöyle söliyim msı hakkında bilgim yok asusu aylardır araştırıyorum msı hakkında senelerdir dandik kasa yapiyorlar kasası esneme yapiyor diyorlardı.Youtube da bir video izledim orada da kasanın esneme yaptığını gösteriyordu adamın biri.Ayrıca şikayetvar.com da asusla msı karsilastirin msı in müşterileriyle ilgilenmediklerini görürsünüz.Msı in genelinde bir süre sonra menteşe sorunu çıkarıyor.Bu demekki periyodik bir arızadır asus aynı tip arızaları görmedim.

ahh hocam ahh bu işler hepsinde sorun..... benimde asus ve hp notebooklarımda yaşadığım en büyük sorun menteşelerdir....
    bir tek menteşe sorunu en az rastlanan marka olarak dell ama onun xps serisi notebookları olduğunu biliyorum
    ancak asus da menteşe konusunda sabıkalı.....ben de bu durumdan şikayetçiyim yani...amd işlemcili bir asus notebookum menteşe sorunu ile beraberinde başka sorunlar nedeni ile yatmaktadır.....

• quote:

Orijinalden alıntı: Niste

quote:

Ben 4 saatlik MSI kullanıcısıyım hiçbir kullanıcı hatam olmadan mavi ekran hatası aldım ve garantide su an düsünün yeni 1 pc alıyosunuz ve hic kullanamadan geri gonderiyosunuz ne kadar üzücü.

Merhaba, tam olarak hangi modeli almıştınız?

MSI ge620dx 650tr
  • Şu anda çoğu sitelere baktım msı ge620d i5 modeli kalmamış hiçbiryerde.Herkesi msı kalitesi düşündürüyor işte.Asusun sonuçta adı var bir sıkıntı olduğunda adını kirletmek istemez bu yüzdende servisi çok kaliteli.Benim kuzenimde 2 sene önce bir asus almıştı garantisi bitmek üzere diye aslında hiçbir şikayeti olmadığı halde servise laptopu vererek işlemcisinden ekran kartından şikayetçi olduğunu belirtti serviste sorgusuz hepsini değiştirdi.Ayrıca literatüre baktığımızda dünyada en az arıza veren apple ikinci sırada asus var.Tekrar ediyorum arkadaşlar şikayetvar.com a girin bakın.
  • quote:

Şu anda çoğu sitelere baktım msı ge620d i5 modeli kalmamış hiçbiryerde.Herkesi msı kalitesi düşündürüyor işte.Asusun sonuçta adı var bir sıkıntı olduğunda adını kirletmek istemez bu yüzdende servisi çok kaliteli.Benim kuzenimde 2 sene önce bir asus almıştı garantisi bitmek üzere diye aslında hiçbir şikayeti olmadığı halde servise laptopu vererek işlemcisinden ekran kartından şikayetçi olduğunu belirtti serviste sorgusuz hepsini değiştirdi.Ayrıca literatüre baktığımızda dünyada en az arıza veren apple ikinci sırada asus var.Tekrar ediyorum arkadaşlar şikayetvar.com a girin bakın.

hocam haklısın asus un servisi iyi.....arızalı notebookumu verdiğimde sizin gibi arızalı parçaların hepsini değiştirdiler.... ancak sene geçmediki eski arızalar yine ortaya çıktı ve bu sefer garanti süresi dolduğundan kol gibi bir para istediler o nedenle kuzu şeklinde yatmakta olan bir asus notebook sahibi oldum

• Ben ilk notebook um olan acer 5620 yi Msi im bozuldugundan hala kullanmaktayım 2005 ten bu zamana kadar günlük nerden baksanız ortalama 15 saat calıstı ve bu zamana kadar hiç bi problem yaratmadı keske Acer in iyi bir modelini alsaydım da demedim değil ama cok gec artık :(
  • quote:

Ben ilk notebook um olan acer 5620 yi Msi im bozuldugundan hala kullanmaktayım 2005 ten bu zamana kadar günlük nerden baksanız ortalama 15 saat calıstı ve bu zamana kadar hiç bi problem yaratmadı keske Acer in iyi bir modelini alsaydım da demedim değil ama cok gec artık :(

ben de sizin gibi acer marka notebooklar konusunda olumlu bir görüşe sahibim... iş yerinde bana verilen acer dediğiniz gibi çok sağlam çıkmıştı
    birde sizin gibi uzun bir süre kullanıp ne yaptıysam bozamadığım IBM ThinkPad notebookum bir efsane olmuştu......
    ayrıca acer ferrari netbook um var.....tablet pc çıktığından beri artık eski önemini yitirdi ama yeni gibi duruyor hala...çok sağlam ve kaliteli çıktı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 14 Ocak 2012; 17:21:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Şu anda çoğu sitelere baktım msı ge620d i5 modeli kalmamış hiçbiryerde.Herkesi msı kalitesi düşündürüyor işte.Asusun sonuçta adı var bir sıkıntı olduğunda adını kirletmek istemez bu yüzdende servisi çok kaliteli.Benim kuzenimde 2 sene önce bir asus almıştı garantisi bitmek üzere diye aslında hiçbir şikayeti olmadığı halde servise laptopu vererek işlemcisinden ekran kartından şikayetçi olduğunu belirtti serviste sorgusuz hepsini değiştirdi.Ayrıca literatüre baktığımızda dünyada en az arıza veren apple ikinci sırada asus var.Tekrar ediyorum arkadaşlar şikayetvar.com a girin bakın.

hocam haklısın asus un servisi iyi.....arızalı notebookumu verdiğimde sizin gibi arızalı parçaların hepsini değiştirdiler.... ancak sene geçmediki eski arızalar yine ortaya çıktı ve bu sefer garanti süresi dolduğundan kol gibi bir para istediler o nedenle kuzu şeklinde yatmakta olan bir asus notebook sahibi oldum

Doğrudur arkadaşım garantisi bittiyse yapıcak birşey yok bende de aynı şekilde duran bir toshıba laptop var.Şu anda bende asus n55sf sx236 mı alsam msı mi diyorum fakat gene şöyle bir durumla karşılaştım teknosa en beğendiğim biraz kazıkçı da olsa sevdiğim sonuna kadar güvendiğim şirkettir.Teknosaya girdim baktım msı satmıyor adamlar teknosa msı satmıyorsa insan şüpheleniyor sonuçta acaba niye satmıyor diye.Durum şöyle ki daha fazla para verip daha düşük özellikli bir bilgisayar almak banada koyucaktır ama msı güven vermiyor onu ne yapacağız ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.