Şimdi Ara

dostalar MSİ GE620DX-651XTR mi yoksa ASUS N55SF-SX236V mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
6.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benide endişelendiren msi servis desteği? zaten izmirde ve internette bakmadığım yer kalmadı 651xtr modeli kalmamış sinir bozucu oyüzden 650 tr alıcam ama kafamdaki servis olayını çözebilirsem
  • Sorgusuz sualsiz MSI...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudeboy90

benide endişelendiren msi servis desteği? zaten izmirde ve internette bakmadığım yer kalmadı 651xtr modeli kalmamış sinir bozucu oyüzden 650 tr alıcam ama kafamdaki servis olayını çözebilirsem

MSI Türkiye'de servis hizmetleri için ServisPoint ile anlaştı...

İstersen MSI Türkiye'den bunu öğrenebilirsin....

TurkeyMicro-Star NL Holding BV Turkey Liaison Office
    Tel: +90-216-456-4876,/4568583
    Fax: +90-216-456-4877
    http://tr.msi.com/about/contact-us/

ServisPoint sitesinden bir yazı; "Dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden MSI'ın ürettiği Anakart, Ekran kartı, Notebook ve All in One PC'lerin Türkiye RMA merkezi işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. ServisPoint olarak MSI ürünlerinin Türkiye'deki tek yetkili Servis Merkeziyiz."
    http://www.servispoint.com/referanslarimiz.aspx

Nerelerde servis noktalarını olduğunu ise sitelerinden inceleyebilirsin..
    http://www.servispoint.com/nerelerdeyiz.aspx

Hatta daha fazla bilgi almak ve kendini güvende hissedebilmek için telefon ile arayıp sorularını sorabilirsin......
    http://www.servispoint.com/iletisim.aspx

• haklısın mail atmıştım daha cevap vermediler ama bekliyorum. peki bu istanbulda olan tek şubemiz bakıyordu dedikleri neydi? onka servisi artık yani ben pc bozulduğunda service point e gidip rahatlıkla yaptırabilecekmiyim garanti kapsamında biyere gönderilmeden pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudeboy90 -- 26 Ocak 2012; 14:39:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudeboy90

haklısın mail atmıştım daha cevap vermediler ama bekliyorum. peki bu istanbulda olan tek şubemiz bakıyordu dedikleri neydi? onka servisi artık yani ben pc bozulduğunda service point e gidip rahatlıkla yaptırabilecekmiyim garanti kapsamında biyere gönderilmeden pc

ANKO ile anlaşma bitti artık ServicePoint ile işinizi halledeceksiniz....
    iletişim telefonları var internette, açıp konuşun.... benden daha iyi bilgi verirler size.... bir telefona bakar sizin iş....
  • Vala ben hic servis mervis bilmiyorum aradim incehesabi bozuldu dedim.www.incehesap.com dan almistim.Dediler kargoyla gonder OXID bilisim e gonderdim teknik servisleri oradaymis gonderdim 20 gun bekletiler bende urun iade istiyorum dedim daha da bekliom parayi yatirmalarini.17 inch monster alcam insallah bi omur kullanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbars

Vala ben hic servis mervis bilmiyorum aradim incehesabi bozuldu dedim.www.incehesap.com dan almistim.Dediler kargoyla gonder OXID bilisim e gonderdim teknik servisleri oradaymis gonderdim 20 gun bekletiler bende urun iade istiyorum dedim daha da bekliom parayi yatirmalarini.17 inch monster alcam insallah bi omur kullanirim.

inşallah.... ama monster msi'dan kaliteli değil....toplama notebook.... fazla kalite beklemeyin.... en fazla msi kadar kalitelidr, daha fazla değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Orijinalden alıntı: gunbars

Vala ben hic servis mervis bilmiyorum aradim incehesabi bozuldu dedim.www.incehesap.com dan almistim.Dediler kargoyla gonder OXID bilisim e gonderdim teknik servisleri oradaymis gonderdim 20 gun bekletiler bende urun iade istiyorum dedim daha da bekliom parayi yatirmalarini.17 inch monster alcam insallah bi omur kullanirim.

inşallah.... ama monster msi'dan kaliteli değil....toplama notebook.... fazla kalite beklemeyin.... en fazla msi kadar kalitelidr, daha fazla değil...

monster msi kadar kaliteli değildir. kasa kalitesi olarak casper notebookları örnek alınabilir. Sonuçta ikisis de clevo'nun kasalarını kullanıyor, ayrı modelleri olsa da.

Monster'ın tek artısı performans ki bu büyük bir artı

• anladım peki her servispoint noktasında halledilebiliyormu? izmirde 18 tane varmış,daha önce götüren oldumu laptopunu servis pointe?

birde laptopları sürekli soğutucuyla kullanmanın kötü bir etkisi olurmu sıcaklık konusunuda yeterince tartışmışsınız en iyisi bir notebook soğutucuyla kullanmam gerektiği kanısına vardım bende,uzun saatler açık kalıcak çünkü
  • performans ve 17 inch icin alicam zaten bende 2 sene kullansam bile yeter yani kaliteli asus alsam en asagi 5-6 milyara gelicek ayni ozelliklere sahip 2 sene sonra yine alirim dayandigi kadar dayansin. Tabi ucuz olmasi icin adamlarda bi yerlerden kesicekler bnm icin onemli olan kasa icersiindeki donanimlarve inceledim hic adi mal yok hatta daha kaliteli bile diyebilirim, Fan sesi var diyorlar 1 gun msi kullandim bende kullanmadim diil uzuerinde sadece metro2033 ve crysis 2 yuklenmis halde iken bile muzik sesini bastiriyodu fan sesi ve de sol elimdeki kan akisi bayagi yukselmistir yuksek isidan.
    Surekli sogutucu kullanmanin tek zarari bana gore laptop yukseldiginden notebook klavyesini kullanamamam olacak galiba baska bi zarari olmaz.Sogutucu da ZALMAN iyi diyorlar bi arastir istersen.

http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/zalman-zm-nc2500-plus-zm-nc2500-plus-12---17-25-hdd-slotlu-notebook-sogutucusu-%283-port-usb%29/productdetails.aspx?I_ID=50590

125 tl ama 2.5 sata hdd takabiliyosun+pc i yormasin diye direk prizede baglayabiliosun+3 adet te usb girisi daha ne olsun ya yorumlara da bi goz at istersen gayet guzelmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunbars -- 27 Ocak 2012; 0:55:57 >

• MSI ı alıp deneyen var mı? Deneyen olduysa hoşuna gitmeyen bir özelliği oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dardanos17

MSI ı alıp deneyen var mı? Deneyen olduysa hoşuna gitmeyen bir özelliği oldu mu?

msi için fazla ısınıyor diyeni duydum ama kilitlenme takılma yavaşlanma filan gibi bir sorun olduğu söylenmiyor....
    asus da ise tuşların silinmeye başlayıp kötü bir görüntü ortaya çıktığını başka bir kaç forumda okudum... klasik asus hastalığı....
  • quote:

quote:

MSI ı alıp deneyen var mı? Deneyen olduysa hoşuna gitmeyen bir özelliği oldu mu?

msi için fazla ısınıyor diyeni duydum ama kilitlenme takılma yavaşlanma filan gibi bir sorun olduğu söylenmiyor....
    asus da ise tuşların silinmeye başlayıp kötü bir görüntü ortaya çıktığını başka bir kaç forumda okudum... klasik asus hastalığı....

Allah aşkına,
    cayır cayır millet; "isi konusunda rakiplerine göre en iyisi", "kesinlikle üst kasada ısı hissedilmiyor, fanlar sıcaklığı dışarıya çok güzel şekilde atıyor", "işlemcinin olduğu elimizi koyduğumuz bölgede dahi rahatsız edecek sıcaklıklar olmuyor" derken...

MSI GE620DX modeli için fazla ısınıyor diyeni nereden duydun acaba?

Hakikaten çok merak ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nvidiacı

quote:

quote:

Allah aşkına,
    cayır cayır millet; "isi konusunda rakiplerine göre en iyisi", "kesinlikle üst kasada ısı hissedilmiyor, fanlar sıcaklığı dışarıya çok güzel şekilde atıyor", "işlemcinin olduğu elimizi koyduğumuz bölgede dahi rahatsız edecek sıcaklıklar olmuyor" derken...

MSI GE620DX modeli için fazla ısınıyor diyeni nereden duydun acaba?

Hakikaten çok merak ediyorum...

kardeşim biraz agresifiz sanırım
    önce benim daha önceki mesajlarımı oku, ondan sonra agresif agresif yazılar yaz....

ben bu konu altında MSI DAHA İYİ TERCİH diyenlerlerdenim..... önce git daha önceki mesajlarımı oku.... sonra yırtık dondan çıkar gibi çık

ben fan değilim..... elimden geldiğince objektif davranmaya çalışıyorum....

yazdıklarımı iyi değerlendir ve sana da biraz ilave açıklama yapayım

birkaç tane "i7 işlemcili" msi notebook sahibi notebook fazla ısınıyor diyor.... doğrudur çünkü i7 işlemcili tüm notebooklar oyun vb gibi yük bindirilince çok fazlaca ısınır... tersi zaten sallamadır....ya da adam notebooka bir iş yüklemiyordur.... bu bir sorun değil zaten yazdım, ısınmasına rağmen kilitlenme takılma ve yavaşlama olmuyor diye....bu İYİ BİR ŞEYDİR.... sen bunu olumsuz aldın galiba...sanırım msi notebookun var ve onu bir anne şevkati ile koruma gayreti içindesin

evet birkaç tane fazla ısınıyor diyen msi i7 notebook kullanan insan var bu forumda..... ben sana ispat etmek zorunda değilim.... notebook ile ilgili konular içinde ararsan bulursun..... ama yine tekrarlıyayım...fazla ısınma bu notebookta sorun olmuyor....ayrıca çok ciddi bir ısınma değil...kestane kebap yapacak kadar ısınıyor diyen de yok

önce yazılanları soğukkanlı oku ve anlamaya çalış, ondan sonra dişlerini göster....ok mi kardeşim???

• Arkadaslar bende bu laptopun takipcisiyim! Bilgisi olanlardan biraz yardim almak istiyorum ama farkli bir konuda! Acaba bu model ile benzer ozelliklere sahip bir masaustu kursak bize kaca patlar? Bir de parcalari belirtirmisiniz? Ben mesela ekran kartinin aynisindan bulamadim! Normalde masaustu oyuncusuyum ama basit bir dusundum ki o bu ozelliklere sahip bir masaustu su an bu laptoptan pahaliya geliyor:) yardimci olursaniz cok sevinirim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

Arkadaslar bende bu laptopun takipcisiyim! Bilgisi olanlardan biraz yardim almak istiyorum ama farkli bir konuda! Acaba bu model ile benzer ozelliklere sahip bir masaustu kursak bize kaca patlar? Bir de parcalari belirtirmisiniz? Ben mesela ekran kartinin aynisindan bulamadim! Normalde masaustu oyuncusuyum ama basit bir dusundum ki o bu ozelliklere sahip bir masaustu su an bu laptoptan pahaliya geliyor:) yardimci olursaniz cok sevinirim!

her zaman notebook aynı özellik ve performanstaki bir desktopdan daha pahallıdır..... tersi çok zor ve hatta mümkün değil....
    aynı fiyata çok daha iyi ve üst performamsta bir desktop toplayabilirsiniz....

MSI GE620DX-650TR notebook 2,100 TL civarında alınabilir......http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-650tr-notebook-urun6562.html
    bu notebooka yakın ve hatta daha iyi özelliklerde ve üst performansta bir desktop ise 1,650 TL civarında çok rahatlıkla toplanabilir

Intel i5-2500k işlemci ..... 438 TL
    MSI P67A-C43 (B3) anakart ...... 207 TL
    Kingston 2x4GB DDR3 1333Mhz bellek ..... 82 TL
    Samsung HD753LJ-754JJ 750GB 7200rpm disk ..... 207 TL
    Leadtek GTS450 ekran kartı ..... 197 TL
    Lite-on IHAS124-34B DVD-RW 24X ..... 30 TL
    Creative SBS A60 1+1 hoparlör ..... 22 TL
    AEROCOOL VS-9 Performans 550W kasa ..... 167 TL
    Logitech MK320 Kablosuz Klavye Mouse ..... 54 TL
    Fujitsu LT22T-2 21.5" 1920x1080 LED ekran ..... 231 TL

TOPLAM ..... 1,635 TL

ayrıca desktopı istediğiniz gibi UPGRADE edebilirsiniz ama notebook ne ise o dur.... notebook ile upgrade şansınız çok çok kısıtlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 14 Şubat 2012; 14:05:46 >

• sanırım geç kaldık hiçbiryerde kalmamış
  • quote:

quote:

Arkadaslar bende bu laptopun takipcisiyim! Bilgisi olanlardan biraz yardim almak istiyorum ama farkli bir konuda! Acaba bu model ile benzer ozelliklere sahip bir masaustu kursak bize kaca patlar? Bir de parcalari belirtirmisiniz? Ben mesela ekran kartinin aynisindan bulamadim! Normalde masaustu oyuncusuyum ama basit bir dusundum ki o bu ozelliklere sahip bir masaustu su an bu laptoptan pahaliya geliyor:) yardimci olursaniz cok sevinirim!

her zaman notebook aynı özellik ve performanstaki bir desktopdan daha pahallıdır..... tersi çok zor ve hatta mümkün değil....

MSI GE620DX-650TR notebook 2,100 TL civarında alınabilir......http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-650tr-notebook-urun6562.html
    bu notebooka yakın ve hatta daha iyi özelliklerde ve üst performansta bir desktop ise 1,650 TL civarında çok rahatlıkla toplanabilir

TOPLAM ..... 1,635 TL

ayrıca desktopı istediğiniz gibi UPGRADE edebilirsiniz ama notebook ne ise o dur.... notebook ile upgrade şansınız çok çok kısıtlı

Yardiminiz icin tesekkurler! En kisa zamanda bir karar versem iyi olacak artik modeller eskimeye basliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

TOPLAM ..... 1,635 TL

gts 450 ekran kartına kesinlikle katılmıyorum, en az gtx 460m olmalı. gts serisi de nedir?
    işlemciyi i5 2100 alınarak ekran kartı kesinlikle yükseltilmelidir
    gerekirse 4 gb ram alın sadece

• quote:

quote:

quote:

TOPLAM ..... 1,635 TL

Yardiminiz icin tesekkurler! En kisa zamanda bir karar versem iyi olacak artik modeller eskimeye basliyor :)

Alıntıları Göster
    Otel arkadasim :))
    Konunun ne oldugunu anlayamamissin.. Gt555m ayarinda veya ona en yakin ekran karti olarak gts450 sectim... Bunami itiraz ediyorsun???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 15 Şubat 2012; 1:53:03 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.