Şimdi Ara

###DostDeli'ye cevabım. ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle daha önceki konuya cvp olarak yazdım ama tam gönderecektim flara benden önce davranmış.
    konu ben olmadan 2 sayfaya kadar uzamış. Forumdan Dostdeli benimle irtibata geçti ilk sorum kimsin oldu. Bana işte bir arkadaşımdan aldım msnini char satıyormuşsun. bende ona evet satıyorum. sen hangi charı duydun dedim. o da dediki hangisi olursa. lol

Ona dedim 51 lvl cleric var adam baktı bir kaç ss attım. Arkadaş tamam alıyorum dedi ne kadar bende dedim 100 silk charı forumda 50 silke satıyordum. Bu da balıklama atladı ok skiller ezik filan bir kaç oyrum yaptı sonra bir dk geçmeden almaya karar verdi ve dediki ben silki aldım tel numaranı filan ver. 50 silkte benden sana dedi. Bu sözden öncesinde onun dh den olduğunu ve. Bu yaptığım lamerlikleri duyduğunu anladım ve öylece beni eklediğinin farkına vardım. Ki bu çok belli oluyordu. Biraz daha zeki olarak gelin charı acıdığım için ona verdim.

sonra da çokfazlaca güldüm o da bunu biliyor.

Ve hâlâ hakkımda yazdıklarınız için gülüyorum. Arkadaşa şifreyi ve id verdim chara girdi. Sonra gizli soruyu istedi dedim önce silk filan bu bana işte burada oturuyorum şu bu işte tel numaram. Ok dedim hadi veriyim sen sonra ver. Tamam dedi. Verdim gizli soruyuda arkadaş kaçtı olay bu. Adam buraya halk kahramanı (Gazmannn) gibi gelmiş buraya hacklemiş gibi yok site masteriymiş.

İnsan olumazsanız arkadaş gibi 70 lvl lik charı 150-200 silke kapatmaya çalışmazsanız.( Okadar emek verilmiş sonuçta. ) Sonu böyle olur. Sadece ben değil herkes kaçar gider.

Buraya yazdıklarımdan rahatsız olabilirsiniz. Ama eminim bana hak verenler olabilir.

Dostdeli son olarak o charı cmrstrl yaklaşık olarak nicki böyle olan biri var forumda. O arkadaşa verirsen iyi olur. Kendinizi akıllı sanıp yanıma gelmeyin arkadaş charı hacklemiş filan değil basbaya resmen charı ona ben verdim. Tekrar gelsin Charımı hacklemeye çalışsın.

• az once onun konusu gıtmıstı buda gıder az sonra bare konu dısına acsaydın.
  • PM butonumuz var isterseniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.