Şimdi Ara

Dostlar Stilo nasıl araçtır... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
9.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sw olanı ilk çıktıgında babam baya ilgilenmişti ama nasip olmamıstı oturdugumuz semtte var jtd cok güzel duruyor :D test edin elbet içinize siner arac kötü arac değildir :D
    quote:

Orijinalden alıntı: Murat_c78

quote:

Orijinalden alıntı: hakn.mac

stilolar baya bi ara ilgimi cekiyordu ama türk milleti iyi arabayı tutmaz pek donanım performans olarak üzmez.

Aman tutmasın ne güzel, ama bu seferde satarken aynı sorunu yaşayacağız.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys
    marea kullanıyorum aracım 2004 model her yerinden patlak veriyor temiz olmasına rağmen...

bulaşma derim boşveeer. ;)

Ben de kullanıyorum ama memnunum. Nasıl olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

marea kullanıyorum aracım 2004 model her yerinden patlak veriyor temiz olmasına rağmen...

Ben de kullanıyorum ama memnunum. Nasıl olacak?

demek ki benim beklentilerim daha yüksek.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: genie1

Stilo kullanmadım. Marea kullanmıştım. Stilo'nun iyi araba olduğunu düşünüyorum. Yani fiyatına göre.

Stilo Golf'e rakip olması amacıyla çıkartılmış ancak yurtdışında tasarımı "fazla Alman" bulunmuş, İtalyan arabasından beklenen renkli ve heyecan yaratan tasarıma sahip olmayan bir arabadır. Hiç satmayarak bir takım başka hatalarla birlite Fiat'ı BATMA NOKTASINA getirmiştir. Bu arabadan sonra Fiat Bravo ismine geri dönerek heyecan verici tasarımı tekrar yakalamaya çalıştı. Bence de iyi iş çıkardı.

Stilo bence fiyatına göre çok iyi bir araba. Ben Marea'yı lpg ile kullandım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Yalnız bana da söylenmiş olmasına rağmen ben gene de o hatayı yaptım, depoda az benzin bırakırsanız uzun vadede benzin pompasını yakıyor.

Güzel bilgiler, teşekkür ederim, aklına emeğine sağlık.

Ewweet beklediğim an geldi, kafam yavaşdan bozulmaya başladı.:)

• quote:

Sorun çıkarması beklentiyle alakalı bir şey mi?
  • quote:

sw olanı ilk çıktıgında babam baya ilgilenmişti ama nasip olmamıstı oturdugumuz semtte var jtd cok güzel duruyor :D test edin elbet içinize siner arac kötü arac değildir :D
    quote:

quote:

stilolar baya bi ara ilgimi cekiyordu ama türk milleti iyi arabayı tutmaz pek donanım performans olarak üzmez.

Aman tutmasın ne güzel, ama bu seferde satarken aynı sorunu yaşayacağız.:)

1 tane SW rastladım ankarada o da komple boyalı, ama harbi hoş araba.

• Şaşırıyorum bu yorumları okuyunca.. LPG de ayar tutmazmış çok fazla elektronik sornu varmış.. mış mış da mışmış..

Kaçınız kullandınız şu aracı? kaçınız içini dışını iyice incelediniz. hep kulaktan dolma bilgiler
    evet araç pek tutulmadı ama bu hangi araçla kıyasladığınıza bağlı bir Clioyla bir Lineayla kıyasla evet tutulmadı.
    arkadaşım aldı geçen yıl uygun fiyata aldı bir kaç kez kullanma şansımda oldu..
    Fiat In bravodan önce çıkardığı en iyi araç bence.Kalite olarak bence kesinlikle bir Golf ü aratmıyor.. 1.6 102 bg lik Golf alacağıma bu aracı alırdım..Çıktığı yıldaki Golf 4 den aşağı kalır yanı yok bana göre.. Motoru Palio Marea Brava da kullanılan 1.6 Fiat ın 105 lik 1.6 dohc efsane motoru..motor kim demiş LPG uyumsuz diye? işi bilmeyen adam arabayı mundar eder sonra LPG ayar tutmuyor.. LPG çokda güzel gidiyor valla. Atiker var bizdekinde tek bir sorununu duymadım

halen stio Brezilyada üretiliyor. Ülkemizde ve avrupada ise Bravo olarak satılıyor. zaten ilk çıktığı yılda Brava ve Bravonun yerine üretilmişti. Fazla tutmayınca tekrar eskiye dönüş yaptılar

bugüne kadarda dijital klimasından tutunda abs sine kadar herhangi bir sorunda yaşamadık

ama alıcak olan arkadaşa tavsiyem adam gibi sunroofu olan Sky Window açılır tavanlı bir stilo almasıdır.. onun zevki bambaşka

Dostlar Stilo nasıl araçtır...

• quote:

Orijinalden alıntı: husam74

Şaşırıyorum bu yorumları okuyunca.. LPG de ayar tutmazmış çok fazla elektronik sornu varmış.. mış mış da mışmış..

Kaçınız kullandınız şu aracı? kaçınız içini dışını iyice incelediniz. hep kulaktan dolma bilgiler
    evet araç pek tutulmadı ama bu hangi araçla kıyasladığınıza bağlı bir Clioyla bir Lineayla kıyasla evet tutulmadı.
    Fiat In bravodan önce çıkardığı en iyi araç bence.Kalite olarak bence kesinlikle bir Golf ü aratmıyor.. 1.6 102 bg lik Golf alacağıma bu aracı alırdım..Çıktığı yıldaki Golf 4 den aşağı kalır yanı yok bana göre.. Motoru Palio Marea Brava da kullanılan 1.6 Fiat ın 105 lik 1.6 dohc efsane motoru..motor kim demiş LPG uyumsuz diye? işi bilmeyen adam arabayı mundar eder sonra LPG ayar tutmuyor.. LPG çokda güzel gidiyor valla. Atiker var bizdekinde tek bir sorununu duymadım

halen stio Brezilyada üretiliyor. Ülkemizde ve avrupada ise Bravo olarak satılıyor. zaten ilk çıktığı yılda Brava ve Bravonun yerine üretilmişti. Fazla tutmayınca tekrar eskiye dönüş yaptılar

bugüne kadarda dijital klimasından tutunda abs sine kadar herhangi bir sorunda yaşamadık

ama alıcak olan arkadaşa tavsiyem adam gibi sunroofu olan Sky Window açılır tavanlı bir stilo almasıdır.. onun zevki bambaşka

"ama alıcak olan arkadaşa tavsiyem adam gibi sunroofu olan Sky Window açılır tavanlı bir stilo almasıdır.. onun zevki bambaşka" aynen öyle düşünüyorum, ama bu seferde kafam karıştı, bunu bırakıp bravoyamı geçsek dicem ama araba çooook hoş ya, bizim mahallede sarı bi stilo görürdüm hep dönüp dönüp baktığım başka bi araba olduğunu hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_c78 -- 3 Mayıs 2011; 0:06:46 >

• stilo gerek malzeme kalitesi gerek donanımı ile göz dolduran, o fiyatlara diger otomobillerle kıyasladıgınızda kesinlikle alınası bir araç, 1.9 JTD tavsiye edebilirdim ama motor hacmi itibari ile araca verdiginiz parayı kıyasladıgınızda bandrol vergisi biraz yüksek kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Details

stilo gerek malzeme kalitesi gerek donanımı ile göz dolduran, o fiyatlara diger otomobillerle kıyasladıgınızda kesinlikle alınası bir araç, 1.9 JTD tavsiye edebilirdim ama motor hacmi itibari ile araca verdiginiz parayı kıyasladıgınızda bandrol vergisi biraz yüksek kalıyor.

14.-1.6 yeterde artar
  • quote:

quote:

bir iki sorun çıkartır sen onu görmezden gelirsin olur dersin ama ben demem kardeşim benim kullandığım aracın bir gram sorunu olmamalı

aracı aldığımdan beri yok yan plastiği kopar yok camın kaldırma tuşu bozulur yok efendim camları gıcırtı yapar yok teypten ses gider gelir yok ön rotlar sorun çıkartır (aracımın ön takım şuanda at arabasından farksız) ön rotlar değişcek ne kadar usta 400 lira abi yok artık ne yaptın be usta fiat değilmi bu fiat ama bu marea abi :S

var mı başka sorun.

• quote:

quote:

quote:

bir iki sorun çıkartır sen onu görmezden gelirsin olur dersin ama ben demem kardeşim benim kullandığım aracın bir gram sorunu olmamalı

aracı aldığımdan beri yok yan plastiği kopar yok camın kaldırma tuşu bozulur yok efendim camları gıcırtı yapar yok teypten ses gider gelir yok ön rotlar sorun çıkartır (aracımın ön takım şuanda at arabasından farksız) ön rotlar değişcek ne kadar usta 400 lira abi yok artık ne yaptın be usta fiat değilmi bu fiat ama bu marea abi :S

var mı başka sorun.

Aracın ilk sahibi misiniz bilmiyorum ama 7-8 yaşında araçların hemen hepsinde o tip sorunlarla karşılaşılabiliyor zaten, üstelik ilk sahibi siz degilseniz aracın geçmişi bilme konusunda fazla şansınız da yok. Marea çok tanıdıgım bildigim bir araç oldugu için söylemğyorum ama benzer sorunları ben fiatla da, toyotada, opelde ve psa araçlarında da yaşadım

• quote:

quote:

quote:

var mı başka sorun.

Fiat Marea nasıl bir araçtır ?

quote:

parça fiyatları biraz uçuktur ikinci eli yoktur kronik bir sorunu yoktur içinize sindiyse alınacak bir araçtır ben nedense bir türlü sevemedim aracımı fiat diye sevemiyorum

• Anlaşıldı.
  • daha önce de söylemiştim araçları çok sevdiğim için bazen affediyorum onu ama işin aslına bakarsak alınacak araç değil fiat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam74

Şaşırıyorum bu yorumları okuyunca.. LPG de ayar tutmazmış çok fazla elektronik sornu varmış.. mış mış da mışmış..

Ben yukarda zaten kendim ne bindim ne baktim diye belirttim, is arkadasim sürüyor, kullaktan dolma degil, adami arac serviste diye ben biliyorum kac kere eve biraktigimi. Sans isi biraz bunlar zaten, kiminde ömrü boyunca sira disi sorun cikmaz kiminin basi beladan kurtulmaz.

Ayrica Avrupada belki italya ve fransa-ispanya(bu 2 ülkeden emin degilim) haric Brava ve Bravo yok , satilmiyor.

Yillardir Stilo var ve tutan bir arac, ama fiat kullananlar icin tutan bir arac.

Seklen zaten benimde cok begendigim bir araba.

Avrupayi nerdenmi biliyorsun dersen cünkü avrupada yasiyorum, evimin tam yani fiat yetkili saticisi ve servisi, onun icin ordaki elemanlarla olan muhabetlerimdede Stilonun biraz Elektronik acidan sorunlu oldugunu biliyorum ama bu ilk cikan modellerde mevcut galiba daha cok.

elektronik arizalara gelince arkadasimin arabasinda hatirladigim sunlar:

Airbag lambasinin yanmasi, ABSnin sorun cikartmasi, Arabanin otobanda giderken motorunun aniden stop etmesi (2 kere ben cektim Araci), ve buna benzer elektrik aksam sorunlari.

Dedigim gibi kulaktan dolma bilgide olsa bunlari arastirip ögrenmek ve emin olmak daha saglikli, sonucta az para sayilmiyor. Ingilizce forumlarda eminim daha cok bilgi bulursun, belli bir yildan sonra sorunlar ortadan kalkmis olabilir veya hic böyle sorunlar olmayabilir ve bu sekilde bir arac denk gelmistir.

Su an ben 2001 model bir megane kullaniyorum, berbat bir arac bana göre, cok hantal ve rahat degil, ici dar ama sunu diyebilirim kullandigim en sorunsuz araba onun icin seve seve kullaniyorum, günümüzdeki en önemli olay arabanin extra masraflari en az sekilde cikartmasi, cünkü hersey paraya bakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rüzgar81 -- 3 Mayıs 2011; 2:25:43 >

• eggys ;

Forumun hangi ücra köşesinde olursa olsun konunun içerisinde marea geçince hemen oraya marea'yı kötüleyebilmek adına yorumlar yazan bir zattır çok fazla ciddiye almamak gerek kendisini..Hatta zaman zaman marea bölümüne bişiler yazar kendisini bildiğimizden tanıdığımızdan cevap bile yazan olmaz...Yüzlerce marea kullanıcısının olduğu topicte hala 400'tl'ye alt takım maliyeti olduğunu iddia eden bu arabalardan zerre anlamayan garip komik bir kişilik.Senelerce marea kullanmış biri olmasam valla oturup inanırım yazdıklarına...Senin araban pertten toplama ise fiatın,mareanın suçu ne kardeşim..Dediklerinin binde birini yaşamadım ...

Neyse gelelim konuya ;

Stilo,marea'nın üretiminin bitmesine yakın marea'nın yerine geliştirilmiş bir model..2001 yılında piyasaya çıktı bize 2003 gibi geldi...(yazının devamını okuduğunuzda 2001 yılının önemi daha çok ortaya çıkıyor çünkü neredeyse o dönem kimi markalarda aynayı bile opsiyonel olarak alıyordunuz ama o yıllarda bu aracın sunduğu çok fazla şey vardı)Ancak ne yazıkki bizim ülkemizde fazla tutulmadı.Yabancı ülkelerde fanlarının daha fazla olduğu bir araç..Bu aracın tutulmamasının bir çok nedeni var birincisi marea'dan sonra sedan boşluğunu dolduramaması,pazarlama yalnışlıkları,fiatın ısrarla reklamını kısa sürede bitirmesi vs gibi..Zaten çıktıktan 1-1.5 sene sonra genel italyan tasarımını taşımadığı için ki o dönem golfe rakipti,hemen makyajlandı..Makyaj imajını iyice bozdu....Bu bozulan imaj görsellikten değil tamamen insanların araçlarından soğumasına ikinci el piyasının bu modelin tutmadığına inanmasına sebep oldu..Zaten fiat bunu Türkiyede hep yapıyor mesela bravo harika bir araç ama daha çok ticari araç üzerine yoğunlaşıyorlar sonrada arabalar heba oluyor gidiyor..Ardından yeni bir model isim değişikliği hop eski model çöpe..Fiat bunu çok sık yaptığından ikinci el değerlerini düşürüyor araçlarının ve insanlar bu yüzden ön yargı ile yaklaşıyorlar..Ha birde kimileri için fiata binmemek prestij meselesi onlar kendilerini biliyor zaten Ancak en önemli etken kesinlikle fiyat konusuydu..Fiat o dönemlerde henüz imajını daha düzeltememişken bu aracı 35.000-50.000 tl gibi rakamlara satmaya kalktı..Evet araç donanım performans olarak neredeyse bir üst sınıfa yakınken fiyatıda bir üst sınıfa yakın oldu ama logosu fiat'tı o paralara üst sınıflar-markalar hatta audiler alınabiliyordu , buda insanları fiat'a 50.000 tl vermemeye itti haklı olarak..Fiat'ta yalnışın farkına vardı ama iş işten geçti ve neredeyse bu araba fiatın prestij modeli olabilecek kadar iyi olsada fiatı batırma noktasına getirdi..

Tabiki hal böyle olunca ve fiyatıda isim yapmış modellere yakın olunca her ne kadar yesyeni teknolojileri donanımları bol olan bir oyuncak olsada tutmadı iikinci elininde olmayaşı bu aracı bu hale getirdi..Üstündeki motor fiat'ın marealarda da kullandığı 1.6 motorun aynısı olamakla beraber yazılımsal olrak geliştirilmiş motorudur ama aynıda diyebiliriz....Bu motorun performansı gayet tatmin edicidir çok sık sorun çıkaran arıza yapan bir motor değildir..Motor arızalarının büyük bölümünü bakımsız motorlar ve doğru düzgün lpg montajı yapılmamış motorlar oluşturuyor..Pek fazla tutmadığından bu arabalara öcü gibi bakan ustalar bu arabaların dilinden pek anlamıyor malesef bu yüzden ya iyi bir servis yada iyi bir ustanız olması gerekli..Ama bu saydığım etkenler yoksa arabaya bakımını yap yıllarca bin..Üretildiği yıllar baz alınmadanda çok yaktığını söylenir,yalnıştır üretildiği yıllarda rakipleri ne yakıyorsa oda hemen hemen aynı tüketimlere sahiptir.Zaten o yılların modellerine bakıncada bu paralara bu donanımda başka araç bulamazsınız...

Kimi insanlara göre elektronik arızaları var..bu çok normal çünkü o kadar ucuza aldığınız araçlar elektirikli sunroftan,güneş ışınlarının geliş açılarını ölçen ve havalandırma ızgaralarını otomatik açıp kapatan iç dış sıcaklık ayarlarını ölçüp buna göre hava veren sensörlere, otomatik cama,tam otomatik klimaya,hıza duyarlı müzik sisteminden,beyin yazılımlarına vs kadar bir çok teknolojik donanımla dolu bir araç,şahin doğan değilki bunlar illaki bir yerden zamanla birşeyi bozulacak..Ancak genel olarak marea'da da stiloda'da şase bağlantıları biraz narindir bunların çözümü kolaydır yaşadığınız sıkıntılarda bunları çok kolayca ucuza halledebilirsiniz..

Kısaca bu aracı düşünüyorsanız temizini bulun alın ve uzun yıllarcada ucuza kalitenin tadını çıkartın ama kullanmaya başladıkça mutlakada forumlarda çevre edinin..Mesela bir arkadaş söylemiş bu arabaya benzin koymadan sırf lpg ile gezerseniz pompa arızası yapar,yada düzgün lpg montajı olmazsa tekleme yapabilir yada şase kaynaklı rolanti vs gibi arızaları olabilir.Zengin fakir karışımı iyi yapılmamış lpg'li bir motor sorun çıkarabilir...Ama bunlar çözümü basit sadece nerede ne yapılmasını bilmenizi gerektiren konular..Bunları bilirsen bu arabaya yıllarca keyifle binebilirsin...hayatında bu arabanın direksiyonuna oturmamış insanlarında yorumlarını ciddiye alma

• Arkadasta cift Kapili bebzinlisi vardi cok memnundu ama gorunus iyibariyle tek kapilisi ve kesinlikle sunrooflusu bariz daha guzel duruyor
  • tipi baya karizmatikmiş hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

eggys ;

Forumun hangi ücra köşesinde olursa olsun konunun içerisinde marea geçince hemen oraya marea'yı kötüleyebilmek adına yorumlar yazan bir zattır çok fazla ciddiye almamak gerek kendisini..Hatta zaman zaman marea bölümüne bişiler yazar kendisini bildiğimizden tanıdığımızdan cevap bile yazan olmaz...Yüzlerce marea kullanıcısının olduğu topicte hala 400'tl'ye alt takım maliyeti olduğunu iddia eden bu arabalardan zerre anlamayan garip komik bir kişilik.Senelerce marea kullanmış biri olmasam valla oturup inanırım yazdıklarına...Senin araban pertten toplama ise fiatın,mareanın suçu ne kardeşim..Dediklerinin binde birini yaşamadım ...

Neyse gelelim konuya ;

Stilo,marea'nın üretiminin bitmesine yakın marea'nın yerine geliştirilmiş bir model..2001 yılında piyasaya çıktı bize 2003 gibi geldi...(yazının devamını okuduğunuzda 2001 yılının önemi daha çok ortaya çıkıyor çünkü neredeyse o dönem kimi markalarda aynayı bile opsiyonel olarak alıyordunuz ama o yıllarda bu aracın sunduğu çok fazla şey vardı)Ancak ne yazıkki bizim ülkemizde fazla tutulmadı.Yabancı ülkelerde fanlarının daha fazla olduğu bir araç..Bu aracın tutulmamasının bir çok nedeni var birincisi marea'dan sonra sedan boşluğunu dolduramaması,pazarlama yalnışlıkları,fiatın ısrarla reklamını kısa sürede bitirmesi vs gibi..Zaten çıktıktan 1-1.5 sene sonra genel italyan tasarımını taşımadığı için ki o dönem golfe rakipti,hemen makyajlandı..Makyaj imajını iyice bozdu....Bu bozulan imaj görsellikten değil tamamen insanların araçlarından soğumasına ikinci el piyasının bu modelin tutmadığına inanmasına sebep oldu..Zaten fiat bunu Türkiyede hep yapıyor mesela bravo harika bir araç ama daha çok ticari araç üzerine yoğunlaşıyorlar sonrada arabalar heba oluyor gidiyor..Ardından yeni bir model isim değişikliği hop eski model çöpe..Fiat bunu çok sık yaptığından ikinci el değerlerini düşürüyor araçlarının ve insanlar bu yüzden ön yargı ile yaklaşıyorlar..Ha birde kimileri için fiata binmemek prestij meselesi onlar kendilerini biliyor zaten Ancak en önemli etken kesinlikle fiyat konusuydu..Fiat o dönemlerde henüz imajını daha düzeltememişken bu aracı 35.000-50.000 tl gibi rakamlara satmaya kalktı..Evet araç donanım performans olarak neredeyse bir üst sınıfa yakınken fiyatıda bir üst sınıfa yakın oldu ama logosu fiat'tı o paralara üst sınıflar-markalar hatta audiler alınabiliyordu , buda insanları fiat'a 50.000 tl vermemeye itti haklı olarak..Fiat'ta yalnışın farkına vardı ama iş işten geçti ve neredeyse bu araba fiatın prestij modeli olabilecek kadar iyi olsada fiatı batırma noktasına getirdi..

Tabiki hal böyle olunca ve fiyatıda isim yapmış modellere yakın olunca her ne kadar yesyeni teknolojileri donanımları bol olan bir oyuncak olsada tutmadı iikinci elininde olmayaşı bu aracı bu hale getirdi..Üstündeki motor fiat'ın marealarda da kullandığı 1.6 motorun aynısı olamakla beraber yazılımsal olrak geliştirilmiş motorudur ama aynıda diyebiliriz....Bu motorun performansı gayet tatmin edicidir çok sık sorun çıkaran arıza yapan bir motor değildir..Motor arızalarının büyük bölümünü bakımsız motorlar ve doğru düzgün lpg montajı yapılmamış motorlar oluşturuyor..Pek fazla tutmadığından bu arabalara öcü gibi bakan ustalar bu arabaların dilinden pek anlamıyor malesef bu yüzden ya iyi bir servis yada iyi bir ustanız olması gerekli..Ama bu saydığım etkenler yoksa arabaya bakımını yap yıllarca bin..Üretildiği yıllar baz alınmadanda çok yaktığını söylenir,yalnıştır üretildiği yıllarda rakipleri ne yakıyorsa oda hemen hemen aynı tüketimlere sahiptir.Zaten o yılların modellerine bakıncada bu paralara bu donanımda başka araç bulamazsınız...

Kimi insanlara göre elektronik arızaları var..bu çok normal çünkü o kadar ucuza aldığınız araçlar elektirikli sunroftan,güneş ışınlarının geliş açılarını ölçen ve havalandırma ızgaralarını otomatik açıp kapatan iç dış sıcaklık ayarlarını ölçüp buna göre hava veren sensörlere, otomatik cama,tam otomatik klimaya,hıza duyarlı müzik sisteminden,beyin yazılımlarına vs kadar bir çok teknolojik donanımla dolu bir araç,şahin doğan değilki bunlar illaki bir yerden zamanla birşeyi bozulacak..Ancak genel olarak marea'da da stiloda'da şase bağlantıları biraz narindir bunların çözümü kolaydır yaşadığınız sıkıntılarda bunları çok kolayca ucuza halledebilirsiniz..

Kısaca bu aracı düşünüyorsanız temizini bulun alın ve uzun yıllarcada ucuza kalitenin tadını çıkartın ama kullanmaya başladıkça mutlakada forumlarda çevre edinin..Mesela bir arkadaş söylemiş bu arabaya benzin koymadan sırf lpg ile gezerseniz pompa arızası yapar,yada düzgün lpg montajı olmazsa tekleme yapabilir yada şase kaynaklı rolanti vs gibi arızaları olabilir.Zengin fakir karışımı iyi yapılmamış lpg'li bir motor sorun çıkarabilir...Ama bunlar çözümü basit sadece nerede ne yapılmasını bilmenizi gerektiren konular..Bunları bilirsen bu arabaya yıllarca keyifle binebilirsin...hayatında bu arabanın direksiyonuna oturmamış insanlarında yorumlarını ciddiye alma

Teşekkür ederim, bunları duyduğum çok iyi oldu, nasipse akşama 2004 model 56.000 de ve 17.500'e temiz olduğu söylenen bi araca bakıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_c78 -- 3 Mayıs 2011; 13:03:33 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.