Birey b geometri Metin integral fasikulu 100de 100 alisilmamis problemler Kultur yayinlari lys fizik sb Ücgenler 150 sayfa civari cozulmemis fotokopi Aynisinin dörtgenleri de var Lti fasikullerim var hepsinden 4 er tane Cap yayinlari elektro ve organik fasikulleri var konu anlatim + soru Kimyadan özel ders almistim güzel notlar var organik ve denge hiz icin Nitelik yayinlari organik sb var Testokul lys fizik sb var Eksenin 11. Sinif lys fizigi var Kafa dengi ygs mat icindeki problemleri yollaybilirim güzeldir Bilfen lys bio sb var Kafadengi lys mat sb var Palme lys fizik Palme lys kimya Palme lys biyoloji El kitabi biyoloji (asel) Eksen lys ygs biyokimyafizik Karekok ayt biyo fizik denemeleri Endemik fizi biyo denemeleri Son 10yil lys fen cikmis sorular Son 10 yil lys mat cikmis sorular 345 tyt 2 tane denemesi kaldi Coz kazan tyt denemesi 2 3 tane var Biyoloji 11. Sinif soru bankasi Ygs fizik kafa dengi Ygs cografya tarih felsefe soru bankasi eksen Pandül cografya konu anlatimi Fen palme 20li tyt denemesi Son 10yil ygs sorulari Turkce eksen konu anlatim foyu Cogragya eksen konu anlatim foyu Tarih eksen konu anlatm foyu Türkce el kitabi(cok faydalidir) Tyt sosyal palme denemesi Adrenalin dil bilgisi soru bankasi(cok iyidir) Limit biyoloji soru bankasi Ayt karekok mat drnemeleri 20 li iyidir ama sisteme uygun degil pek 60 civari da deneme var tyt ayt Dc yayinlari 11. Sinif fen konu anlatim + soru bankalari
KİTAPLARIN COGU COZUMLU AMA ISINIZI GORECEGINI DUSUNUYORUM BU DA COZUMLU DENEMELER ( 10 TANE CIVARI COZUMSUZ)
Up
Up
Up
Up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme