Şimdi Ara

Dosya Biçimi Desteklenmiyor ! Canon Eos600D Fotoğraf Açamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba benim Bir Makinem vardı yaklaşık 170 fotoğraf çekmiştim bunlardan yaklaşık 77 tanesi açılıyor ancak diğerleri açılmıyor bir türlü dosya boyutları 8 ila 11 mb arası bunları açmanın bir imkanı yok mu ? .cr2 ile dosyalarda var onlar da açılmıyor bunları kurtarmanın bir yolu var mı ?

• ADINLAR kullanıcısına yanıt
    bu dosyalar ham dosyalardır.photoshotur lightroomdur bu gibi gelişmiş photo düzenleme programlarında profesyonelce düzenlemen için varlar.istersen ayarlardan sadece jpeg olsun diye seçebilirsin.
  • hocam bahsettiğim o değil dosyaların çoğu zaten .jpg ama açılmıyor okunamıyor diyor boyutları ise 8 ila 11 mb arası değişiyor bu fotoğraflar çekildi kendi kendine oluşmadı ayrıca raw olanlarda aynı şekilde açılmıyor photoshopta bile açmayı denedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADINLAR

hocam bahsettiğim o değil dosyaların çoğu zaten .jpg ama açılmıyor okunamıyor diyor boyutları ise 8 ila 11 mb arası değişiyor bu fotoğraflar çekildi kendi kendine oluşmadı ayrıca raw olanlarda aynı şekilde açılmıyor photoshopta bile açmayı denedim

jpeg olanlardan herhangi birisini bir foto paylaşım sitesine upload(yükleme) yapın. Site kabul ediyor ve foto görünüyor ise sorunun dosyalarda olmadığını anlarız.
  • malesef Geçersiz Dosya Türü Diye Hata veriyor postimage sitesi hizli resimde önizlemeyi göstermedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.