merhaba arkadaşlar. bir sorunum var yardımcı olabilirseniz çok memnun olacağım. Acele yardımlarınızı bekliyorum.
bilgisayara bişeyler oldu virüsten dolayı olabilir sanırım ve şu anda dosya boyutlarının çoğu 0 byte. dosyaların değiştirilme zamanına baktığımızda ise bütün tarihler aynı yani aynı saniye içerisinde bütün dosyaların içi silinmiş gözüküyor. dosyaları kullanamıyorum.
bu dosyaları acaba nasıl eski haline döndürebilirim. yardımlarınızı acele bekliyorum. şimdiden teşekkürler
Başlat--->Çalıştır a gir. orda msconfig yaz. Sistem yapılandırma aracı çıkacak ordan Başlat bölümünde Tümünü Devre Dışı Bırak'ı seç.
Bilgisayarını yeniden başlat eğer bi anti virüs yazılımın varsa (avast anti virüs tercihimdir) tarama yaptır.
Bu işlem işe yaramazsa sistem yapılandırma aracından yine sistem geri yükleme seçeneğini deneyebilirsin.
Aklıma bunlar geldi kolay Gelsin.
şu anda virüs falan yok zaten. temizledim başka bilgisayara taktım diski. sistem geri yüklemeylede düzeleceğini zannetmiyorum bu konularda pek acemi sayılmam ama böyle bi olay ilk defa başıma geldi. dosyaları onarabilecek bir program varsa belirtirseniz memnun olurum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme