Şimdi Ara

dosya boyutları 0 bye gözüküyor.lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bir sorunum var yardımcı olabilirseniz çok memnun olacağım. Acele yardımlarınızı bekliyorum.

bilgisayara bişeyler oldu virüsten dolayı olabilir sanırım ve şu anda dosya boyutlarının çoğu 0 byte. dosyaların değiştirilme zamanına baktığımızda ise bütün tarihler aynı yani aynı saniye içerisinde bütün dosyaların içi silinmiş gözüküyor. dosyaları kullanamıyorum.

bu dosyaları acaba nasıl eski haline döndürebilirim. yardımlarınızı acele bekliyorum.
    şimdiden teşekkürler

• Başlat--->Çalıştır a gir. orda msconfig yaz. Sistem yapılandırma aracı çıkacak
    ordan Başlat bölümünde Tümünü Devre Dışı Bırak'ı seç.

Bilgisayarını yeniden başlat eğer bi anti virüs yazılımın varsa (avast anti virüs tercihimdir) tarama yaptır.

Bu işlem işe yaramazsa sistem yapılandırma aracından yine sistem geri yükleme seçeneğini deneyebilirsin.

Aklıma bunlar geldi kolay Gelsin.
  • şu anda virüs falan yok zaten. temizledim başka bilgisayara taktım diski. sistem geri yüklemeylede düzeleceğini zannetmiyorum bu konularda pek acemi sayılmam ama böyle bi olay ilk defa başıma geldi. dosyaları onarabilecek bir program varsa belirtirseniz memnun olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.