Şimdi Ara

Dosya klasoru 0 byte gorunuyor yardim lutfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 tb toshiba harici hdd vardi elimde Lg smart tv ye takmistim sorunsuz bir sekilde filimleri izleyebiliyordum ancak dun cikarip yeni film atayim dedim pc ye taktim hdd yi bi actim hdd nin icindeki klasorlerin yarisi 0 byte olarak gorunuyo klasor turu se dosya yaziyor ve acilmiyor 170gb bos alan war diyo ama filimler klasoru ve oyunlar klasoru oldugu gibi yok wirus taramasi neyin yaptim gizli klasor sorunu falanda diil exe olarak bir yerede cikarmamis anlayacaginiz ne yapacagim bilemiyorum lutfen yardim ☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazı tv ler diskleri kullanmak için kendilerine uygun bir biçimde şekillendirirler (dosya sistemlerini). Muhtemelen linux tabanlı bir yazılım ile çalıştığı için diski buna uygun biçimlendirmiş olmalı.

Bu durum da sizin bizden ne gibi bir yardım istediğiniz ise açık değil. Boş bir vaktiniz de kendinizi dinleyip ne gibi bir yardım istediğinize karar verip yeniden mesaj atınız..
  • Kendimi dinleyerek elde ettigim sonuc itibariyle verilerimi kurtarmak istiyorum sayin arkadasim hard disk calisir durumda zaten calismasa dosyalari goremem sizde biraz kendinizi dinledikten sonra cevap verirseniz mutesekkir olurum.

• dopac34 kullanıcısına yanıt
    Kendinizi dinlemeniz benden çok daha uzun sürmüş olmalı muhtemelen konu hakkında ki bilgileriniz kelime oluşturma yeteneğinizden daha kötü olmalı. Tabi ki bilmemek ayıp değil okuyup anlamadan alay edercesine kelimeler yazmak ayıp. Bu arada linux işletim sistemli bir pc de açmak istediğimde klasörler yine aynı şekilde görünmekte weriler yine görünmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: WeYsEaL

Kendinizi dinlemeniz benden çok daha uzun sürmüş olmalı muhtemelen konu hakkında ki bilgileriniz kelime oluşturma yeteneğinizden daha kötü olmalı. Tabi ki bilmemek ayıp değil okuyup anlamadan alay edercesine kelimeler yazmak ayıp. Bu arada linux işletim sistemli bir pc de açmak istediğimde klasörler yine aynı şekilde görünmekte weriler yine görünmüyor.

hocam tv de deneyin bakalım dosyalar oradamı
    linux ta görmesi gerekiyor.

birde modeminiz usb diski destekliyorsa ona takıp deneyin.
    sin olarak harici kutunun içinden diski çıkarıp dahili olarak sisteme bağlamanızdır.

ancak bu denemenin iki tane dezavantajı var

1-harici diskin garantisi varsa bitebilir.
    2-bazı harici disklerin içindeki disklerin bordları standart sata olmayabiliyor.
    üretici kendine göre bi board üretip koyuyor diskin üzerine.
    buda dahili olarak sisteme bağlama şansını sıfırlıyor bunu öğrenmenin tek yolu ise kutudan çıkarıp bakmak.

• WeYsEaL W kullanıcısına yanıt
    Ben yardımı makam, mevki, para pul gibi maddi getiriler için yapmam. Yaptığım yardımların tamamı forumda kayıtlıdır, yazdığım konuların tamamına ulaşılıp konu sahiplerini de bulmanız mümkündür. Sadece laf olsun torba dolsun misali burada yazacak olsaydım şimdiye kadar birileri sesini yükseltip haddimi bildirirdi diye düşünüyorum.. Bu gün saygın bir işletmeye gittiğinizde size nasıl hitap edip, sorununuzu nasıl dinliyorlar ve ilgileniyorlar ise bu güne kadar yazdığım 1000'nin üzerinde ki konuya da aynı saygı, ilgi ve alaka çerçevesinde yaklaşmışımdır.

"war diyo ama filimler klasoru ve oyunlar klasoru oldugu gibi yok wirus taramasi neyin yaptim gizli klasor sorunu falanda diil exe olarak bir yerede cikarmamis"

Yazdıklarınızdan bir anlam bütünlüğü çıkmadığı, cümlenin sonunda ise bizden ne gibi bir yardım istediğinizi anlaşılır bir dil ile belirtmediğiniz için kendinizi dinlemenizi önermiştim ki anlaşılır bir dil ile olanları ve tam olarak beklentinizin ne olduğunu belirtir iseniz yardımcı olmak adına daha fazla girişimde bulunulabilir diye. Siz ise; günlerce cevapsız, 36 kişinin gelip de bir cevap dahi yazmaya tenezzül etmediği konunuza çözüme ulaşmak adına mesaj atan insana, bir hakaret etmediğinizi bırakma nezaketinde bulunmuşsunuz.

Ayrıca benim görmem için bir mesaj bırakmış ama mesajı görmesi gereken kişiye, yani bana haber vermeye dahi tenezzül etmemiş, sonrasında da "Kendinizi dinlemeniz benden çok daha uzun sürmüş olmalı muhtemelen konu hakkında ki bilgileriniz kelime oluşturma yeteneğinizden daha kötü olmalı." edebe uymayan kendi iç sesinizin ifadesini belirtmişsiniz. Müneccimlik, falcılık, gelecekten haber alma gibi biz sıradan insanların hayal dahi edemediğimiz yeteneklerinizin olmasını anlayışla karşılıyorum ancak biz sıradan insanlar içerisinde başka anlamlar karıştırılmış şifreli mesajları çözemediğimiz gibi bize haber verilmediği durumlarda da bize gönderilen mesajlardan haberdar olamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 14 Mart 2015; 0:09:57 >

• zeki1981 kullanıcısına yanıt
    vdsl modemim vardı zaten modeme bağladım ancak çözüm olmadı son olarak recovermyfiles diye bir dosya kurtarma programıyla önemli olan dosyalarımı kurtarmayı başardım sora hdd yi biçimlendirdim şuan düzgün bir şekilde kullanıyorum teşekkür ederim.
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    Harici hd yi led tv ye bağladıktan sonra içindeki bazı dosyalar 0 byte olarak görünüyor pc ye bağlandığında..tekrar tv ye bağlandığında dosyalar normal görünüyor..pc ye bağlandığındaki o byte sorununu nasıl çözebiliriz?
    Admin ve usere tam yetki izinleri ,korumalı gizli klasörleri göster seçenekleri işe yaramadı maalesef..

• quote:

Orijinalden alıntı: WeYsEaL

vdsl modemim vardı zaten modeme bağladım ancak çözüm olmadı son olarak recovermyfiles diye bir dosya kurtarma programıyla önemli olan dosyalarımı kurtarmayı başardım sora hdd yi biçimlendirdim şuan düzgün bir şekilde kullanıyorum teşekkür ederim.

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. led tv ye hdd'yi bağladıktan sonra pc'de bakıldığında hdd'deki dosyalar 0 bayt olarak gözüküyor. recoverymyfiles programını kullanan weyseal arkadas programı nasıl kullandıgını anlatabilir mi? yada başka önerisi olan var mı arkadaşlar SOS

• hubble1025 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarımı açıp diskiniz üzerinde sağ tıklayın, açılan menüden en altta bulunan özellikler bölümünü açın, çıkacak pencerede en sağda, en altta bulunan Güvenlik sekmesini açın, Düzenle seçeneğini açıp burada bulunan kullanıcılardan Authenticated Users için tüm izinleri aktif hale getirin (tüm izin kutucuklarını tıklayın), işlem bitince aynı yerde aşağıda bulunan Gelişmiş butonuna basıp açılan menü kutusundan "Sahip" sekmesine geçin, sahipliği Administrators (xxx/Administrators) olarak ayarlayın. Genelde yeniden başlatmak gerekmez ama her ihtimale karşı bilgisayarı kapatıp yeniden açmanız daha iyi olur.

Ola ki bu işlem bir sonuç vermemiş, bu durumda "Güvenlik" sekmesinde bulunan bütün kullanıcıları kaldırın (öncesinde tüm kullanıcılarına adlarını bir kağıda not almayı unutmayın), bilgisayarı yeniden başlatın, açıldıktan sonra kullanıcıları tek tek girip ekleyin, yukarıda belirttiğim gibi "Authenticated Users" için tüm izinleri verin. Bilgisayarı kapatıp yeniden açın.

Tüm bunları doğru yapmışsanız probleminiz çözüme kavuşacaktır ama sıkıntı devam ediyor ise Güvenlik sekmesinde Grup yada Kullanıcı adları kısmına "Ekle" diyerek "Everyone" kullanıcısını ekleyin, izinler kısmında tüm kutucukları tıklayın. Bilgisayarı kapatıp yeniden açın.

Bütün bunları yaptıktan sonra dosyalarınızı görüyor ve erişebiliyor olmalısınız. Bir ihtimal dosyalarınız görünmüyor ise; Klasör ve arama seçeneklerini açın, görünüm kısmından "Gizli klasör/dosya..." göster seçeneğini tıklayın, bir kaç kutu aşağıda bulunan "korunan işletim sistemi dosyalarını gizle" seçeneğinin kutusunu iptal edin (tik işaretini kaldırın).

Yukarıda ki tüm işlemleri doğru uygulayıp hâlâ sıkıntı yaşamaya devam ediyor olamazsınız. Bu durumda hata yaptığınız bir nokta olmalı, süreci yeniden göden geçirip, doğru uygulamaya çalışın. Geçmiş olsun, kolay gelsin...

EDIT: Everyone kullanıcısı bilgisayar için pek güvenli değildir, adı üzerinde her kullanıcının erişimine açık hâle geleceği için güvenlik riski (erişim için kimlik izni gerektirmeyeceği, virüsler, yetkisiz erişim için kimlik sormayacağı için) teşkil edebilir, bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 25 Mayıs 2016; 19:24:59 >

• Bu sorunu hala çözemedik yahu,yok mudur başka yolu,yukardaki yöntem işe yaramadı

• sanmıyorum ama belki çözer.
    pc de iken film dosyasının üstüne gel sağ tıkla ve mpc ve ya medya player ile aç, de
    belki açılır,bir deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.