Şimdi Ara

dosya kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarım ve abilerim; pc me istemeden format atmak zorunda kaldım ve herşeyim gitti şuanda moralim çok bozuk dosyalarımı kurtarmak için programlar deniyorum ama okadar karışıkkı herşey istedim dosyayı aralarından bulamıorum bana bu konuda deneyimli kişiler yardımcı olabilirmi herşeyim gitti ben mahvoldum :( formattan sonra bişiy yüklemedim dosyaları kurtarmamı zorlaştırıca için . Ne olur bilgili deneyimli arkadaşlar bana yol göstersin eğer sonuç alamıcaksamda TÜM DH AİLESİNE ÜYELERİNE TEŞEKKÜRLER !!!

• recover my files programıyla geri alabilirsiniz

• abi file scavenger ile buldum ancak notlarım bozuk cıkıyor resimleri ise hiç kurtarmıyor license falan istiyor her şey elimin altında ama kurtaramıyorum lütfen biraz daha detaylı bilgi verirmisiniz bi türlü seçtiklerimi kurtaramıorum öylecek bekliyorlar :(
  • recover my files bu konuda bir numaradır
    ben onunla 250 gb veriyi eksiksiz aldım birazda kendinizi geliştirin netten full bir prg bulup onunda kullanımını araştırıverin 10 dakikanızı almaz
  • http://forum.donanimhaber.com/m_7492114/tm.htm dosya kurtarma yazılımları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzy -- 13 Ekim 2008; 18:12:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.