Şimdi Ara

Dosya Kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar öncelikle. Konuyu doğru yere mi açtım emin değilim, ancak daha uygun bir yer bulamadım. Yardımcı olabilirsiniz diye umuyorum.

Grubumun bas gitaristinin başına gelen bir olay ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var. Arkadaşın bilgisayarında, grubumuzun son bir kaç hafta içinde çektiğimiz gerek kayıt, gerekse konser video ve fotoğrafları bulunmaktaydı. Ancak bir aksaklık sonucu bunlar malesef silinmiş bulunmakta. Ben problemi arkadaşın ağzından anlatayım size, belki bir yolunu buluruz hep birlikte.

Masaüstünde duran bir klasörün içindeki dosyalarımı hard diske atmak için kabloyu bilgisayara taktım. Tam atmaya başlayacağım sırada bilgisayar anlık bir mavi ekran verip çat diye kapandı (daha önce de bi kaç kez mavi ekran verip kapanmıştı sonrasında tekrar açtığımda gayet normal çalışmaya devam ediyordu). Daha sonra bilgisayarı açtım (Lenovo) direkt olarak one key recovry'e başladı. Engellemek için hemen kapatıp tekrar açtım yine aynı işlemi yapıp bilgisayarı recover etti. Daha sonrasında bilgisayarı açtığımda C ve D olduğu gibi dururken bana lazım olan masaüstündeki dosyam da dahil olmak üzere temel uygulamalar hariç herşey yok olmuştu.

(bilgisayarımın şarjı problemli olduğu için bazen şarjın çıktığını görmüyorum, olaydan hemen önce de yine aynı sebepten bilgisayarım bir anda kapanmıştı)

Bir kaç recovery programı denemiş kendisi ancak malesef henüz başarılı olamamış. Bana pek mümkün gibi gözükmedi dosyaları kurtarmak ancak belki bir bildiğiniz vardır umuduyla soruyorum size. Kaybolan dosyalar bizim için çok ama çok önemli, çekmeye başladığımız klibimizin de montajlanmamış tek kopyaları malesef bu arkadaşta duruyordu. Eğer bir çıkar yol bulabilirsek çok mutlu olacağo hepimiz. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

• dostum durumunuza üzüldüm gerçekten, program kullandı dedin ama benim önereceğim programlar isterse bunlarıda bir denesin, belki işenize yarayan çıkar

Active File Recovery v9
    Aidfile Recovery Software
    BadCopy Pro
    Recover My Files
    iCare Format Recovery
    Smart Projects IsoBuster Pro
    WinMend Data Recovery
    EasyRecovery Pro
    Recuva File Recovery
    Easy Archive Recovery
  • Easeus recovery denenebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.