Şimdi Ara

DOSYA KURTARMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Dosya yöneticisinden gereksizleri silmiştim dün. Nota kayıt ettiğim çok önemli şeylerin vardı. Bugün Notlara baktığımda silinmiş buldum. Bunları geri getirmenin bi yolu var mıdır gerçekten çok önemli bilgiler yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: diefor

Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Dosya yöneticisinden gereksizleri silmiştim dün. Nota kayıt ettiğim çok önemli şeylerin vardı. Bugün Notlara baktığımda silinmiş buldum. Bunları geri getirmenin bi yolu var mıdır gerçekten çok önemli bilgiler yardımlarınızı bekliyorum

telefon bilgisayara takılı iken file recovery proframının full sürümünü internetten bulun ve %80 ihtimalle kurtarma yapabilirsiniz

• yukselg Y kullanıcısına yanıt
    Googleden baktımda o program windows içinmiş sanırım androidde ile yarar mı biliyormusunuz

• quote:

Googleden baktımda o program windows içinmiş sanırım androidde ile yarar mı biliyormusunuz

onun herşeye faydası var... bilgisayara telefonu takıyorsun. bütün driverleri yüklü olsun win 7 de otomatik kendi yüklüyor... sonra bilgisayara file recovery programını kuruyorsun ama seriali olan full olanı kur.. kurduktan sonra programı çalıştırdığında hangi diski tarayacağını soracak.. bilgisayarımda senin telefonun harfi ne ise onu taratıyorsun. bitesiye kadar bekle... taranacak nesneleri de seçebilirsin mp3..jpeg .. rar.. br çok seçenek var..

Telefonun Driverlerinı nasıl yüklicem telefonu bağladım bilgisayara ama görmedi bilsayar ve disk seçme yerinde de telefonun hafızası olmadığı için yapamadım.

Benim için önemli olan not defterindeki bilgilerim. onları kurtarsam yeter tek notlarım gtti zaten sıkıntı olur mu kurtarma açısından

Telefonun Driverlerinı nasıl yüklicem telefonu bağladım bilgisayara ama görmedi bilsayar ve disk seçme yerinde de telefonun hafızası olmadığı için yapamadım.

Benim için önemli olan not defterindeki bilgilerim. onları kurtarsam yeter tek notlarım gtti zaten sıkıntı olur mu kurtarma açısından

• quote:

win 7 li birgisayarda yap

Siz bu programdan olumlu bir sonuç aldınız mı
    Not kurtarma şeyide vardır değil mi resim müzik falan değil

• quote:

Siz bu programdan olumlu bir sonuç aldınız mı
    Not kurtarma şeyide vardır değil mi resim müzik falan değil

txt .. doc..docx hepsini kurtarırsın...bende bu proframın full versiyonu var internet cafede işletmeciliği yapıyorum çok faydasını gördüm

Inşallah ile yarar. Çok teşekkür ederim yardım ettiğin için.

• Recuva en iyisi fazlasını kurtarıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

Recuva en iyisi fazlasını kurtarıyor

onuda deneyeceğim olumlu bir sonuç aldınız mı recuvayı
    not; Androidde de çalışır dimi recuva?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diefor -- 6 Mayıs 2014; 20:09:32 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

Recuva en iyisi fazlasını kurtarıyor

onuda deneyeceğim olumlu bir sonuç aldınız mı recuvayı
    not; Androidde de çalışır dimi recuva?

Kendi kendine silinen sd kartımı ve telefon hafızamın tamamını kurtardım fakat biraz karışık buluyor.ve müziklerin bazılarının adı farklıydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.