Şimdi Ara

!!! Dosya Kurtarma Yazılımları !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
13
Favori
375.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya abi siz niye bunlarla uğraşıyorsunuz ki ???

!!! Dosya Kurtarma Yazılımları !!!

ücretsiz ve en pratik programlardan birisi bu..

=> İNDİR <=
  • sağolasın yaw ama benim o 7. partı çıkarıyor ama diğerleri gibi 0 bayt olarak görülüyor diğer dosylar çıkıyor ama bu çıkınca 0 bayt oluyor neden
  • işte gördüğünüz gibi oluyor bu dosya benim için çok önemli

gördüğünüz gibi 0 bayt

• Cep telefonundan silinmiş verileri kurtarabilecek bir program var mı?
  • bilgisayardaki bi dosyayı keserek bi flash diske attım ve şimdi o kestiğim dosyayı tekrar geri döndürmek için bi program var mı?? varsa çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pigmalyon -- 30 Kasım 2006; 14:43:11 >
  • silinen oyun save dosyalarini da kurtarabiliyo muyuz bu programlarla ?
    winning eleven 9 icin bole bi durum soz konusu..
    eger kurtarabiliyosak indireyim??
    bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim
    tesekkurler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miserable

silinen oyun save dosyalarini da kurtarabiliyo muyuz bu programlarla ?
    winning eleven 9 icin bole bi durum soz konusu..
    eger kurtarabiliyosak indireyim??
    bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim
    tesekkurler..

Sadece oyun save dosyası değil.Silinen her dosyayı kurtarabilirsin.Tabi üzerine bilgi yazılmadıysa.O yüzden acele et.

• bu programlar windowsun yüzeysel olarak sildiği dosyaları okuyabilme yeteneğine sahiptirler.
    data recovery programında kurtarmak istediğiniz dosya veya dosyaların fiziksel olarak bulunduğu yere daha sonra veri yazılmaması gerekir. bu program her tür dosyayı (*.jpg, *mp3, *.avi,*.exe, *.dat.....) kurtarır. programın kullanımını basit bir şekilde aşağıda anlatıyorum:

• programı açıyoruz. silinen dosyaların bulunduğu sürücüyü seçiyoruz ve " scan files " butonuna tıklıyoruz,

• oluşan listeden kurtaracağımız dosya veya dosyaları seçiyoruz,

• açılan pencereden dosyanın çıkarılacağı dizini seçip " tamam " butonuna tıklıyoruz,

• dosyamızı artık kullanabiliriz....

kurtarma işlemlerini flash belleklerden de yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 2 Aralık 2006; 15:06:26 >

• Tşk kardeşim..
  • Sağol hocamm işime yarayabilir arşive atalımmm
  • faideli bir topic ellerinize sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Easy Recovery programını bende biliyorum.Ancak bu program biraz sorunlu.O yüzden vermek istemiyorum.

İşte bazı sorunlar :

Windows ME gibi bir sistem altında yazılım her seferinde sabitdisk bölümlerini doğru bulamayabiliyor. Diğer taraftan Easy Recovery ile yaratılmış acil durum disketi de sistemi kilitleyebiliyor. Windows XP işletim sistemine sahip bir başka bilgisayarda ise, sabitdisk bölümleri doğru olarak bulunmasına rağmen Easy Recovery silinen ufak bir metin dosyasını bulmakta bile sorunlar yaşıyor.Üstelik çeşitli formatlarda yaratılan ve silinen dosyaların da herhangi birinin izine rastlamak mümkün olmuyor.

hocam çalışma süper bilgilendirici bende bi kaç konu eklemek istiyorum recovery my files easy recovery kullandım. recovermyfiles çok eski dosyaları görmüyor bir format öncesini görebiliyor ve RAW olarak tarama yok . yani illa dosyalar fat yada ntfs olucak ben macosx kullanıyorum ve o hfs+ dosya sistemi kullanıyor easy recovery ile raw formatında buluyor buna ek olarak prg tanımadı dosyayı add yapıp dosyanın hex imzasını yazıp o dosyayı da aratabiliyosunuz örn olarak .x3f fotograf add e basıp signatur kısmına 42 62 fa 72 gibi imzasını yazınca prg o dosyayıda buluyor. bunlar bi çok prg yok ama dediginiz gibi eksileride var mesela prg geri getirme çok zor exe leri bi klasöre DLL leri bi klasöre topluyo prg corba oluyo ama easy recovery resim movie ve tek parca dosyalarda 4 hatta 5 format öncesine dönüyor . bunlar benim kişisel izlenimlerim belki faydası olur ..

• Tüh yaaa şu ana kadar 7 araç denedim sadece R-Undelete 3.0 formattan önce indirdiğim filmleri bulabildi. fakat demo olduğu için 64kb tan büyük dosyaları onarmıyor , ilacı olsa tam süper olurdu... R-Undelete 3.0 gibi videolarımı bulabilecek başk program varmı easy recovery denedim biraz önce bulamadı o
  • quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

Tüh yaaa şu ana kadar 7 araç denedim sadece R-Undelete 3.0 formattan önce indirdiğim filmleri bulabildi. fakat demo olduğu için 64kb tan büyük dosyaları onarmıyor , ilacı olsa tam süper olurdu... R-Undelete 3.0 gibi videolarımı bulabilecek başk program varmı easy recovery denedim biraz önce bulamadı o

hocam dosya uzantısı nedir . özellikle bir dosya arıyosan file type tan o dosyanın uzantısını seç ve data recover dan raw recover ı seç EASY RECOVER ı öle dene bende bi çok prg denedim tabi easy recovery de paralı bir prg ama torentlerde bulunabilinio saygılar.

• easy recovery programı iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: bresson

quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

Tüh yaaa şu ana kadar 7 araç denedim sadece R-Undelete 3.0 formattan önce indirdiğim filmleri bulabildi. fakat demo olduğu için 64kb tan büyük dosyaları onarmıyor , ilacı olsa tam süper olurdu... R-Undelete 3.0 gibi videolarımı bulabilecek başk program varmı easy recovery denedim biraz önce bulamadı o

hocam dosya uzantısı nedir . özellikle bir dosya arıyosan file type tan o dosyanın uzantısını seç ve data recover dan raw recover ı seç EASY RECOVER ı öle dene bende bi çok prg denedim tabi easy recovery de paralı bir prg ama torentlerde bulunabilinio saygılar.

Çok teşekkür ederim sayende izleyemediğim filmleri kurtardım.

• çalışmalar süper emeği geçen herkese teşekkür ederim !
  • indirilen bu programlar key istiyor veya demo seklinde bunun indirkullan sekli yokmu
  • bu easy recovery de dosyaların yanında X durumu nedemek acaba bilen varmı??? D silinmiş G iyi de bu X nedir ?? nasıl düzeltilir ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 10 Nisan 2007; 1:36:51 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.