Şimdi Ara

!!! Dosya Kurtarma Yazılımları !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
13
Favori
375.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Rietveld

!!! Dosya Kurtarma Yazılımları !!!

_____________________________________________________________________________

recovery my files ın en son hamlesindeyim işaretledim dosyaları save files mı diyeceğiz acaba yardım cı olur musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b|@ckc|oud -- 2 Eylül 2007; 15:02:51 >

• save files dedim ama user name ile lisence key istio ne yapacağız acaba bilen war mıdır???????
  • onu burda solerdim ama ban yerim google den biraz ararsan bulursun ayrica sana pm attim ona da bak
  • Flash recovery diye bi program vardı bende de denemek için hafıza kartını biçimlendirdim sonra taradım programla ama sonuç elde edemedim bunlar işime yarar diye düşünüyorum paylaşımlar için teşekkürler.
  • ya arkadaşlar benim harici hddnin dosya türü RAW olmuş ve 0 bayt diyor boyut aslında dolu tabi açmıyor zaten bu durumda ne yapabilirim?
  • Ya arkadaşlar delirmek üzereyim. Easy recovery programını kullanıyorum. Herşeyi yaptım ama ortada dosya falan yok.

Dosyaları görüyorum nereye kurtarılacağını da seçiyor bir halta yaramıyor. Delirmemek elde değil.
  • Çok sağol Çabaların için işe yaradı gerçekten güzel bi konu .
  • shift + delete len sildinmi geri getiremiyonmu?
    ben yanlışlıkla öyle sildim..
    copy diycektim cut demişim
    o cut dediklerim sonsuza kadar geri gelmiycek mi yani?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Ya arkadaşlar delirmek üzereyim. Easy recovery programını kullanıyorum. Herşeyi yaptım ama ortada dosya falan yok.

Dosyaları görüyorum nereye kurtarılacağını da seçiyor bir halta yaramıyor. Delirmemek elde değil.

Dosyayı kurtarmak istediğin klasörler Recycle dizini altındaysa hangi disk bölümünü seçersen seç direkt recycle klasörü olarak kurtarıyor ve dosyalar görünmeyebiliyor. Bunun için kurtarılacak bölümde yeni bir klasör yaratarak dosyaları kurtarmayı dene.

Yok eğer kurtarmana rağmen dosyalar çalışmıyorsa yapacak malesef bir şey yok. Başıma çok geldi.
  • öncelikle başlık sahibi arkadaşa teşşkr edıyorum cok guzel bı calısma olmus...

ama bı sorunum var! :(

Recover My Files 3.98 kurdum demo falan degıl hallettım crackını falan ehiehi

format atmıştım ıkı gun once formattan oncekı fotolarımı bulma amacım vardı fakat scan yaptıktan sonra bulunan fotoların buyuk cogunlugunda "corrupt" (bozuk,slinmiş,curuk) uyarısı alıyorum ver recover yapamıyorm bu fotoları :(

acaba bı yanlısmı yapımıyorum yoksa o fotolarımı unutmam mı gerekıyor

sımdıden tesekurler
  • hemen hepsini denedim ama parçalanmışını yada overritten olmuşunu kurtaranına rastlamadım öylesi özellikleri güzel varsa tavsiye edin zira makbule geçer
  • :(

cogunu denedım ama olmadı

formattan once xp vardı ve c: ve d: seklındeydı sonra pardus yukledım ve pardus c ve d yı bırlestırdı ve c yaptı sonra tekrar xp yukledım .

ve xp dekı resımlerımı arama amacım vardı fakat 1000 e yakın resımden anca 20 tanesını bulabıldı...

yoksa baska bı sey mı yapmam lazım
  • Evet arkadaşın dediği gibi böyle bir program varmı işletim sistemi symbian os 9.1 nokia e60 uyumlu olan
    quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

Cep telefonundan silinmiş verileri kurtarabilecek bir program var mı?
  • Recover My Files 3.98 'i yükledim ancak .
    Dosyaları alamıyorum
    Çümkü Product Activation çıkıyor ve
    User NAme ile License Key istiyor

Yardım ederseniz çok sevinirim.
  • güzel çalışma .. teşekkürler
  • arkadaşlar elinde bu programlar için activetion code yada seriall olan varsa yollayabilirimii.. teşekürler şimdidenn
  • Recuva 1.09.194--diğer programlara bunu da ekleyebilirsin:ücretsiz ve etkili

PC'nizden, MP3 çalarınızdan veya dijital kameranızdan Recuva ile silinmiş dosyaları kurtarabilrisniz.

Recuva sistem temizlik aracı Ccleaner'ın geliştiricileri tarafından hazırlanmış. Ama CCLeaner'dan farklı olarak bu yazılım sabitdiskinizden, çöp kutunuzdan veya hafıza kartından dosyaları kurtarabiliyor. Hata sonucu, sistem kilitlenmesi sbebiyle, virüsler yzüzünden silinmiş olması farketmiyor. Diski seçip "Scan"e tıklamanız yeterli oluyor. ağaç yapıısı ile sunum seçimi de kolaylaştırıyor. Bu sürüm halen Beta aşamasında.

PC'nizden, MP3 çalarınızdan veya dijital kameranızdan Recuva ile silinmiş dosyaları kurtarabilrisniz.

TIKLA

• arkadaşlar bunun USER NAME ve SERİAL ini bana nmail olark yada başka bi şekilde uşaltırabilrsenz sevinirim
  • güzel program özellkikle yanlışlıkla çok sey silenler için
  • dün windows media player 11 i yükledim...
    dili çok değişikti türkçe olanını indirdim ama üzerine yüklemedi...
    programı program ekle/kaldır dan kaldırdım...
    tekrar yükle diyorum yüklenmiyor...
    bunu geri almak için hangisini indirmeliyim lütfen yardım edin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.