Bazı dosyalarım geri gelmemişti ama Recoverymyfiles
Süper yararlı bir topic
rietvield ben cep telefonumla çektiğim resimleri yanlışlıkla sildim şimdi ben cep teli kablosu ile bilgisayara bağlasam geri getirebilir miyim veya hangi programı kullanayım
hangisi en iyisi
get data back hakkında bilgisi olan varmı?
teşekkürler
Bir arkadaşım yanlışlıkla çok önemli verileri sildi. Ne yapmasını önerirsiniz? Anladığım kadarıyla verinin üstüne bir şey yazılırsa kurtarılma ihtimali kalmıyor. Bu programlardan birini indirip kursa da bu verilerin üstüne yazacak, verileri tamamen kaybedilecek. Bilgisayarında önceden bu programlardan biri yüklü değildi. Ne yapabilir?
Katılıyorum bu program ile yanlışlıkla sildiğim Divx filmimi kayıpsız kurtardım. Ayrıca boyutu daha küçük olan File Scavenger programıda yine aynı dosyayı kurtardı.
programlar için sağolun
bir excell dosyasını açıp daha sonra yanlışlıkla başka bir excell dosyasının üstüne kaydettik. tam tüm bilgiler uçtu. ertesi gün farkettiğimizden ne yapacağımızı şaşırdık.
eski dosyayı geri getirmenin yolu varmı.
Teşekkürler.
paylasım icin tskler bazen cok lazım oluyr ve bulamıorum iyi oldu forumda buldugum
Teşekkürler. Bu programlar arasında en iyisi Easy Recovery dir. Bilgisayarıma zorunlu olarak format atmam gerekti ve bu program sayesinde verilerimin yaklaşık %75 ini kurtarabildim.
selam iblader benim bi sorunum var ya benim world exeldosyam vardı benim için çok önemli belgelerimde saklıyordum bi gün baktım yok kaybolmuştu bende aramaya başladım ama bulamadım muhtemelen silinmiş nasıl geri getirecez biliyorsan yardım please... bu programları denedim nasıl çalıştırılıyor anlayamadım lütfen yardım
güzel paylaşım saol
Teşekkürler...
emeğinize sağlık.
bugünlerde aradığım bir bilgiydi. emeği geçen herkese teşekkürler. ben recovery my files programını kullanmaya karar verdim.