Şimdi Ara

Dosya tiplerini arayan program arıyorum???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    8000 dosya ve klasörden oluşan bir MP3 arşivim var ve bazı dosyalar mpc ogg ape gibi degişik uzantılara sahip. Winamp ya da Media player da haliyle bir plug in olmadan bunları okuyamıyor.

Ben de format attıktan sonra hangi tip dosyaların oldugunu hangi plug inleri tekrar kurmam gerektigini unutuyorum böyle olunca da sevdigim bazı şarkıları listeye ekledigimde tanınmıyor program tarafından. Asıl problem hangi şarkıları sevip de görmedigimi unutuyorum

Bana bir klasörün içini arayıp 6000 tane .mp 3 uzantılı 500 tane .mpc uzantıılı 400 tane .ogg uzantılı dosya var tarzı bir sonuç çıkaracak bir arama programı gerekiyor...

Windows un araması *.*mpc yazıp buluyor direk de ben uzantısını hatırlamadıgım dosyaların da var olabilecegini düşünüyorum. 300 klasör de teker teker dolaşılmaz tahmininiz üzere....

Yardımlar için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garmonbozia -- 12 Şubat 2007; 2:36:21 >

• sende önce mp3 leri ara. sonra onlaro başka yere kopyala, daha sonra diğerlerinide tek tek aratıp başka klasörlere kopyala. formatını hatırlayamadıklarında ilk klasorinde kalır. böylece ayırmış olursun. yada klasörlere tek tek girip türe göre düzenleme yaparsan böylece de ayırabilirsin.

edit: kopyalama yerine kes yaparsan daha mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VictorSanchez -- 12 Şubat 2007; 14:46:59 >
  • Sorunun cevabını kendin vermişsin zaten!

*.ogg
    *.mpc
    vb..
    yazdığın zaman arama yerine size bulacaktır, istediğiniz uzantıdaki dosyaları!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gereqsiz -- 12 Şubat 2007; 14:50:23 >
  • Program değil link versek?

filext.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.