Arkadaşlar çok büyük bir sorunum var ve formatlamak istemyorum. bilgisayarımı yeni formatladım ve araçlar>klasör seçeneklerinden dosya türlerine girdim. burada dosya klasörlerinin komutlarını yanlışlıkla değiştirdim ve klasörlerle sürücülere çift tıklayınca açılmıyor. değiştir ve sil seçenekleri de aktif değil. sağa tıklayıp aç deyince yeni pencerede açıyor, çift tıklayınca hiç açmıyor.
lütfen arkadaşlar yardım edin bu sorunu nasıl çözerim. ayrıca sistem geri yükleme nasıl yapılır, son yüklediğim programlar ve dosyalar da silinir mi ?
iyi forumlar.....
Bilgisayarıma gir.Yukardan araçlar>Klasör seçenekleri>"ögeyi açmak için çift tıklat" bunu işaretle tamam de.
hayır arkadaşım onunla ilgili bir sorun değil. onun hemen sağındaki sekmede dosya türleri var, oradaki komutlar değişti ve çiftr tıklamayla açmıyor. sistem geri yükleme gibi birşy yapmalıyım sanırım ama bilmiyorum nasık olduğunu
O zaman dosya türlerini seç tek tek..Ve hepsinde gelişmiş seçeneğinden varsayılan yap seçeneğine bas.
evet onu da denedim, dosya türündeki aç komutunu varsayılan yapıyorum ancak yeni pencerede açıyor. birsürü yeni komut ekledim bu sefer klasöre sağ tıkladığında seçenekler kısmı doldu taştı. kesinlikle onları silmem lazım ya da sistemi geri almalıyım nasıl yapabilirim yok mu hiç bilgisi olan arkadaşlar ?
ayrıca @lustral sana da tşk ederim dostum
Rica ederimde sorunu çözemedikki.Yalnız bu seçimleri yapmana rağmen hala olmuyorsa başka bi sorun vardır demek.Bak araçlar>Klasör seçeneklerinden "Her bir klasörü aynı pencerede aç" seçiliyse ve gidip başka pencerede açıyorsa,dosya türlerindede hepsini var sayılan yaptı isen hala sorun çözülmediyse o zaman olay başkadır.SEn bir daha dedigim yere bak.FArklı pencerede aç seçeneğimi işaretli acaba?
Sistem geri almaya gelince başlat>donatılar>sistem araçları>Sistem geri yükleme burdan geri alabilirsin.
Arkadaşım sistemi geri yükledim dediğin yerden. çok tşk ederim beni format atmaktan kurtardın sağolasın ilgilendiğin için
sadece üst konuda verilen vtp 4.0 ve ikon paketleri gitti, onları da tekrar kurucam setupları var hepsinin yani 15 dklık iş. format atmaktan çok daha iyidir çok saol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme