Şimdi Ara

Dosya Yükle Link Al

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Siteme yeni bir servis ekledim Servisimin ismi "Dosya Yükle Link Al" yani siteme dosya yolluyorsunuz daha sonra bende bu dosyanın linkini sizlere vererek sizlerde istediğiniz kişiyle paylaşabilir veya sitemde Sizlerin Gönderdikleri sayfasında yayınlayabilirim..Tek seferde 250 MB ve sınırsız dosya yükleme desteği vardır.Dosyalarınız kesinlikle sizin izniniz dışında silinmez.Servis 07:00 ile 00:00 arası hizmet vermektedir.Yani servisimiz sabah 7den akşam 12 ye kadar açıktır.

BAZI İNSANLARIN SAÇMA SAPAN DÜŞÜNCELERİ VE CAHİL TAVIRLARI YÜZÜNDEN SERVİSİMİZİN LİNKİNİ FORUMDAN SİLDİM.MEĞER İYİLİK YAPMAK SUÇMUŞ.

EĞER DOSYA GÖNDERMEK İSTERSENİZ BENİM SİTEME GİDİN ORDAN EĞİTİM BÖLÜMÜNDEN DOSYANIZI KALİTELİ,GÜVENİLİR BİR ŞEKİLDE YÜKLEYEBİLİRİNİZ.

ANASAYFAMIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netpisiko -- 13 Mayıs 2014; 13:54:47 >

• kusura bakmayın ama birkaç birşey söylemem gerekiyor. internet aleminde dosya paylaşımının nerdeyse çağ atladığı bir ortamda, belli saatlerde hizmet verme, email adresi ile link alma, ad-soyad isteme gibi uygulamalar tamamen geçersizdir. iyi birşeyler yapmaya çalıştığınızın farkındayım ama bunu hatalı yollardan yapıyorsunuz. anladığım kadarıyla bu sistemi saat olayından dolayı biyerde manuel olarak halletmektesin. olabildiğinice basit, otomatik ve hızlı olan bir sistem oluşturun. yoksa kimse dikkate almaz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

kusura bakmayın ama birkaç birşey söylemem gerekiyor. internet aleminde dosya paylaşımının nerdeyse çağ atladığı bir ortamda, belli saatlerde hizmet verme, email adresi ile link alma, ad-soyad isteme gibi uygulamalar tamamen geçersizdir. iyi birşeyler yapmaya çalıştığınızın farkındayım ama bunu hatalı yollardan yapıyorsunuz. anladığım kadarıyla bu sistemi saat olayından dolayı biyerde manuel olarak halletmektesin. olabildiğinice basit, otomatik ve hızlı olan bir sistem oluşturun. yoksa kimse dikkate almaz...

Kardeşim senin söyledeğin sistem hiçbir yerde yok anladın mı?Bak şöyle sistemler var tamam dosyanı yüklersin linkini alırsın fakat senin gönderdiğin dosya hiçbir sayfada yer almaz ve senin ismin o dosya altında yeralmaz ve senin dosyanın telif hakkı dikkate alınmaz.Fakat benim sitemde yollayan kişinin adı soyadı geçer ve telif hakkı saklanır ve ayrıca gönderdiği dosya o kişinin izni olmadan değiştirilemez,silinemez.Söyle bakalım bu sistem hangi sitede vardır.Ve benim sitemin altyapısı Htlm olduğu için otomatik sistem kuramam.Manuel olsada en kaliteli ve en güvenilir sistemdir benim sistemim.Bana tavsiye verdiğin için teşekkür ederim fakat bilip bilmeden konuşma bence.

• VE ayrıca anketlerde sitemi beğenmemişsin nedenini öğrenebilir miyim?(ANLAMAKTA SIKINTI ÇEKENLER VARSA ONLAR İÇİN TERCÜME EDİYORUM YANİ SİTEMDE NE KUSUR GÖRDÜNÜZ BUNU BANA AÇIKLARMISINIZ?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netpisiko -- 13 Mayıs 2014; 15:18:19 >
  • Öncelikle mesnetsiz öfkenizi ve üslubunuzu kontrol altına alın böyle giderseniz kayışı sıyırırsınız haberin olsun. Madem eleştiri kaldıramıyorsun bu işi yapman gerçekten çok zor. Hem sitenin linkini olur olmaz heryere yapıştırıp insanları davet ediyorsun, ama en ufak bir eleştiri olduğundada bunu kaldıramıyorsun. Senin sitenin ömrü uzun olmaz orası kesin lakin bu webmasterlık işin, yaptığın sitenin ömründen daha kısa olacak ona yanarım. Öncelikle insanlara kulak ver, neden böyle söylüyorlar diye.

O sistem hiçbir yerde yok diyorsun, ne yani orjinal birşey icat ettiğinimi iddia ediyorsun şimdi??? Aman elinden kaçmasın git patentini al. O web sitenizi açtığınız bedava hostinglerin ben atasını biliyorum merak etme. İnternette istediğim dosyayı 10 dakika içinde ad soyadla yayınlarım. istediğim zamanda silerim. Ve bunu yaparkenken kendi sitemi bile kullanmam. Bunu yapabilecek birçok site var. Yani ilk defa yapılmış birşeymiş gibi ortaya çıkmanıza gerçekten anlam veremedim. Ve bu kadar öfkenizede!!!

Son olarak bahsettiğin anketler hakkında hiç bir bilgim yok ve hiçbir anketede katılmadım. Anket kavramı hakkında biraz araştırma yapsanız çok iyi olur. Anketmi yapıyorsunuz yoksa sorgulamamı yapıyorsunuz belli değil. Eğer ortada bir anket varsa isteyen istediği şekilde cevaplar anketi. Sonra gidipde hiç kimseye neden-sebep böyle cevapladın gibisinden hesap soramazsın.

Ayrıca sitenizdeki beğenmediğim bir şeyi söylemek için göründüğü gibi ankete ihtiyaç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 13 Mayıs 2014; 13:52:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Söylemlerinizden hiçde öfkesiz gibi görünmüyorsunuz. Bana yönelik mesajınızın hem ilk hemde en son cümlesinde sarfettiğiniz kısımları yeteri kadar durumunuzu gösteriyor. Sizinle laf dalaşına girmeye harcayacak zamanım yok gerçekten. Üslubunuzdaki basitliği ve seviyesizliği görerek söylediğiniz o sözleri aynen size iade ediyorum.

Daha yolun başında olduğunuz her halinizden belli. Bu yolda karşılaştığınız her soruna karşı böyle davranarak dahada büyük sorunların karşınıza çıkacağından emin olabilirsiniz. O mükemmel! üslubunuzla size iyi yolculuklar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 13 Mayıs 2014; 14:36:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.