Şimdi Ara

dosya yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendime bir domain ve hosting satın aldım diyelim hazırladığım html siteyi nasıl yükleyeceğim?

• FTP ile
  • hosting aldığın yer sana panel ve tp bilgilerini vericek internetten bir FTP programı indir eğer yapamıyorsan internet explorer a ftp.siteadi.com yaz
  • peki nasıl olacak bu mesela site tasarımını yaptım içindekii resimlerle nasıl yolluyacam ayrınntılı anlatsanız
  • Sitenin klasörlerinin olduğu dizine girin ctrl+a ctrl+c yapın sonra ftp nin ana dizinine girin.Örneğin www klasörü ya da public_html
    ctrl+v yapın site yayında
  • ŞUNU SÖYLEMELİYİMKİ PEK ANLAMAYORUM. BİR WEB SAYFASI HAZZIRLAYIP CuteFTP PROGRAMI İLE SAHİP OLDUĞUM SİTE DOSYALARININ İÇİNE ATTIM AMAWWW.SİTEİSMİ.COM GİRDİĞİMDE NEDEN GÖRÜNMÜYOR HAZIRLAMIŞ OLDUGUM SİTE. YARDIM EDERSEN ÇOK SEVİNİRİM
  • link verirsen sorunu anlayabiliriz belki
  • ana sayfanın ismini veya uzantısını değiştirerek dene

mesela

index.htm index.html index.php index.asp default.php default.asp gibi
  • arkadaşlar, sayfayı açtığımda "Directory Listing Denied" uyarısı ile karşılaşıyorum.web alanını turkticaret.com dan satın aldım.işlem olarak bana gelen mail sadece onaylanan bir alan ve bu web alanına ait gerekli bilgiler.bu noktadan sonra bir ftp aracı kullanarak veri tabanıma dosya göndermek sanırım.peki web sayfasını tasarlarken ana sayfaya vereceğim isimin önemi varmı.eksik yaptığım birşey olabilirmi.cevaplarınız için sağolun.
  • tamam sorunumu çözdüm cevaplarınız için sağolun arakadaşlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.