Şimdi Ara

Dosyalarım.exe virüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Flash disklere bulaşan dosyalarım.exe virüsü iş yerimdeyi bilgisayarların hepsine bulaştı, yaklaşık 30 bilgisayar var hepsi aynı durumda,

Combofix
    Avira
    Eset
    AdwCleaner
    Junkware Removal Tool
    RKill
    TDSSKiller
    kill_amvo_virus_usb_en

Flash diskleri hepsini biçimlendirdim, bilgisayarlara format attım, aynı sorun devam ediyor, araştırdım bir bilgi sahibi olamadım, yardım edebilirmisiniz? saygılar

• Merhaba. Ccleaner veyahut wisecare 365 ile bilgisayarlardaki cerez(cookie) leri onbelek dosyalarini herseyi temizleyelim. Baslata gizli dosyalari goster secenegi ajtif iken dosyalarim.exe diye aratin. Konumu bulabilmek icin regeeditden de aratin. Is yerinizdeki aga bulasip agdaki butun bilgsayarlara bulasmis. Yetkili sizseniz ve onemliyse agi tekrardan kurun. Sıfir, sil bastan. Modemler resetlensin. Fabrika ayarina donsun. Modem yazilimi tekrardan kurulsun.. Bilgisayardaki gizli dosyaları gosterelim. Dosya seceneklerinden oluyor bu. kaspersky rescue diski flash diske yazdiralim. Boot olayi ile acalim. guvenli modda acalim. Tarayalim. Daha sonra yine guvenli modda combofix ile tarayalim. Daha sonra kapatip bu sefer ag destekli modda baslatalim. Malwarebyts antimalware ve emsisoft emergency kit ile guncelleme yapip tarayalim. Daha sonra ag destekli modda yine herdprotect indirip tariyoruz(ayni anda 68 programin en guncel hali ile tarar.) Sonra Superantispyware programi ile taratalim. Ve herseyden onemlisi bu isler gizli dosyalar gorunur haldeyken olmali ve C: D: ve diger flash diskler. Harddiskler taranmali. Butun diskler formatlanmali. Sadece isletim sistemleri yuklu diskler taranmasin. Simdilik bu kadar. Tekrar yardimci okurum. Tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zahit47

Flash disklere bulaşan dosyalarım.exe virüsü iş yerimdeyi bilgisayarların hepsine bulaştı, yaklaşık 30 bilgisayar var hepsi aynı durumda,

Combofix
    Avira
    Eset
    AdwCleaner
    Junkware Removal Tool
    RKill
    TDSSKiller
    kill_amvo_virus_usb_en

Flash diskleri hepsini biçimlendirdim, bilgisayarlara format attım, aynı sorun devam ediyor, araştırdım bir bilgi sahibi olamadım, yardım edebilirmisiniz? saygılar

Flash belleği Bitdefender ile tarat ben öyle yaptım virüsü bulup sildi.
  • Kaspersky yada bitdefende nile sistemleri tara. Hatta el8ndeki harici disk flash bellek hepsini tara. Soryn %99 halloldu. Ayrica pclere birer antivirus kurmayi unutmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usb belleğe kaspersky veya bitdefender rescue disk tarzı bir şeyle tara taraken ayalarını karıştır yükselt en yüksekte tarat daha sonra güvenli modda malwarebytes ve hitman pro programları ile taratın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    svchost.exe hatası
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.