Şimdi Ara

Dosyalarımdaki videolar küçük resimler halinde görünmüyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Video ve filmlerimin bulunduğu klasöre girdiğimde dosyalarımdaki videolarımı küçük resimler halinde göster dediğimde neden göstermiyor media player simgesi ile karşıma çıkıyorlar :( Bunu resimler halinde nasıl gösterebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

• dosya uzantısı farklıysa o yüzden o şeklide gösterebilir birde başka bir program açmayı dene yani birlikte aç diyerek programı seç daha sonra da altında bir tik işareti oluyordu bu tür dosyaları bu prgramla aç diye sanırım öyle dene...
  • Arkadaşın söylediği gibi varsayılan programı Media Player yerine video izlemek için kullandığınız program olarak ayarlayıp çözülebilir sanırım. Benim aklıma gelen başka bir ihtimal ise, video izlemek için KM Player, VLC Player gibi kendi içinde codecleri ile beraber gelen bir program kullanıyorsanız, windows'a gçmülü codecleriniz olmadığı için göstermiyor olabilir. Kazaa Codec Pack gibi bir codec pakedi kurduğunuz takdirde de küçük resim olarak görünmesini sağlayabilirsiniz. Sonucu buradan bildirirseniz sevinirim, cevabı ben de merak ettim.
  • dediğiniz yöntemleri denedim ancak sorun hala çözümlenmedi Küçük resimi tıkladığımda bs player simgesi çıkıyor Başka bi programla birlikte aç dediğim zamanda hiçbir simge çıkmıyor
  • Başlat - Çalıştır - '' regsvr32 shmedia.dll '' yaz ve tamama tıkla düzelecektir...

Dosyalarımdaki videolar küçük resimler halinde görünmüyor?
  • mustafajx.. yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim Dediğini yaptım ve sayende sorun yıllar sonra bi çözüme kavuşmuş oldu.. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.