Şimdi Ara

Dosyalarımın Hepsi Uçtu Lütfen Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toshiba satellite laptopum var makineye virüs girince yeniden xp kurdum ama wifiyi bi türlü tanıtamadım sonra toshibanın verdiği recovery cdsi ile kurmak istedim ama ne göreyim benim C:60 gb iken 100 Gb olmuş ve D: HiÇ YOK D:nin yerine 112 Gb E:Gelmiş Ve içi Bomboş hiç birşeye değilde 10 Yıllık Foto Arşivim Gitti Lütfen Yardımcı Olun Şimdiden Umutlandım Teşekkürler....

• Recovery dosyası disk bölümlerini de eski haline getiriyor.

Bilgisayarı hiç kullanmadan (hard diskin üzerine yeni bir şey yazılmasın. harddiski sökün başka bir pcye takın ve dosya kurtarma programları ile dataları kurtarmaya çalışın: hirens boot cd yi laptopa takıp diski tarayıp kurtarılabilen data olursa harici bir hddye de aktarma yapabilirsiniz.

Get data recovery my files, hiren's boot cd vs...

Bir de bilgisayarım> sağ klik Yönet> disk yönetiminde eski d D görünüyor mu (bir ihtimal?) ve içi dolumu bakın görünüyorsa yazın

Başka yöntem var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 17 Kasım 2011; 12:46:51 >
  • yönette d görünmüyor recovery cd si vindows vistayı kurdu onu söylemeyi unutmuşum birde başka bilgisayara takmadan data kurtarma programını aynı pcde çalıştırsam olmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora_berk

yönette d görünmüyor recovery cd si vindows vistayı kurdu onu söylemeyi unutmuşum birde başka bilgisayara takmadan data kurtarma programını aynı pcde çalıştırsam olmaz mı

Hiren's boot cd yi başka bir pc ye indirin yazdırın: laptopa takın ve menüden xpyi seçin: kurtarma programlarını deneyin

Ama laptopu kullanmayın eski resim dosyalarının üzerine bir şey yazılmadıysa kurtarma ihtimaliniz daha yüksek
  • Hiren's boot cd programını cracklemem gerekiyor mu anladığım kadarıyla bu programı bi cd ye yazdıracağım sonra verilerini kurtarmak istediğim laptopa takıp xp yi seçeceğim ama şu an köy yerindeyim telden 3 g ile nete bağlanıyorum ve mecburen laptopu kullanıyorum ama harici 1tb hdd var indirdiğim dosyaları ve kuracak dosyaları ona kursam olmaz mı
  • E:yi disk yönetiminden D: olarak değiştirebilirsin.
    sonrasında kurtarma için r-studio programını tavsiye ederim. tarama yaptıktan sonra bir ihtimal eski dosyalarını bulup kurtarma şansın var.
  • şu an recovery my files ile taratıyorum bi ümit olmass sizin yöntemlerinizi deneyeceğim yönetten d yapacağım hiren boot cd 9.6 yı da indiriyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

şu an recovery my files ile taratıyorum bi ümit olmass sizin yöntemlerinizi deneyeceğim yönetten d yapacağım hiren boot cd 9.6 yı da indiriyorum

9,6 da olur ama 15 çıktı: crck gerekmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 17 Kasım 2011; 20:32:24 >
  • recover my files programı ile hepsini eksiksiz hatta fazlasıyla geri aldım çoook teşekkür ederim sağolun :D
  • quote:

recover my files programı ile hepsini eksiksiz hatta fazlasıyla geri aldım çoook teşekkür ederim sağolun :D

Tebrikler ama kurtarmaya çalıştığınız diskin üzerine o programı kurmak risk!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.