Şimdi Ara

DOTA 2 BOOSTING

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dota 2 boost isleminizi yapabilirim 5k ya kadar.fiyat almak icin pmden yazabilirsiniz.
    neden beni secmelisiniz?
    1.en uygun fiyatli boosting
    2.sure garantili boost sistemi
    3.7/24 whatsapp uzerinden iletisim
    main acc sattigim icin 5klik hesap kullaniyorum simdilik.akliniza takilan hersoruyu pmden sorabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boost nedir

• parayi veriyorsun mmrını yükseltiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

Boost nedir

Mmr yukseltme

• Rosarian kullanıcısına yanıt
    Keşfedilmemiş dota2 starıysan ancak alçak mmr sistemi seni 2kya yerleştirdiyse, basıyorsun parayı seni 4-5kya çıkarıyorlar. Orada ebeninkini görüp tekrar 2kya dönüyorsün. Parası çok değilse güzel bir yolculuk aslında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum herkese farklı fiyat mı veriyorsun, keske direk fiyatları verseymissin..

• quote:

Orijinalden alıntı: hilmignc

dostum herkese farklı fiyat mı veriyorsun, keske direk fiyatları verseymissin..

0-1500 8.5TL(+100mmr)
    1500-2000 10TL(+100MMR)
    2000-2500 12.5TL(+100MMR)
    2500-3000 15TL(+100MMR)
    3000-3500 17.5TL(+100MMR)
    3500-4000 20TL (+100MMR)
    4000-4500 22.5TL (+100MMR)

• Teşekkürler,

• Hocam benim mmr 900 lerde sen bunu şimdi 2000 lere çekmek için ne kadar alırsın? Ayrıca sana hesabı vermemmi gerekiyor hocam? Biraz fazla oyun var da ondan.

oha gerçekten mi? hocam bi ss alabilir miyim 900 küsür mmr görmedim de hiç
  • Beyler ne bileyim ben dotayı ilk oynadigim zamanlardi oyunu hiç bilmiyordum . Levelim gelince hemen ranked girdim, çat 900 lere verdi. Şimdi o zaman kine göre 10 kat daha iyi oynuyorum ama ddoğal olarak yükselemiyorum

Örneğin adam 15. Dakka da diyor ki biz kaybettik ben feedliycem. Adam gidip sürekli ölüyor. Bütün takım ona küfrediyor.

Sonra bazıları bütün oyun boyunca hiç durmadan konuşuyor , konuşuyor, siz noobsunuz diyor. Kendine hiç bakmıyor . Hiç icraat yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

Beyler ne bileyim ben dotayı ilk oynadigim zamanlardi oyunu hiç bilmiyordum . Levelim gelince hemen ranked girdim, çat 900 lere verdi. Şimdi o zaman kine göre 10 kat daha iyi oynuyorum ama ddoğal olarak yükselemiyorum

Örneğin adam 15. Dakka da diyor ki biz kaybettik ben feedliycem. Adam gidip sürekli ölüyor. Bütün takım ona küfrediyor.

Sonra bazıları bütün oyun boyunca hiç durmadan konuşuyor , konuşuyor, siz noobsunuz diyor. Kendine hiç bakmıyor . Hiç icraat yok

Yeni hesap ac hocam bizim bi arkadasinda 500 mmr i vardi ama fena supprtlamazdi. 2k alti bok cukuru cikilmaz ordan kolay kolay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• konu altındaki yorumlar efso ya :D
  • Ucuzmuş

Artık daha iyiyseniz yeni hesap açın ordan devam edin hocam. Orası cehennem yani çıkılması imkansız kendinize eziyet etmeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.