Şimdi Ara

Dota 2 'de Heroların Hayat Hikayeleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
5.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dota'ya yeni başladığımdan her zaman bi heroyu seçecek iken önce internetten rehberini okur , sonra oynarım . Ve bu rehberleri okurken en çok eğlendiğim şey ise Heroların biyografileri. İşte en ilgimi çeken Hero-Biyografilerinden bazıları :

Dota 2 'de Heroların Hayat Hikayeleri. RIKI :

Riki, büyük Tahlin hanedanının ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Tahta sahip çıkması için seçilen bir abisi ve şımartılıp üstüne düşülen bir kardeşi olan ortanca çocuk Riki, doğuştan görünmezlik sanatı için yaratılmış gibiydi. Kendisinin geliştirdiği ve bir gece ansızın kendi halkı tarafından ihanete uğrayıp ailesi katledildiğinde onun hayatını kurtaran sanat buydu. Tüm kraliyet hanedanı içinde bir tek o, sessizce, hızla ve dumanı kendine siper olarak kullanarak kaçabildi. Düşman savaşçılarını gafil avlayarak ve boğazlarını birer birer keserek hanedan topraklarını terketti. Artık hanedana karşı sorumluluklarından arınmış olan Riki, yeteneklerini yeni bir geleneğe hizmet için kullanıyor: Gizli Suikast. Düşmanlarını susturuyor, yeteneklerini geliştiriyor ve ailesini öldürenler ile vatandaşlık hakkını elinden alanlardan bir gün intikam almayı umuyor.

-- Vay be. Riki abimizin zamanında çekmiş. Vefalı adam.

Dota 2 'de Heroların Hayat Hikayeleri. ZEUS :

Cennetin kralı, tanrıların babası Zeus, tüm kahramanlara sanki onun şımarık isyankar çocuklarıymış gibi davranır. Bilinmeyen zamanların birinde ölümlü bir kadınla birlikte kaçamak yaparken yakalandıktan sonra, onun ilahi eşi sonunda ona son cevabını verir: 'Eğer ölümlüleri seviyorsan, git ve onlardan biri ol. Eğer olur da bana sadakatini kanıtlayabilirsen, bana ölümsüz kocam olarak geri dönebilirsin. Öbür türlü, git ve yaratıklarının arasında geber.' Zeus, onun mantığının (ve büyülerinin) etkilenemez olduğunu bilir ve onun planını kabul eder. O her zaman ölümlülere iyi davranan biriydi. Ancak kendisi de ölümlü olduğundan ve ebedi eşine olan sadakatini kanıtlayabilmek için savaş alanında zafer peşinde koşturmaya devam etmek zorunda.

--Zeus sen de tam abazaymışın..

Dota 2 'de Heroların Hayat Hikayeleri. SNIPER :

Kardel Sharpeye, Knollen'in dağlık vadilerinin derinliklerinde doğdu. Hatırlanmayan zamanlardan beri halkı, köylerinin üstündeki kayalıklarda dolanan garip yokuşavcılarını öldürerek hayatta kalıyordu. Uzaktan onları öldürüp cesetlerini topluyorlardı. Sharpeye bu garip halkın en iyilerindendi; silahını sanki bir uzvuymuş gibi kullanır ve hissederek ateş ederdi. Sharpeye, köydeki itibarının yükseleceği çağrılma gününde kadim bir teste tutuldu: vadiden atılan tek bir atış ile kayalıklardaki bir yokuşavcısını avlamak. Iskalamak onursuzluktu. Tüm köylü pür dikkat ona bakarken o atışını yaptı. Bir yokuşavcısı düştü, halk coşkuyla karşıladı. Ne var ki cesedin yanına geldiklerinde halk sustu; çünkü köyün yaşlıları, merminin, yaratığın gözbebeğini delip çenesine doğru gittiğini farkettiler. Bu apaçık karanlık kehanetin dediği şeydi ve kehanete göre böyle bir atışı yapan avcı hem mükemmeldi, hem de sürgün edilmeliydi. Sniper Sharpeye, kendi mahareti yüzünden halkından ayrılmak zorunda kaldı ve kehaneti tamamlayıp savaş alanında efsanevi olmadan geri dönmesi kesinlikle hoş karşılanmayacak

-Adam tam bir tetikçi..

Dota 2 'de Heroların Hayat Hikayeleri. JUGGERNAUT:

Kimse Juggernaut Yurnero'nun maskesinin altındaki gerçek yüzü şimdiye kadar görmedi. Bir yüze sahip olup olmadığı dahi tartışmalıdır. Yurnero, yozlaşmış bir efendiye başkaldırdığı için Maskeler Adası'ndan sürüldü. Bu ceza, aslında onun hayatını kurtardı çünkü ada daha sonra bir intikam büyüsü ile geceleyin dalgalar altında kayboldu. Adanın ayin ve kılıç ustalığından oluşan Juggernaut geleneğini sürdürebilecek tek kişi olarak o hayatta kaldı. Sanatının son temsilcisi olan Yurnero'nun kendine güveninin ve cesaretinin kaynağı, onun sonsuz çalışma ve alıştırma azmi. Yaratıcı kılıç tekniği, hiçbir zaman kendine meydan okumaktan vazgeçmediğinin kanıtı. Dürtüleri, hâlâ yüz ifadesi kadar anlaşılmaz. Her şeyini iki kez kaybetmiş bir kahraman olmasına rağmen, galibiyet kaçınılmaz bir sonuçmuş gibi savaşır.

--V for Vendetta'yı anımsattı.

Benden bu kadar. Sizin de Hero Biyografilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
     Dota 2 'de Heroların Hayat Hikayeleri. Dota 2 'de Heroların Hayat Hikayeleri. Dota 2 'de Heroların Hayat Hikayeleri. Dota 2 'de Heroların Hayat Hikayeleri.

• banein hikayesi güzeldi de hiç uğraşamam
  • la meeponun hikayesini tam olarak türkçeye çevirebilecek var mı pek anlayamadım

"If you ask me, life is all about who you know and what you can find. When you live up in the Riftshadow Ruins, just finding food can be tough. So you need to cut corners, you need to scrounge, you need to know your strengths. Some of the beasts up there can kill you, so you need a way to trap the weak and duck the strong. On the upside, the ruins have history, and history is worth a lot to some people. There used to be a palace there, where they had all these dark rituals. Bad stuff. If you survived the ceremony, they would shatter a crystal and split your soul into pieces. They made great art though! Sculptures and such. Let me tell you: sometimes you stumble onto some of those old carvings. Take a pack full of those to town and sell them, then get yourself food for a few weeks. If luck is really on your side, you might find a Riftshadow crystal. Get it appraised and start asking around. Someone always knows some crazy fool looking for this kind of thing. If all else fails, sell it to a Magus the next time one's in town. They love that stuff. Still, whatever you do, be careful handling those crystals. You do not want one to go off on you. It really hurts."

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

ulan tasarımlara bak gül gül öldüm bu kadar tasarım özürlü olunmaz arkadaş alın size tasarım

>lol
    >2014
    >3d ile resim arasındaki farkı bilmemek
    >pikseli sayılan oyunu oynamak
    >parayla karakter almak

beynim olmasa hak verirdim.
  • quote:

ulan tasarımlara bak gül gül öldüm bu kadar tasarım özürlü olunmaz arkadaş alın size tasarım

Yerimizi alalım buralar değerlenir.
  • zirve011 kullanıcısına yanıt
    Çünkü bu Dota. LoL gibi göz boyamak yerine oynanış ve oynayanların kalitesiyle yükselmiş bir oyun.
  • "Eğer bana sorarsanız hayat kimi bildiğin ve ne bulabildiğin ile ilgilidir.Riftshadow Harabelerinde yaşadığın zaman, sadece yemek bulmak bile zordur.Köşeleri izlemeli, aşırabilmeli, gücünü bilmelisin. Bazı yaratıklar seni öldürebilir, bu yüzden zayıfı tuzağına düşürmeli ve güçlüden kaçmalısın. Diğer yandan , harabenin tarihi eski ,ve tarih bazı insanlar için çok değerli. Buralarda bir saray varmış, Bütün kara sanatların yapıldığı. Kötü şeylerin. Eğer seremoniden kurtulduysan, Kristali parçalarlar ve ruhunu parçlara ayırırlar. Çok da iyi sanat yaparlar! heykeller ve niceleri. Sana şunu söyleyeyim: Bazen o eski oymalara takılıp tökezleyebilirsin. Onlardan bir paket dolusu al ve en yakın şehirde sat, Sonrada git ziyafet çek. Eğer şans senden yanaysa, Riftshadow kristali bulabilirsin. Etrafı araştır ve fiyatını bul. Bazı çılgın deliler bu tür şeyleri sürekli ararlar. Eğer satamazsan, Şehrin birinde Magnus'a satarsın. Onlar bu tür şeylere bayılır.ne yaparsan yap,o kristali tutarken dikkatli ol. Birinin sana çıkışmasını istemezsin.Bu Gerçekten acıtıyor

Çevirebildiğim kadarıyla böyle biraz dandik oldu ama idare et :D

Ayrıcada favorim Bounty Hunter

Ganimet avcısı Gondar'a avlananların onun hakkında anlattığı hikayelerin hangilerinin doğru olduğunu kimse söyleyemez. Onun bir eşya gibi terk edildiğini, iz sürme yeteneğini hayatta kalma mücadelesinde edindiğini fısıldarlar. Bazıları onun bir savaş yetimi olduğunu, büyük Avcı Soruq tarafından alınıp, büyük oyun için karanlık ormanları keşfederken ustasının kılıç yeteneğini öğrendiğini duymuştur. Bazıları da onun bir yankesici ve hırsız loncası tarafından yetiştirilip gizlilik ve iz kaybettirme üzerine eğitilmiş ezik bir sokak veleti olduğuna inanır. Vahşi kırlardaki kamp ateşlerinin çevresinde, avları giderek artan bir korkuyla Gondar'ın işleri hakkındaki dedikoduları konuşur. Vekili kaçıp saklandıktan yıllar sonra zalim Kral Goff'un izini bulup onun kellesiyle asasını kanıt olarak teslim edenin o olduğunu söylerler. Highseat'teki asi kamplarına sızıp, efsanevi hırsız Beyaz Pelerin'i suçları için yargılanmak üzere yakalayanın o olduğunu söylerler. Ve Avcı Soruq'un kariyerini Prens'in değerli savaşçısını öldürmekten mahkum ettirerek bitirenin o olduğunu söylerler. Gondar'ın akıl almaz yeteneğinin hikayeleri herbiri öncekinden daha inanılmaz, herbirinin hedefi öncekinden daha zor olmak üzere uzayıp gider. Avlananlar bilirler ki, doğru bedel karşılığı herkes yakalanabilir. Doğru bir bedel karşılığı en güçlüler bile gölgelerde korkuyu bulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandcross -- 29 Ocak 2014; 22:01:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • grandcross G kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi çevirmişin. Bu dediğin Meepo seti dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancin98

Gayet iyi çevirmişin. Bu dediğin Meepo seti dimi?

Evet meepo yukarıda arkadaş istemişti elimden geldiğince çevirdim. Ne kadar bilgim olsada güvenemiyorum kendime :D
  • quote:

Oyun için görüntüye bak çok güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prоwler

quote:

>lol
    >2014
    >3d ile resim arasındaki farkı bilmemek
    >pikseli sayılan oyunu oynamak
    >parayla karakter almak

beynim olmasa hak verirdim.

+1 Kappa
    Arkadaş ayrıca bütün konulara böyle olgunca(!) şeyler yazmış tebrik ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

"Eğer bana sorarsanız hayat kimi bildiğin ve ne bulabildiğin ile ilgilidir.Riftshadow Harabelerinde yaşadığın zaman, sadece yemek bulmak bile zordur.Köşeleri izlemeli, aşırabilmeli, gücünü bilmelisin. Bazı yaratıklar seni öldürebilir, bu yüzden zayıfı tuzağına düşürmeli ve güçlüden kaçmalısın. Diğer yandan , harabenin tarihi eski ,ve tarih bazı insanlar için çok değerli. Buralarda bir saray varmış, Bütün kara sanatların yapıldığı. Kötü şeylerin. Eğer seremoniden kurtulduysan, Kristali parçalarlar ve ruhunu parçlara ayırırlar. Çok da iyi sanat yaparlar! heykeller ve niceleri. Sana şunu söyleyeyim: Bazen o eski oymalara takılıp tökezleyebilirsin. Onlardan bir paket dolusu al ve en yakın şehirde sat, Sonrada git ziyafet çek. Eğer şans senden yanaysa, Riftshadow kristali bulabilirsin. Etrafı araştır ve fiyatını bul. Bazı çılgın deliler bu tür şeyleri sürekli ararlar. Eğer satamazsan, Şehrin birinde Magnus'a satarsın. Onlar bu tür şeylere bayılır.ne yaparsan yap,o kristali tutarken dikkatli ol. Birinin sana çıkışmasını istemezsin.Bu Gerçekten acıtıyor

Çevirebildiğim kadarıyla böyle biraz dandik oldu ama idare et :D

Ayrıcada favorim Bounty Hunter

Ganimet avcısı Gondar'a avlananların onun hakkında anlattığı hikayelerin hangilerinin doğru olduğunu kimse söyleyemez. Onun bir eşya gibi terk edildiğini, iz sürme yeteneğini hayatta kalma mücadelesinde edindiğini fısıldarlar. Bazıları onun bir savaş yetimi olduğunu, büyük Avcı Soruq tarafından alınıp, büyük oyun için karanlık ormanları keşfederken ustasının kılıç yeteneğini öğrendiğini duymuştur. Bazıları da onun bir yankesici ve hırsız loncası tarafından yetiştirilip gizlilik ve iz kaybettirme üzerine eğitilmiş ezik bir sokak veleti olduğuna inanır. Vahşi kırlardaki kamp ateşlerinin çevresinde, avları giderek artan bir korkuyla Gondar'ın işleri hakkındaki dedikoduları konuşur. Vekili kaçıp saklandıktan yıllar sonra zalim Kral Goff'un izini bulup onun kellesiyle asasını kanıt olarak teslim edenin o olduğunu söylerler. Highseat'teki asi kamplarına sızıp, efsanevi hırsız Beyaz Pelerin'i suçları için yargılanmak üzere yakalayanın o olduğunu söylerler. Ve Avcı Soruq'un kariyerini Prens'in değerli savaşçısını öldürmekten mahkum ettirerek bitirenin o olduğunu söylerler. Gondar'ın akıl almaz yeteneğinin hikayeleri herbiri öncekinden daha inanılmaz, herbirinin hedefi öncekinden daha zor olmak üzere uzayıp gider. Avlananlar bilirler ki, doğru bedel karşılığı herkes yakalanabilir. Doğru bir bedel karşılığı en güçlüler bile gölgelerde korkuyu bulabilir.

Sağol dostum acıklı bir hikayeymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Slark ilginç. Hapishaneden falan kaçıyor,tam serseri

Venge ile phantom assassin kardeşler bilmeyenler için söyleyelim.
  • Skywrath mage vengeful spirite aşıktı yanlış hatırlamıyorsam hatta oyun içi konuşmalarıda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Oyun için görüntüye bak çok güzelmiş.

oyun içi görüntülerini kapıştırak mı qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: FearLessGangsTa

Slark ilginç. Hapishaneden falan kaçıyor,tam serseri

Venge ile phantom assassin kardeşler bilmeyenler için söyleyelim.

değiller, venge'in kardeşi ghastly eyrie'de yerine geçen çok farklı biri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.