Şimdi Ara

Dota 2 fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde60 fps'de kasmadan oynuyordum, 3-4 gündür oyunu ilk açtığımda fps 20-30 arasında başlıyor yaklaşık 20 dakika sonra fps 60 çıkıyor, ısınmayla bir ilgisi yok ekran kartınıda kontrol ettim oda güncel, bir çözüm bulamadım yardım edin lütfen
    Edit: çözünürlüğü 640 x 480 yaptığım da bile max. 40-45 fps alabiliyorum.
    edit2: yaklaşık yarım saattir değişik şeyler deniyorum, fps bazen 2. 3. dakikalarda 60a çıkıyor bazen hiç çıkmıyor.
    edit3: NBA 2K14, PAYDAY: The Heist ve Lol'de denedim fps 60 hiçbir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zizu11 -- 4 Aralık 2014; 23:13:35 >

• Ayni sorun bende de var suan hocam. 2 3 ay once mis gibi kayarak oynanan oyun simdi midde lh alirken iki buklum. Nedir caresi sunun!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Ayni sorun bende de var suan hocam. 2 3 ay once mis gibi kayarak oynanan oyun simdi midde lh alirken iki buklum. Nedir caresi sunun!

valla ben bir çözüm bulamadım diğer oyunlarda sıkıntı yok d2 kasıyor, şimdi kaldırdım oyunu yarına tekrar yükleri sonucu yazarım buraya.
  • Tamamdir hocam iyi olur. @zizu11

• quote:

Tamamdir hocam iyi olur. @zizu11

Tekrar indirdikten sonra sorunum düzeldi hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zizu11

quote:

İyi o zaman baska care yok. Tekrar sagolasin hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zizu11

quote:

İyi o zaman baska care yok. Tekrar sagolasin hocam.

Rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warzone 2 Fps Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler, 6.82 güncellemesiyle beraber(yaklaşık 1 ay önce) önceden yağ gibi akan oyun şuan 10 fps ye düşüyor nerdeyse her 10-15 sn de bir. cn-vry 4200a dizüstü bilgisayarım var(6 aylık cihaz) ve diğer tüm oyunlarda yüksek performanslı oynuyorum. güncelleme öncesine kadar dota2 de öyleydi. kafayı yicem yahu. driver güncellemelerini kontrol ettim steam ve oyunu defalarca silip yükledim. bilgisayara format attım ve hiçbir değişme yok. ne yapmalıyım lütfen birşey söyleyin.

önceden full hd ve tüm özellikler aktifken oynuyordum ortalama 60 fps alıyordum.
    şuan herşeyi kapatınca fps 120 yi geçiyor ancak 5-6 saniyeliğine 15 seviyelerine düşmeye devam ediyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.