Bildirim
DotA 2 Free 2 Play Oluyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
F2P olacağı en başından bilinen birşeydi -
Çok iyi oldu bu ya artık lol bitecek benim ve arkadaşlarım için -
quote:
Orijinalden alıntı: Jinora
Çok iyi oldu bu ya artık lol bitecek benim ve arkadaşlarım için
Okadar emin olma, lol daha iyi kala bilir cunku dota2 denenmemis bisey :) bizden yana en azindan ^^. -
sonunda yeni bir oyun :D hon ve lol sıkmıştı beni :D -
quote:
Orijinalden alıntı: gizmo_x
quote:
Orijinalden alıntı: Jinora
Çok iyi oldu bu ya artık lol bitecek benim ve arkadaşlarım için
Okadar emin olma, lol daha iyi kala bilir cunku dota2 denenmemis bisey :) bizden yana en azindan ^^.
tüm sağlam hon takımları falan hep dota2 ye geçiyor. sanmıyorum diğerlerinin yetişebileceğini -
dota2 ve hon oyun tarzi ayni gibime geliyor aradaki fark grafikler ve oyun ici organizasyonu, lol de ki fark oyun tarzi, bence lol u sevenler dota2 ye gecmez (deneme maksatli gecer ama geri donerler 100%). -
Umarım yakın zamanda f2p geçerler merakla bekliyorum. -
Heh sonunda f2p oldu yeni oyun arıyodum :D -
Peki tam bi çıkış tarihi varmı ? -
Çıkış tarihi yok arkadaşlar. Herkesin düşündüğü + benim düşündüğüme göre tüm herolar DotA 2 e gelince yada son gelecek olan 4-5 hero kalınca herkese açılıcak.
Bu arada bu oyun sadece HoN'u bitiricek. Daha şimdiden 50k+ oyuncu online oluyor.HoN'un asıl clientinden F2P olmasına rağmen 40-50k arası oyuncu giriyor.Bu oyun herkese açıldığı an HoN oyuncularının çoğu DotA 2 e geçicek buna eminim. LoL'un oynanış tarzı çok farklı. LoL de ki bazı oyuncular geçer merak için fakat sevmeyebilirler. Çünkü LoL ve DotA 2 birbirinden çok farklı. Birisi stratejik birisi arcane. Dediğim gibi sadece HoN'u etkilicek hemde baya bi etkilicek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X