Şimdi Ara

dota 2 gt650m aşırı düşük fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler beyler.çok uzun zamandır dota 2 yi tabiri caizse kaymak gibi oynuyordum.
    fakat son 2-3 ayda sebebini bilmediğim bi şekilde fps düştü. oyun çok kötü kasmaya başladı.
    fps zaman zaman 15'e düşüyor. nedir bunun esbabı mucibesi? ne değişti bir gecede?
    gece oynadığımda herşey normaldi. öbür gün pc'yi açınca bu sorunla karşılaştım. hani ekran çözünürlüğünü düşür
    render'i düşür falan diyecekseniz de 2.5 bin lira verdiğim bilgisayarla da adam gibi oyun oynamak isterim. umarım çözümünü biliyorsunuzdur.

acaba bilgisayarın termal sorunları mı var? lütfen bilgilerinizi esirgemeyin.

şimdiden teşekkürler..

video bana ait. sorunu anlamanıza yadımcı olacaktır.
    https://www.youtube.com/watch?v=u-yeflqMoAQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapmatinesi -- 30 Mart 2015; 3:17:52 >

• Benimkide 850m sistemi acayip zorluyor şu 4-5 gündür.

Güncelleme sonrası gelen birşey muhtemelen ara ara çok oluyor böyle..
  • Park Control diye bir program var, onu kullanmanı tavsiye ederim. Oyunu açmadan RAM'i boşaltman da fayda edebilir. FPS her zaman ekran kartıyla ilgili değildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    teşekkürler fakat 16 gb ram var sorunun ram ile alakalı olması düşük ihtimal.

dediğim gibi önceden kağıt gibi kaymak gibi oynadığım oyunu şuan 15 fpsde oynuyorum:(
  • 16 gb ram ve gt740m 4gb paylasimsiz ekran karti olan bi laptop vardi bende oda isimmalar vs ile birlikte 20 fps ile oynatiyodu bigun cinnete geldim gidip masaustu topladim. Eger laptop ise cihazin 6 aydan sonra performans kaybi yasatiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesapmatinesi kullanıcısına yanıt
    consolu açıp bakarmısın '' Receiving uncompressed update from server '' böyle bir hata komutu alıyormusun sürekli olarak.
  • erkan kartının termal macununu yenilemeni oneriyorum sıcaklık değerlerine bak ekran kartının performansında büyük bir düsüs yasayabilirsin diş macunu sürenler felan vardıda onlara bulasma servise götür:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • meameth kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim şuan baktım pembe renkli bir mesaj, almışım bir çok kez
    Receiving uncompressed update from server (12066.21)
  • bende de aynı donma sorunu vardı , artık bıkkınlık derecesine gelmişti.Steami tamamen temizledim , dotayıda kaldırdım ve son olarak modemi resetledim.Arkasından düzeldi ama çok ciddi bir sorun bu dota 2 de ve en fazla şikayet gelen konunun başında geliyor.Çoğu insan fark etmiyor bile bu sorunu yaşadığını serverlar ile alakalı zannediyorlar genellikle ama bu sorunu halledince resmen akıyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

16 gb ram ve gt740m 4gb paylasimsiz ekran karti olan bi laptop vardi bende oda isimmalar vs ile birlikte 20 fps ile oynatiyodu bigun cinnete geldim gidip masaustu topladim. Eger laptop ise cihazin 6 aydan sonra performans kaybi yasatiyor

Gt740m li laptopumda 1.5 yıldır sorunsuz oynuyorum. Laptoptan değil muhtemelen yüklenilen programlardan dolayıdır.

• hesapmatinesi kullanıcısına yanıt
    dostum bende msi gs70 stealth pro var yani dota 2 oynamak için fazlası ile yeterli 60 fps alıyordum
    bu sıra çok aşırı fazla düşüş yaşıyordum oyun içi felan

Razer Cortex kurdum düzeldi oyuna onla giriyorum hiç düşmedi fps bu sıra
    etkisi var mıdır tam olarak emin değilim ama işe yaradı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 29 Mart 2015; 21:53:47 >
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    kardeşim öyle gereksiz çöp program yükleyen biri değilim , kaldı ki yüklesem de sorun çıkartacak bir pc değil.

ayrıca dota ssd'ye yüklü. bilgisayarla animasyon renderlarken dota oynamışlığım var. o zaman çıt bile çkarmadan oynuyordu kaymak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesapmatinesi

iyi geceler beyler.çok uzun zamandır dota 2 yi tabiri caizse kaymak gibi oynuyordum.
    fakat son 2-3 ayda sebebini bilmediğim bi şekilde fps düştü. oyun çok kötü kasmaya başladı.
    fps zaman zaman 15'e düşüyor. nedir bunun esbabı mucibesi? ne değişti bir gecede?
    gece oynadığımda herşey normaldi. öbür gün pc'yi açınca bu sorunla karşılaştım. hani ekran çözünürlüğünü düşür
    render'i düşür falan diyecekseniz de 2.5 bin lira verdiğim bilgisayarla da adam gibi oyun oynamak isterim. umarım çözümünü biliyorsunuzdur.

acaba bilgisayarın termal sorunları mı var? lütfen bilgilerinizi esirgemeyin.

şimdiden teşekkürler..

video bana ait. sorunu anlamanıza yadımcı olacaktır.
    https://www.youtube.com/watch?v=u-yeflqMoAQ

senin sorunun büyük ihtimalle termal macunu yenilemen lazım benim pc de öyle 2.5 yılı geçti artık oyunlarda fps gitgitde düşüyor sıcaklık daha fazla oyun başlarında iyiyken az ilerleyince 10 fps falan oluyor bende termal macun sürmeyi deneyeceğim sende öyle yap nette videoları var araştır yaparsın zor bir şey gibi durmuyor.

• Isınma. Ayni soruna sahiptim. Termal macunu yeniledim. Sorun cozuldu. Asiri isinma bu aletlerde sorun yapiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.