Şimdi Ara

GTA 4 Düşük Gpu Kullanımı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Intel Core 2 Quad Q6700 2.7 Ghz
    4 Gb Ram
    Sapphire HD7850 1 Gb
    600W Güç Kaynağı

Beyler Medal Of Honor,Sleeping Dogs,BF3 oyunlarında gpu usage %99'un altına düşmüyor.
    Ama GTA 4'de %20-30 arası seyrediyor.Ve ayarları ne yaparsam yapayım fps değişmiyor.En son sürücü yüklü.Şimdi darboğaz falan yok bence yoksa diğer oyunlardada öyle sorun olurdu ama olmadı.Ne yapabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Sistemim:
    Intel Core 2 Quad Q6700 2.7 Ghz
    4 Gb Ram
    Sapphire HD7850 1 Gb
    600W Güç Kaynağı

Beyler Medal Of Honor,Sleeping Dogs,BF3 oyunlarında gpu usage %99'un altına düşmüyor.
    Ama GTA 4'de %20-30 arası seyrediyor.Ve ayarları ne yaparsam yapayım fps değişmiyor.En son sürücü yüklü.Şimdi darboğaz falan yok bence yoksa diğer oyunlardada öyle sorun olurdu ama olmadı.Ne yapabilirim?

Gta 4 işlemciye yüklenen bir oyun olduğu için olabilir.
  • Oyun güncellemesi gerekiyordur.
  • sorunlu oyun fx 8320 4.2ghz hd 7870 ile %40 oluyor en fazla

sıkıntı oyundan yani sistemden değil
  • Sanırım konsoldan port olan oyunlarda yani optimizasyon özürlü çoğu oyunda bu sorun oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta iv'ün amd kartlarda stabil olmadığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum, ben oyunda gündüz iken gpu kullanımı %99 oluyor gece olunca vsync'e takılıp %50-60 lara düşüyor. ilginç bir oyun. gece gündüzden iki kat fazla fps veriyor. bu arada 1.0.7.0 patch kurulu değilse kurmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

gta iv'ün amd kartlarda stabil olmadığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum, ben oyunda gündüz iken gpu kullanımı %99 oluyor gece olunca vsync'e takılıp %50-60 lara düşüyor. ilginç bir oyun. gece gündüzden iki kat fazla fps veriyor. bu arada 1.0.7.0 patch kurulu değilse kurmanı öneririm.

1.0.7,0 patch kurulu zaten.Ayrica oyunun basi gecede basladigi icin gpu usage %30 falan gozukuyor.Gunduz degisirmi diye dusunuyorum ama galiba degismez sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

gta iv'ün amd kartlarda stabil olmadığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum, ben oyunda gündüz iken gpu kullanımı %99 oluyor gece olunca vsync'e takılıp %50-60 lara düşüyor. ilginç bir oyun. gece gündüzden iki kat fazla fps veriyor. bu arada 1.0.7.0 patch kurulu değilse kurmanı öneririm.

1.0.7,0 patch kurulu zaten.Ayrica oyunun basi gecede basladigi icin gpu usage %30 falan gozukuyor.Gunduz degisirmi diye dusunuyorum ama galiba degismez sanirim.

Maalesef gta 4 optimizasyon ucubesi oyundan başka birşey değil,port edilen oyunlarda genelde bu problem maalesef oluyor.
  • Gta 4 de böyle maalesef, bende de ekran kartından çok işlemciyi, ram i kullanıyor..

İnşallah Gta 5 böyle olmaz..
  • quote:

Sanırım konsoldan port olan oyunlarda yani optimizasyon özürlü çoğu oyunda bu sorun oluyor.

hocam okadar sorunlu bir oyunki yani anlatamam. sağdan sisteme bak benim. bf3 ü falan 60fps altına indirmeyen sistem gta iv da 30lara düşüyor bazen acayip kasmalar oluyor. GTA IV Episodes from liberty city indirdim o biraz daha iyi . ama yinede sorun var hala. eğer GTA V dede böyle olursa birdaha kesinlikle almam. boşa para verdik steam e :(
  • Gta IV işlemciye yüklenen bir oyun olduğu için normal. Genellikle zaten kötü optimizasyona sahip oyunlar ekran kartından çok işlemciye yüklenir. Daha iyi performans almak için 1.0.4.0 patch'ini kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Gta 4 de böyle maalesef, bende de ekran kartından çok işlemciyi, ram i kullanıyor..

İnşallah Gta 5 böyle olmaz..

Aynı şeyi bende diliyorum inan,en azından adam gibi kullanabilelim elimizdeki donanımı,fakat konsoldan port edilen her oyunda böyle bir risk var maalesef :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.