Şimdi Ara

dota 2 istatistiklerim hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 senedir dota 2 oynuyorum daha önceden moba geçmişim olmadığı için oyuna pek parlak başlayamadım oyunu çözmem yaklaşık 300-400 saat sürdü.Çok kötü oynamam vesilesiyle 1.5k civarı bir mmrdan başlatmıştı oyunu artık öğrendiğime inanıyorum ama bu 2k civarlarından çıkamıyorum ondan dolayı başka bir hesap açıp oynamaya başladım normal oyunlarda karşıma sürekli 3-4k civarı adamlar geliyor genel olarak kazanıyoruz.Bende forumda okuduğum bir taktik olan tek hero pickleme taktiğine uygun oynamaya başladım nerdeyse sadece sven oynuyorum istatisklerim şu şekildehttps://www.dotabuff.com/players/445005035 sizce bu istatiskler iyimi yoksa benim hakettiğim ed 2k civarlarımı yada daha iyi bir ed e atabilirmi?.Şimdiden teşekkürler.

• 3-4k civarı mı? Oynadığın adamların hesaplarına bak bakalım 3-4k mıymış.

Ne yapabilirsin? 300-400 saat oynamayla oyunu öğrendiğini düşündüğüne göre yeni hesabınla oynamaya devam edersin, ranked açılır açılmaz da yine 10 maçta elinden geleni yaparsın, oyun sana kaç MMR verirse seviyen budur.

Ne yapmalısın? Yeni hesabınla ya da eski hesapla, artık orasını sen bilirsin, oyunda iyice pişmeden ranked girmezsin. Bu artık kimine göre 1000 saat olur kimine göre 3000 saat. Ranked oynadığın vakitte de 3k alır oradan devam edersin.

Zaten seviyen 3-4k olsaydı 2k'dan yalnızca mid ya da safe carry pickleyerek rahat rahat çıkardın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

3-4k civarı mı? Oynadığın adamların hesaplarına bak bakalım 3-4k mıymış.

Ne yapabilirsin? 300-400 saat oynamayla oyunu öğrendiğini düşündüğüne göre yeni hesabınla oynamaya devam edersin, ranked açılır açılmaz da yine 10 maçta elinden geleni yaparsın, oyun sana kaç MMR verirse seviyen budur.

Ne yapmalısın? Yeni hesabınla ya da eski hesapla, artık orasını sen bilirsin, oyunda iyice pişmeden ranked girmezsin. Bu artık kimine göre 1000 saat olur kimine göre 3000 saat. Ranked oynadığın vakitte de 3k alır oradan devam edersin.

Zaten seviyen 3-4k olsaydı 2k'dan yalnızca mid ya da safe carry pickleyerek rahat rahat çıkardın.

Sence dota 2 tek başına oynanan bir oyunmu nasıl sadece mid ile çıkayım midi eziyorum karşı takımın offlane i godlike oluyor.Safelane hardcarry çekiyorum takımımda support olmuyor nasıl yükseltebilirim bu şekilde?

• spearhed9 S kullanıcısına yanıt
    Mid alma sebebin rakibin midi ezmek değil. Demek ki yeteri kadar öğrenememişsin.

Senin oynadığın Dota ile 4-5k ve üstü farklı. Senin oynadığın seviyede iyi oynayan biri için tek başına oynanan bir oyun Dota.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 Başlangıç rehberi
    9 yıl önce açıldı
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.