LoL'de xxx the Anti-Mage diye bir champ yapsalar bile tepki çeker yani.
Lol'deki Wit's End'in mana silme özelliği ve ne kadar mana sildiyse o kadar vurabildiği için anti-mage deniyor. Ama Akumaraion'da dediği gibi gerçek ismi magina.
neuro katılıyorum gerçekten çok saçma olmuş.
Benzerlik açısından storm of the imperial sanctum (starcraft 2 tabanlı dota) ya çok benzemiş arayüz falan açısından.
lolde wit's end mana silme özelliğimi var ? anlayamadım tam orayı ?
Eskiden vardı , rework yaptılar artık onun yerine 42 magic damage vuruyo sadece mana silmiyor , ama yanında vuruş başı magic resistance veriyor.
Interface'i çooook kötü bulan bir ben miyim? Alttaki barlar falan.
merdiven yapmak istemedim saolun bilmiyordum
quote:
Orijinalden alıntı: RuneForce
Interface'i çooook kötü bulan bir ben miyim? Alttaki barlar falan.
katılıyorum harita aşırı küçük kalmış diğer şeylerin yanında. skilleri gösteren yerle harita arasındaki dikdörtgen kutuya anlam veremedim, gereksiz olmuş. lol gibi istediğimiz boyuta ayarlayabilirsek o bölümü oyun çıktığında herkes mutlu olur sanıyorum
league of legends zaten 1-0 önde başlıyor dominion ve yeni harita olmasa bile insanların eli gözü alışmış şampiyonları tanımış riotun sistemini beğenmiş oynuyolar zaten dota bu izlemdiğimiz haliyle gelirse league of legends da bi değişiklik olmaz bence dominion ve yeni haritayı saymıyorum bile.
clockwerk ministun vuran skill çok hoş olmuş ya flare ayrı hoş
kötü ya
az hata az ölüm mutlak galibiyet.
Oynanış sistemi iyi veya kötü diyemeceğim ama bu youn bu oynanış sistemiyle LoL'den oyuncu falan çalamaz. Dota'dan çalar HoN'dan çalar.
Uzun zamandır carry oynamıyorum özelliği kalkmış haberim yok :( pek eklenti notlarına da bakmıyorum. Eski bilgi için özür diliyorum.
Cabal knight gibi oyunlardan sonra lol' e başladığım için grafikleri kötü gelmişti hele caballa karşılaştırınca .. cabal oynayanlar biliyodur.Fakat dota yı görünce lol king diyesim geldi bu ne grafik böyle abi türklerin yaptığı çizgifilmlere benziyor
türklerin yaptığı çizgi filmler hangisi la?
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet//
OSDHADASD Orda nolmuş öyle
quote:
güldürdü beni alttaki kişi bilmiyorum kim olduğunu takip etmediğim için turnuvaları ama lol hiçbir şekilde etkilenmez bence
Bence lol ile dota2'nin alakası yok. Böyle kuruntu yapmamalı riot. League of Legends'ın dota benzeri olarak çıktığını unutuyorlar bazen.
quote:
Orijinalden alıntı: illet1
Cabal knight gibi oyunlardan sonra lol' e başladığım için grafikleri kötü gelmişti hele caballa karşılaştırınca .. cabal oynayanlar biliyodur.Fakat dota yı görünce lol king diyesim geldi bu ne grafik böyle abi türklerin yaptığı çizgifilmlere benziyor
Tamam kötüde o kadarda abartmayın canım sizde yuh.
quote:
Orijinalden alıntı: Vlâdimir
türklerin yaptığı çizgi filmler hangisi la?
trt çocuk - keloğlan
quote:
Orijinalden alıntı: mnomer
quote:
güldürdü beni alttaki kişi bilmiyorum kim olduğunu takip etmediğim için turnuvaları ama lol hiçbir şekilde etkilenmez bence