Şimdi Ara

Dota 2 OMG MOD Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.dota 2 de omg mod (random skills, same hero, no death time vb...) nasıl oynanır.arkadaşlarımla aramızda omg mod oynayabilir miyiz?şimdiden teşekkürler

• All mid modunda ( lobi ayarlarından bulursun ) herkes aynı heroyu seçerse mid de pudge ward mirana vars falan yapabilirsiniz ama diğerlerini bende bilmiyorum hiç denemedim.
  • Omg mod yok dota 2 de ama lobby den oyun kurarken cheat secenegini isaretlersen, -wtf yazdığında skillerin cd'leri kalkar. -respawn yazarsan öldükten sonra beklemeden doğarsın. Oyun modlarından da All mid secersen, sadece mid lane de creepler doğar.
  • sağolun.peki random skill için bi bilgisi olan?
  • d2ware.net
  • Sanırım omg mode u bazı arkadaşlar wtf mode olarak algılamış, bu arada dota 2 de omg mode mevcut arkadaşlar. Gelgelelim senin sorunun cevabına arkadaşım,
    youtube'a '' How to play omg mode in Dota 2 '' yazıp ve ilk vidyoya tıklayıp izledikten sonra sorunun gün ışığına çıkacağına inanıyorum D2Ware adlı siteden oynuyosun, bu arada gg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterboy2503 -- 15 Ağustos 2013; 10:45:38 >
  • cok sağol kardeşim ve aynen gg:D
  • sd mod da olsaydı keske dota 1 de 4 5 tane hero geliyordu onların skillerini seciyorduk.
  • Blindfallen kullanıcısına yanıt
    Sd mod var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidinc06

Sd mod var zaten

sd mod derken omg nin modundan bahsetmistim.
  • http://www.epicwar.com/maps/206329/
    şu modlar dota 2 omg de olsa tadından yenmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.