Şimdi Ara

DOTA 2 PAZAR HELP ME!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam pazardan dota 2 eşyası alacağım ama hesaba para TL olarak yükleniyor ve pazarda eşyalar dolar olarak görünüyor. Şuan daha para yüklemedim birisine sorduktan sonra yükleme yapacağım. Son olarak galiba steam guard aktifleştirmek gerekiyor nasıl aktifleşiyor.(Yeni hesap açtım pazardan alışveriş yapmak için belli süre beklemem gerekiyor mu?)
     DOTA 2 PAZAR HELP ME!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DotaTr -- 27 Haziran 2015; 0:37:13 >

• Steam guardı aktif et ve para yükle hocam $ TL olayını kafana takma ama 1 ay gibi bi süre kullanamayabilirsin. Daha kartını falan onaylıycaksın ordan da 1 hafta pazar engeli yiyebilirsin. Ben devamlı aynı kartı kullanmama rağmen ban yediğim için :D artık gittigidiyordan steam wallet kodları alıyorum hep direk kod girip o şekilde yüklüyorum parayı sen de öyle para yükleyebilirsin. Bir de herhangi bir alım satım yapman gerekli sanıyorum ama pazardan değil oyun içi mesela 1-2 liralık bişey al para yükleyince ondan sonra pazara bak.

Steami aç, sağ üstten Steam>ayarlar. Orada görürsün steam guardı

Bir sorun olursa ekle yardımcı olurum.
    http://steamcommunity.com/id/Nuroxy/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 27 Haziran 2015; 1:48:07 >

• saol hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.