Şimdi Ara

DOTA 2 TAKIMA 2 SUPPORT 1 OFFLANE LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İYİ GÜNLER HERKESE. ARKADAŞIMLA BİRLİKTE TAKIM TOPLAMAYA KARAR VERDİK. ÖNCELİKLE KENDİ ROLLERİMİZİ VE OYUN TARZIMIZI ANLATAYIM SONRA İSTEDİĞİM ROLLERİ SÖYLERİM.
    BEN MİD-SPACE CREATOR-NUKER OYNUYORUM. GENELDE OYUN ANLAYIŞIM AGRESİF OYNARIM. EĞER MİDDE SF YA DA INVO OYNUYORSAM MİD KULEYİ ALMAYA ÇALIŞIRIM ÇOK GEREKMEDİKÇE EARLY GANK ATMAM AMA PUCK MAGNUS YA DA BREW FALAN OYNUYORSAM OLABİLDİĞİNCE ERKEN GANK GEZERİM. GENELDE OYUN İÇİ DİREKTİFLERİ BEN VERİRİM AMA BUNLAR EMİR TARZINDA DEĞİL.
    ARKADAŞIMA GELİNCE O CARRY OYNUYOR. FAZLA AGRESİF OYNAMAYI SEVMEZ FARM OYUNCUSUDUR GENELLİKLE DK 20 YE KADAR 4+1 ŞEKLİNDE OYNAMAMIZ GEREKİR.
    İKİMİZİN DE HERO POOLU GENİŞTİR VE ÇOĞU OYUN TARZINDA OYNARIZ AMA GENEL ANLAYIŞIMIZ EU TAKIMLARI TARZINDA AGRESİFTİR.
    BİZE 2 SUPPORT VE 1 OFFLANER LAZIM. HERO POOLU MÜMKÜN OLDUĞUNCA GENİŞ OLMASINI VE OYUN İÇİNDE TAKIM ARKADAŞINA GÜVENEREK OYNAMASINI İSTERİM. PİCK ATILIRKEN DE TAVSİYELERE HER ZAMAN AÇIĞIM OYUN ANLAYIŞINIZA GÖRE LANE COUNTERLARINDA YARDIMCI OLABİLİRSİNİZ. ONUN HARİCİNDE PİCKLERİ BEN ATIYORUM. AYRICA TURNUVA İŞLERİNİ CİDDİ DÜŞÜNÜYORUM ÖNÜMÜZDEKİ İLK TURNUVAYA KATILMAK YERİNE BİR SÜRE TAKIMI VE STRATEJİYİ OTURTMAYA ÇALIŞACAĞIM. İLGİLENENLER;

STEAM ID:
    ROL:
    FAVORİ 3 HERO:
    GENEL OYUN ANLAYIŞI:

BU 4 BİLGİYLE BİRLİKTE BANA MAIL ATABİLİRSİNİZ

MAIL: batuhanbozyel@gmail.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Defanssiv bi stiliniz var bence size roam yapabilen biri lazım full time yada 20 ye kadar lanelere çekilmek bence mantıklı değil

• Goblin Mind kullanıcısına yanıt
    Genellikle ben midde kalmıyorum arkadaşım lane ya da nc de kasıyor 4 kişi fight yapıyoruz. Bu yüzden brew dp puck falan pickliyorum genelde ama roamer da oyun stilimize iyi olabilir haklısınız. Yani demeye çalıştığım eğer ben sf ya da invo gibi farmer alırsam arkadaşına sven gbi early etkisi de olan herolar alırım ki ben farmlarken bizim carry yüzünden 3 kişi kalmasın takım. Ki genellikle o early farmda meka tarzı itemletla fightlara katılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triliteral -- 23 Ekim 2015; 7:17:59 >
  • NIYE BOYLE YAZION

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

NIYE BOYLE YAZION

herşeye muhalefet ya dqwD:QW
    kardeşim ben şu oyuna başladığımdan beri support oynuyorum 3.100 saat support tecrübem var
    ama sizle oynamam direktifleri benim vermem lazım, emir şeklinde veririm,
    Dediğimi yapmazsanız ts yada skype neyse yıkarım başınıza,
    kabul ediyosanız geleyim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weed Man -- 23 Ekim 2015; 10:07:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weed Man

quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

NIYE BOYLE YAZION

herşeye muhalefet ya dqwD:QW
    kardeşim ben şu oyuna başladığımdan beri support oynuyorum 3.100 saat support tecrübem var
    ama sizle oynamam direktifleri benim vermem lazım, emir şeklinde veririm,
    Dediğimi yapmazsanız ts yada skype neyse yıkarım başınıza,
    kabul ediyosanız geleyim,

aaaaaaakikikikiki

• Sa, carry offlane veya mid oyuncusuyum takımın durumuna göre oyun oynarım dota2'yi dota1 gibi düşünen arkadaşlar var oyunun artik solo değil takım oyunu olduğunun frkina varmalisiniz. Oyun için kufur eden arkadaşlar oyunu başından oynamamalı. Pick konusuna gelirsek karşı takım ve becerinizn en sağlam olduğu karakterlere gore yapilir oyunu herzmn yenmek için oynayin. Yaşım 18 kendimi profesyonel oyuncu olarak görüyorum abilerim tarafındanda çok kez esporcu olmam soylenmistir ilgilenen arkadaşlar yorum atablir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    top 10'da master
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandky

Sa, carry offlane veya mid oyuncusuyum takımın durumuna göre oyun oynarım dota2'yi dota1 gibi düşünen arkadaşlar var oyunun artik solo değil takım oyunu olduğunun frkina varmalisiniz. Oyun için kufur eden arkadaşlar oyunu başından oynamamalı. Pick konusuna gelirsek karşı takım ve becerinizn en sağlam olduğu karakterlere gore yapilir oyunu herzmn yenmek için oynayin. Yaşım 18 kendimi profesyonel oyuncu olarak görüyorum abilerim tarafındanda çok kez esporcu olmam soylenmistir ilgilenen arkadaşlar yorum atablir.
    20 dk'ya kadar 4+1 tek hero bizi kassın late game mantığı 2 meta önce yok oldu kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: margaritta

20 dk'ya kadar 4+1 tek hero bizi kassın late game mantığı 2 meta önce yok oldu kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    Şu solo ranked oyunlarımda takıma gelen 2li stackler olur hep biri carry biri middir. Kaparlar o 2 lane'i. Supportları aşağılarlar. Midde sfle ölürler supporta hemen bağırırlar midde ward yok, gank yedim niye tp atmıyosun diye ağlarlar. Karşının midi qop ganke gidip, o çok sevdiğin kankini keser. Ama mid sf farm yapmaya devam eder. Hele bir de karşının carry'si luna, gyro gibi pushersa alttan ikinci kule giderken mid sf'in defe gelin diye ağlamasını görün. Bu 2li stacklerin carryleri genelde item kasmayı bilmez ayrıca. Tamamen ezber ve shopu açtığında sağda çıkan önerilen itemleri kasarlar. Arkadaşın evine gittiğimde 2k lık hesabına girsem de aynı, kendi 4k hesabıma girsem de aynı, arada kanaldan daha yüksek mmrlı partiye girsem de hep aynı, hiç değişmiyor.

Senin şu picki ben atıyorum, takıma direktifi ben veririm gibi laflarından; yukarda bahsettiğim tiplerden bir farkın olmadığı kanısına vardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jaseenstyle

Şu solo ranked oyunlarımda takıma gelen 2li stackler olur hep biri carry biri middir. Kaparlar o 2 lane'i. Supportları aşağılarlar. Midde sfle ölürler supporta hemen bağırırlar midde ward yok, gank yedim niye tp atmıyosun diye ağlarlar. Karşının midi qop ganke gidip, o çok sevdiğin kankini keser. Ama mid sf farm yapmaya devam eder. Hele bir de karşının carry'si luna, gyro gibi pushersa alttan ikinci kule giderken mid sf'in defe gelin diye ağlamasını görün. Bu 2li stacklerin carryleri genelde item kasmayı bilmez ayrıca. Tamamen ezber ve shopu açtığında sağda çıkan önerilen itemleri kasarlar. Arkadaşın evine gittiğimde 2k lık hesabına girsem de aynı, kendi 4k hesabıma girsem de aynı, arada kanaldan daha yüksek mmrlı partiye girsem de hep aynı, hiç değişmiyor.

Senin şu picki ben atıyorum, takıma direktifi ben veririm gibi laflarından; yukarda bahsettiğim tiplerden bir farkın olmadığı kanısına vardım.

Ne guzel ozetlemissin hocam, eline saglik

• Adam dotayi sildi beyler...

Görev tamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jaseenstyle kullanıcısına yanıt
    senin düşüncen ne diyim flamer tarafım var ama bu arkadaşlarıma değil gerçekten laf dinlemeyen insanlara. karşıda bh varken mide sentry atılmıyorsa o supporta suç atarım ya da karşıda sb varsa mide charge atacağı çok açık bunu önceden söylüyorum üstünüzde tp bulunsun diye. kendi egosuna yenik düşüp de midini takmayan supporta ben flame atarım kardeşim hiç kusura bakma ayrıca iyi oynayan adamlara da işini yapıyor zaten diye es geçmem teşekkür ederim oyun sonunda aklında bulunsun
  • margaritta kullanıcısına yanıt
    buna da cevap vereyim 4+1 metası 2 patch önce kalkmış demişsin neredeyse 3 meta önce 5 man push vardı 4+1 yoktu. 6.82 ile birlikte 4+1 oyunlar öne çıkmaya başladı early impact mid + farmer carry alınıyor 4+1 oynanıyor özellikle sf bu yüzden ünlü şu an. bence patchleri iyi analiz edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Triliteral

buna da cevap vereyim 4+1 metası 2 patch önce kalkmış demişsin neredeyse 3 meta önce 5 man push vardı 4+1 yoktu. 6.82 ile birlikte 4+1 oyunlar öne çıkmaya başladı early impact mid + farmer carry alınıyor 4+1 oynanıyor özellikle sf bu yüzden ünlü şu an. bence patchleri iyi analiz edin
    ayrıca bir arkadaş 2k da girsem 4k da girsem böyle demiş. 4k da daha çok egoist insan var bunu unutmasın ve 4k iyi bir rank değil kendi rankım da 4k olmasına rağmen bunu söylüyorum 5k altındaki ranklar iyi değildir 4k rankınız var diye kendinizi iyi sanmayın. ben de harika oynamıyorum amacım zaten 1 yıla yakın takımla train atıp kendimizi geliştirmek bu halimizle girdiğimiz ilk turnuvada eleniriz takım oyununa çok uzağız Türkler olarak.
  • Triliteral T kullanıcısına yanıt
    Amatör oyunlarda olabilir ama profesyonel seviye 4+1 oynayan takımlar çok azaldı en iyi takımlar secret,vg,eg gibi supportların aktif olduğu death ball metası var yani carry her zaman safe lane gider metası yok artık karşıdaki picklere göre taktik oluşturuluyor siz her zaman 4+1 taktiği kullanırsanız early game sıkıntı yaşarsanız oyunu büyük oranda kaybedersiniz tek başına oyun çeviren oyunlar pro game'de çok çok azaldı.Benim mmr çok yüksek değil fakat 7k'ya çok yaklaşan ve sürekli turnuva maçlarını izleyen birisi olarak söylüyorum bunu.
    20 oyun üst üste Support al ve dene bence deliklerinin kaç tanesini kendin yapıp oyun çevireceksin.

merak etme support oynadığım oyunlarda karşıda roamer biri varsa barath gibi kesinlikle üstümde tp olur dk 3-4 arası kurye uçururum ama ben bir support oyuncusu değilim pull/stack için ne zaman lane'i terketmem gerektiğini ya da ne zaman smoke gank gezmem gerektiğini iyi bilemem. oyunuma gelen adamın da bilmesini beklemiyorum bu yüzden söylüyorum oyun başında barath mid gelecek üstünde tp bulunsun diye bunu bile bile almayan adamlara laf ediyorum. burada kendi bilginizi konuşturmaya çalışıp kendinizi üstün mü göstermeye çalışıyosunuz bilmiyorum ama deathball metasını söyleyen arkadaş ti5'e bi baksın ya da son turnuvalara, slardar gibi early fight yönü güçlü olan herolar picklenmediği sürece yani ti5teki gibi anti ya da şu an ki metadaki gibi alch picklendiğinde takımlar deathball mu yapıyor acaba? ya da sen deathball'u tuskun rubick ile mide gank atması mı sanıyosun? deathball olayını 4kişi yapıyorlar çok nadir 5kişi geziyorlar. benim kadar turnuva izlemiyosun boşa konuşma yani. Sf meka metası da buradan gelme zaten deathball'dan. mide farmer alırsam genelde early meka kasarım dememin amacı da bu zaten, sana early push/fight imkanı sağlıyor sf+meka ki sf aldığım zamanlar da carry olarak anti mage pickelemeyeceğimi belirtmişim. ayrıca 4+1 oyunu illa safe lane carry ile yapılmaz alırsın pa ya da alch gibi bir heroyu yanına 2 iyi supportla aggro gidersin karşı takımın carry'sini oyun dışı bırakmaya çalışırsın. Dk 10'a kadar böyle olur dk 10dan sonra pa sürekli kill peşinde koşamaz farm kaybeder. o lane ya da nc döner bu sefer mid ile 4 kişi gezerler. mantıksız stratejilerle gelmeyin bana. madem bilmiyorsunuz biliyormuş gibi yapıp karşıdakini küçümsemeye çalışmayın.

• Aynen senin gibi turnuva izlemiyorum mlg, hitbox, douyutv bilmem ben ayesee kimdir tanımam. Puppeyin navi zamanlarda twitch dışında yaptığı streamleri hiç özlemedim, sen biliyorsun ben bilmiyorum eyvallah kardeş sana. Haydi kolay gelsin.

bunları bilmen çok şey değil kardeşim onların hepsini ben de biliyorum :D
    Sen biliyorsun ya da bilmiyorsun demedim ki zaten, sen kendi izlediğin şeyleri ben bilmiyormuşum gibi konuşuyorsun. Beni tanımıyosun bile neyi bilip bilmediğimi, neleri takip ettiğimi nerden biliyosun aga.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.