Bildirim
Dota 2 YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kozmetik itemler hepsi.'Customize' bölümünden o eşyalar hangi heroya aitse kullanmasını sağlayabiliyorsun.Kutuları açmak içinse DOTA Store'dan anahtar alman gerek ki tavsiye etmem. -
quote:
Orijinalden alıntı: Avrim
Kozmetik itemler hepsi.'Customize' bölümünden o eşyalar hangi heroya aitse kullanmasını sağlayabiliyorsun.Kutuları açmak içinse DOTA Store'dan anahtar alman gerek ki tavsiye etmem.
Oyuna girdiğim zaman özelleştir bölümüne giriyorum ama orda çantada ekipmanda vs. hiçbiri gözükmüyor itemlerin.Başka bir yerden mi bakılıyor acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: GSTRUA
quote:
Orijinalden alıntı: Avrim
Kozmetik itemler hepsi.'Customize' bölümünden o eşyalar hangi heroya aitse kullanmasını sağlayabiliyorsun.Kutuları açmak içinse DOTA Store'dan anahtar alman gerek ki tavsiye etmem.
Oyuna girdiğim zaman özelleştir bölümüne giriyorum ama orda çantada ekipmanda vs. hiçbiri gözükmüyor itemlerin.Başka bir yerden mi bakılıyor acaba ?
Tamam buldum bana gelmiyomuş hediyeBaşkasına gelenide gösteriyor ya ben onu kendime geldi sanmıştım tmm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X