Şimdi Ara

Dota 2 ye daha kaç hero gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu yaklaşık 1 aydır oynuyorum yeniyim yani sürekli yeni herolar deneyip hero havuzumu genişletmeye calısıyorum ama bir şeyi merak ediyorum şuanki dota 2de herolar az gibi dota 1 den dota 2 ye gelecek daha kaç hero var isimlerini yazabilir misiniz lütfen?

• abyssal underlord kesin gelecek diye biliyorum ve en az 2-3 hero daha gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yo Mama

abyssal underlord kesin gelecek diye biliyorum ve en az 2-3 hero daha gelecek

Anladım hocam teşekkür ediyorum peki bu herolardan farklı olarak dota 1 herolarından değilde kendi yaptıkları yeni herolar çıkarma ihtimalleri nedir sizce?
  • Sanmıyorum belki dota 1 dekiler bittikten sonra yapabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OwlPray -- 3 Kasım 2014; 13:11:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yo Mama

Sanmıyorum belki dota 1 dekiler bittikten sonra yapabilirler

Peki teşekkürler bilgiler için iyi forumlar.
  • DeepestSilence kullanıcısına yanıt
    daha bir ay önce sanırım açıklamaları vardı yeni karakter için.Dota 1 de de olmayan bir karakter gelecekmiş.Melee ve az vuran bir hero olacakmış gelecek hero
  • Dota 1 ve 2 nin tasarımını halen icefrog yapıyor ancak bundan sonra dota 1 desteği çekilir çünkü dota 2 ye geçirmek isteniyor oyuncular 4-5 hero eksik dota 1 de olup 2 de olmayan ancak bundan sonra yeni herolar direk dota 2 ye gelir

• Yeni,orijinal herolar gelecek. Ayrıca DotA'dan geçirilmemiş 4 hero kaldı
    Nerif The Oracle-Agzalor The Pitlord-Auroth The Winter Wyvern-Zed The Arc Warden

Yanlız Valve hero çıkarma hızını arttırsa çok iyi olacak. Valve 5 ayda 1 hero çıkarırken Rito 5 haftada 1 hero çıkarıyor. Gerçi rito 5 haftada 1 hero çıkarsa ne yazar 130 Hero var lolde ve sadece 25 tanesi metada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 6 Kasım 2014; 0:43:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Yeni,orijinal herolar gelecek. Ayrıca DotA'dan geçirilmemiş 4 hero kaldı
    Nerif The Oracle-Agzalor The Pitlord-Auroth The Winter Wyvern-Zed The Arc Warden

Yanlız Valve hero çıkarma hızını arttırsa çok iyi olacak. Valve 5 ayda 1 hero çıkarırken Rito 5 haftada 1 hero çıkarıyor. Gerçi rito 5 haftada 1 hero çıkarsa ne yazar 130 Hero var lolde ve sadece 25 tanesi metada

Seninkine +1 Sun Wukong ekleniyor 5 hero yolda

• Pitlordu cok merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 haftada hero çıkarcaklarına heroların oyun içi görünüşlerini düzeltsinler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.