arkadaşlar face de random gezerken buldum LoL oynayan küçükler DotA 2 yi keşfederse işimiz zor gibi gözüküyor. Özellikle farmına bakılacak olursa.
her oyunda illa çocuk olacak, league of legends'ta olduğu kadar bulaşmasın da
quote:
Orijinalden alıntı: Nintendo.
i don't farm creeps i farm heroes
quote:
haklısınız hocam da elalemin egoist veledi bir Timbersaw a support dedi bir başka capsinde çocukla düzgün konuşmama rağmen cerraaam (2. kat argo anlayınız artık) tarzı ifadeler kullandı. ayrıca riki oynayıp proluk böyle bir şey yazmış.
quote:
Orijinalden alıntı: Willy Willie
Biz dota oynarken dk 10 da 50 dan aşağı farm yaptığımız zaman abilerimizin kulağımızı çekerdi.Çoçuğun dota 2 de dk 27 de yaptığı farm 38 ve proyum XDXD diye geçiniyor
quote:
Orijinalden alıntı: HeaLx2
quote:
Orijinalden alıntı: Willy Willie
Biz dota oynarken dk 10 da 50 dan aşağı farm yaptığımız zaman abilerimizin kulağımızı çekerdi.Çoçuğun dota 2 de dk 27 de yaptığı farm 38 ve proyum XDXD diye geçiniyor
evet şimdi baktım da botlarla oynamış olması muhtemel
quote:
Orijinalden alıntı: Claverius
bot bot, muhtemel falan değil hepsi botların aldığı herolar zaten.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Claverius
bot bot, muhtemel falan değil hepsi botların aldığı herolar zaten.
Alıntıları Göster
Çoluk çocuk dolmasından korkmamak gerek rank denen bişey var sizin seviyenizde oynuyosa oyununuza gelmesinde ne gibi sakınca var ki yaşla alakası yok bu işlerin oynuyosa iyi gelsin he dersen boş boş konuşcak o zamanda ignore atıp geçiceksin.
HypnotiC.
kullanıcısına yanıt
Alakası bile yok. İstediğin kadar iyi yada kötü seviyede ol eğer oyununda 15 yaş ve altı insan varsa, %80 olarak tavrını belli eder. Yani demek istediğim 15 yaş ve altı oyuncu kitlesinin %80 i böyledir. İster high elo ol ister low elo ol, çocuk her zaman çocuktur.
quote:
Orijinalden alıntı: Acheron XII
Alakası bile yok. İstediğin kadar iyi yada kötü seviyede ol eğer oyununda 15 yaş ve altı insan varsa, %80 olarak tavrını belli eder. Yani demek istediğim 15 yaş ve altı oyuncu kitlesinin %80 i böyledir. İster high elo ol ister low elo ol, çocuk her zaman çocuktur.
O zamanda ignore girer devreye ignorela gel gelelim dota2 de Türk serverı yok aynı kişiyle 1-2 kere karşılaşırsın 1000 kere gelmez. Her oyunda tartışılan boş bir konulardan biri bana göre bu çocuklar oynamasın diye bi olay mı varmış :D Ben o yaşlardaykende oynuyordum dotayı
HypnotiC.
kullanıcısına yanıt
herhangi birini ignorelayınca o kişi feedlemekten, trollemekten, saçma sapan hareketler yapmaktan vazgeçmiyor. aksine dediğin gibi çocuk olduğu için, ergen inadı yapıp daha fazla üste çıkmaya çalışıyor. ayrıca çocuklar oynamasın diye bi şey yok. oyunu zehir eden bebeler oynamasın diyoruz. dotaya son 1-2 aydır bi şey oldu zaten, her oyuna mutlaka değişik değişik adamlar geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: IEfsaneyim
herhangi birini ignorelayınca o kişi feedlemekten, trollemekten, saçma sapan hareketler yapmaktan vazgeçmiyor. aksine dediğin gibi çocuk olduğu için, ergen inadı yapıp daha fazla üste çıkmaya çalışıyor. ayrıca çocuklar oynamasın diye bi şey yok. oyunu zehir eden bebeler oynamasın diyoruz. dotaya son 1-2 aydır bi şey oldu zaten, her oyuna mutlaka değişik değişik adamlar geliyor.
"olm riki op ya"
Ranked çıktığından beri kalitesiz 1 oyun bile atmadım.Veletler gelse bile yine kendileri gibi veletlerle oynarlar.
Ben de diyorum ki o çocuk zaten bahsettiğin gibi biriyse seviyesi çok düşük olur aynı oyuna düşmezsin?
ne ara bilgisayar öğreniyoda ne ara dota oynuyolar anlamadım bu veletleri
quote:
Orijinalden alıntı: eneoxkeskin
ne ara bilgisayar öğreniyoda ne ara dota oynuyolar anlamadım bu veletleri
38 creeps op riot nerf plz
quote:
Orijinalden alıntı: Aitheph
38 creeps op riot nerf plz
Alıntıları Göster
biz o yaşlardayken internet kafede mirc'de takılırdık, half-life oynardık. "şirket yapmayın lan" sesleri yükselirdi.
quote:
Orijinalden alıntı: KARTALIZMA
biz o yaşlardayken internet kafede mirc'de takılırdık, half-life oynardık. "şirket yapmayın lan" sesleri yükselirdi.