Bu sorunu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar, konuşamıyorum edemiyorum. Çok can sıkıcı bir durum.
Arkadaşlar dota 2 oynuyorum, windows 8.1 kullanıyorum, ses kartım realtek, nvidia ekran kartı var, şimdi bu lanet bilgisayarda oyun oynarken mikrofon kullanamıyorum. Bir 2+1 hoparlörüm ve mikrofonlu bir kulaklığım var. Driver güncelledim vs ama nedenini bir türlü bulamadım şu illetin :@ oyunda iken mikrofon ayarlarına giriyorum 2 tane gösteriyor, kulaklık ve hoparlör diye. Neyse seçiyorum ediyorum farklı varyasyonlar deniyorum ama yine de olmuyor. Daha önce başına bu tür bir sorun gelen var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Ian Moone
Bu sorunu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar, konuşamıyorum edemiyorum. Çok can sıkıcı bir durum.
konuşmayı dene sesini algılayınca o çizgi kalkar
Aynı problem bendede var çözemedim bir türlü
1. mikrofonu açın :P 2. oyunda kısayol ayarlayıp konuşun.
"açık mikrofunu etkinleştir" seçeneğini seçmeyin! o seçenek her konuştuğunuzu iletir. Ayrıca siz konuşana kadar dota içerisinde mikrofon muteli gibi görünür . Oysa sesi algılayınca o işaret kalkar ve normal konuşma baloncuğuna dönüşür.
arkadaş dota 2 oyuna girince sağ köşede iki tane simge cıkıyor bunu kaldıramıyorum yardım edcek birileri varmı acaba şimdiden tşk ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme