Şimdi Ara

DOTA FAN CLUP (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
0
Favori
49.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • garena nick megaloot eurobattle Megalot
  • Benide ekle

Eurobattle : 0wning
  • TkEfSaNe wepla eklersen sevinirim
  • söyliyimde oda açılıp kapanıyo yarım saat içinde açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGodfather-

varmi tiny ve rexxardan baba hero?

ikisinide necrolyte haklar
  • Eurobattledayım kullanıcı adı:fardan oyunda kuruyorum hemen hemen her akşam yaklaşık 8 ay önce başladım önceden warcraft oynamıştım ama dota ayrı bir dünya
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmuT

quote:

Orjinalden alıntı: Fenerbahçe.

EuroBattle: NNNatriuMMM

Oynadık senle. Host olmana rağmen:
    "NNNatriuMMM has left the game."

Burda Butterfly agi itemıdır, başka birşeye kasılmaz diyen yaşam formları var lan... O zaman Magnus'a Blink-Shiva; Earthshakera Blink-Refresh-Shiva; Krobelusa Tarrasque, Bloodstone; Puck'a Blink, Cent'e Blink-shiva, Warlock'a Vladmir çıkılmaz di mi? Ve daha bir çok Pub Gamerların düşünemeyeceği şey...

Sen earthshakere refresh kasıyorsan ya sen bu oyunu bırak yada onun ultisinin özelliğini öğren

• quote:

Orijinalden alıntı: Schwazen

quote:

quote:

Burda Butterfly agi itemıdır, başka birşeye kasılmaz diyen yaşam formları var lan... O zaman Magnus'a Blink-Shiva; Earthshakera Blink-Refresh-Shiva; Krobelusa Tarrasque, Bloodstone; Puck'a Blink, Cent'e Blink-shiva, Warlock'a Vladmir çıkılmaz di mi? Ve daha bir çok Pub Gamerların düşünemeyeceği şey...

Sen earthshakere refresh kasıyorsan ya sen bu oyunu bırak yada onun ultisinin özelliğini öğren

Neden ki?Eartshaker'a refresh kasınca fissure+dagger ile yanına+ulti+2. skill+fissure+refrseh+2. ulti bunu yapınca 5 adam bile alırsınEarth'ın 2. ultisi ganglerde fena ağlatır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Apoca[L]z

quote:

Orijinalden alıntı: TheGodfather-

varmi tiny ve rexxardan baba hero?

ikisinide necrolyte haklar

Oyunda ki en baba herolar bence aklıma ilk gelenler:
    Traxex,riki,naga,venge,mort,lycan,slardar,bloodseeker,luna ve knight davionTabi karsı takıma göre hero tipleri çok değişebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: sahsa

quote:

Orijinalden alıntı: Schwazen

quote:

quote:

Neden ki?Eartshaker'a refresh kasınca fissure+dagger ile yanına+ulti+2. skill+fissure+refrseh+2. ulti bunu yapınca 5 adam bile alırsınEarth'ın 2. ultisi ganglerde fena ağlatır...

Bana earthshakerin ultisinin özelliğini söylermisin :) Yada Echo damagenin ne olduğunu söyle ..

• [Pro.cor3]eRinC

Varsa Bnette çok takılan arkadaşlar mutlaka bana ulaşsınlar . Özellikle UmuT sen ulaş bana
  • quote:

quote:

http://www.playdota.com/heroes/earthshaker eartha refreshir kasılmaz diyen en altı okusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrium -- 7 Ağustos 2009; 15:24:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amorph

quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

Viper a fantezi olsun diye
    HoT
    Power Treads
    2xDivine Rapier
    Butterfly
    Monkey King Bar

Aldım tadından yenmiyor

O itemları kime kassan tadından yenmez de kasmak olay.

pff noob.

Bugün mirana ile starfall acmadan 18dkda pt+fly bitirdim ggc europe room 17de. Kasılmaz item yok şu lasthit olayını öğrenin artık.

Trolle mjo kasmazsan basit bir hero olarak kalır.

Ayrıca axea
    TARAK SHIVA BM MJO DAGGER TRAVEL
    Ayrıca lig oynamak isteyenler ggcde ligimiz vardır bekleriz inhouse lig.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrium -- 10 Ağustos 2009; 19:50:18 >

• Hem eurobattle da hem wepla dayım.. yekialem nick lerim doğal olarak..

Ama biz landan daha çok oyun atardık cafe dönemlerimizde.. Şirinevler champions cafe efsanedir..
  • Beni eklememissin

Ekle ekle

name: vOdkia
    eurobattle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coleyenema -- 25 Ağustos 2009; 23:36:54 >
  • Öhöm öhöm, konu iyice kaybolmuş.

Bir sorum olacak. 1v1 oyunda fazla iyi değilim ama kendimi geliştirmek istiyorum. Karşımdaki sürekli oyuna vg ile başlıyor, hangi hero olursa olsun, yani erken kill almak zorlaşıyor. Ne yapmam gerekir bunun karşılığında?
  • weplada oynamak isteyen 8 kişi çıkar mı? bu gece veya başka bir gece. ben ve bir arkadaşımda geleceğiz. 5v5 oynarız. hostluğum var. bazen arkadaşlarla sabaha kadar oynadığımız oluyor, bu gecede sahura kadar oynayabilirim weplada. varsa gelecek olan yazsın buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orjinalden alıntı: AnTi_TeRRoR

quote:

Orjinalden alıntı: DgnByz

Geo'yu durdurmanın yolu nedir ? Son günlerde bi geo patlaması var.11 olduktan sonra ortalığı kasıp kavuruyor.

Ekleme: Takım oyunu demeyin , euro'da onu bulmak çok zor

axe harbinger tide slayer lion geoyu ezer geçer

Kasmış bir Geo'yu durdursa durdursa kasmış bir Moon Rider durdurabilir oda belki...

kasmıs geoyu splash damage'i olan ve 2-3 combo ile çok fazla can götüren int herolar durdurabilir ancak. bu intleri kullanmak içinde yetenekli olmalısınız, 2-3 hatta 4. skili sadece bir kopyaya atacaksınız. karşınızda geoyu iyi kullanan biri varsa splash damage olmadan durdurmak çok zordur.

dendiği gibi axe, tide, slayer, lion, harbringer(hex, shiva, orchid, pt, birazda can kastınızmı durdurulamaz) bunların yanında magnus, fury kasmıs yurnero ya da mortred, skeletion king gibi critical damage vuran herolar durdurabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dispiacere

Öhöm öhöm, konu iyice kaybolmuş.

Bir sorum olacak. 1v1 oyunda fazla iyi değilim ama kendimi geliştirmek istiyorum. Karşımdaki sürekli oyuna vg ile başlıyor, hangi hero olursa olsun, yani erken kill almak zorlaşıyor. Ne yapmam gerekir bunun karşılığında?

Üstadlar, bir yardım edin yav
  • Bende tam tersi 2ye2den fazla olunca oynayamıyorum,yani kastığım slotta biri olduğu zaman sürekli diken üstünde kalıyorum,ne taktikler önerirsiniz bu konuda?Bir de şimdi branch vb. itemlar late gamede bir işe yaramıyor,early gamede bunları almak yerine para biriktirmek daha mantıklı olur mu?ve her heroya alınabilecek itemlar nelerdir?(str-int-agi diye sınıflandırsak daha mantıklı)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.