Şimdi Ara

DOTA FAN CLUP (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
0
Favori
49.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DgnByz

Geo'yu durdurmanın yolu nedir ? Son günlerde bi geo patlaması var.11 olduktan sonra ortalığı kasıp kavuruyor.

Ekleme: Takım oyunu demeyin , euro'da onu bulmak çok zor

axe harbinger tide slayer lion geoyu ezer geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnTi_TeRRoR

quote:

Orjinalden alıntı: DgnByz

Geo'yu durdurmanın yolu nedir ? Son günlerde bi geo patlaması var.11 olduktan sonra ortalığı kasıp kavuruyor.

Ekleme: Takım oyunu demeyin , euro'da onu bulmak çok zor

axe harbinger tide slayer lion geoyu ezer geçer

Kasmış bir Geo'yu durdursa durdursa kasmış bir Moon Rider durdurabilir oda belki...

• Arkadaslar warcraft3 yada dota oynarken laptop donuyor laptopun özellikleri:1.73GHz. 2GB ram vsvsvs... anlıcanız cok ıyı bır laptop ama oyun donuyoroyun nerelerde donuyor soylıyım:battlenete tıklayıp accaount sıfremı ıdmı yazıp ok a tıkladıkdan sonra.local veya custam gamede create map dedıkden sonra.veya arkadasım map kuruyo(localdan)ben gırıyorum 30sn-1 dk sonra oyun donuyor laptopda donuyor ac-kapa ypamak zorunda kalıyorum ayrıca war3 hıc kasmıyo engelleme yazısıda vermıyo buna cozum varmı? ayrıca bfme2 oynarken bıle hata vermıyo ama bunda boyle bısı var.
  • Arkadaşlarla hamachiden yapıyoruzda bir ark. paso heart of tarrasque(+35str fln veren)mudur nedir ondan diziyor,haliyle canı 5-6k falan.Buna karşı nasıl taktik üretebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: otobar

Arkadaşlarla hamachiden yapıyoruzda bir ark. paso heart of tarrasque(+35str fln veren)mudur nedir ondan diziyor,haliyle canı 5-6k falan.Buna karşı nasıl taktik üretebilirim?

Ya tarrasque dizmesine izin vermeden early game oyunu kontrolüne geçir, ya da buriza-desolator falan kasmaya bak.

Ayrıca yeni 6.60 haritayı beğenmeyen benim dışımda kimse var mı? Ne güzel alışmıştık itemlara, şimdi shoplar falan da değişmiş, item dizilimleri de değişmiş, alışmak biraz zaman alacak gibi.
  • cevap lütfen
    quote:

Orjinalden alıntı: ArcaneArcher

Arkadaslar warcraft3 yada dota oynarken laptop donuyor laptopun özellikleri:1.73GHz. 2GB ram vsvsvs... anlıcanız cok ıyı bır laptop ama oyun donuyoroyun nerelerde donuyor soylıyım:battlenete tıklayıp accaount sıfremı ıdmı yazıp ok a tıkladıkdan sonra.local veya custam gamede create map dedıkden sonra.veya arkadasım map kuruyo(localdan)ben gırıyorum 30sn-1 dk sonra oyun donuyor laptopda donuyor ac-kapa ypamak zorunda kalıyorum ayrıca war3 hıc kasmıyo engelleme yazısıda vermıyo buna cozum varmı? ayrıca bfme2 oynarken bıle hata vermıyo ama bunda boyle bısı var.

• Çok sağol.

quote:

Orjinalden alıntı: dispiacere

@ArcaneArcher

Windows Güvenlik Duvarı'nı tamamen kapamayı dene.PC de yüklü başka koruma programlar varsa onlardan sorun yaratabilir.Windows G.D apayrı birşey zaten tüm izinleri vermemize rağmen sorun çıkarttırıyordu hamachide,şimdi komple kapatıyoruz rahatız.
  • denedım olmadı.format atıcam bakalım olcakmı.baska yolu yokmu
  • Fatal Error alıyorum çok kişili oyunlarda(en fazla 2vs2 yapabiliyorum) Bu fatal errorden kurtulma şansım var mı ? Format atıncada düzelmedi .
  • CD de sorun vardır. yeni bir cd al veya ınternetten ındır
  • yeni manta artık orb değil maginaya darkterrora falan kasınca çok güçlü oluyorlar
  • quote:

Arkadaşlarla hamachiden yapıyoruzda bir ark. paso heart of tarrasque(+35str fln veren)mudur nedir ondan diziyor,haliyle canı 5-6k falan.Buna karşı nasıl taktik üretebilirim?

oyun 1e1 ise en iyi 1v1 herolarından birini alabilirsin. Onlarda magina, lycan, troll, darkteror, terrorblade (ultisi sayesinde rahatlıkla kac k hp olursa olsun alabilirsin), nerub vs vs.
    eğer ortada tek kasıyorsanız bane elemantal en iyi 1w1 kasan ve karsıyı kastırmayan bir herodur (oynamasını bilene) ilk skill i oyun aldırır. vs vs...
  • ya baya dotacı varmış dota için ayrı bir yer isteyelim
  • eklersen sevinirim. eurobattle

thegodfathere
  • Şu an Warcraft 3 ü indiriyorum(torrent).Frozen throne u da indireceğim boyutu ne kadar acaba frozen throne un?
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazygamer_wb

quote:

oyun 1e1 ise en iyi 1v1 herolarından birini alabilirsin. Onlarda magina, lycan, troll, darkteror, terrorblade (ultisi sayesinde rahatlıkla kac k hp olursa olsun alabilirsin), nerub vs vs.
    eğer ortada tek kasıyorsanız bane elemantal en iyi 1w1 kasan ve karsıyı kastırmayan bir herodur (oynamasını bilene) ilk skill i oyun aldırır. vs vs...

kesinlikle yanlış naix al seni öldüremez hele bi de o kadar canda ne kadar lifesteal gelir biliyomusun

• Wepla : Talsmic benide ekleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fenerbahçe.

EuroBattle: NNNatriuMMM

Oynadık senle. Host olmana rağmen:
    "NNNatriuMMM has left the game."

Burda Butterfly agi itemıdır, başka birşeye kasılmaz diyen yaşam formları var lan... O zaman Magnus'a Blink-Shiva; Earthshakera Blink-Refresh-Shiva; Krobelusa Tarrasque, Bloodstone; Puck'a Blink, Cent'e Blink-shiva, Warlock'a Vladmir çıkılmaz di mi? Ve daha bir çok Pub Gamerların düşünemeyeceği şey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 12 Temmuz 2009; 22:26:15 >
  • varmi tiny ve rexxardan baba hero?
  • Bnde oynuorm baktm şöle bi tanıdık mtt i gördüm (murderer) bnmde euro id "pislicK41" wepla "mercimeK"
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.