Şimdi Ara

DOTA FAN CLUP (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
539
Cevap
0
Favori
49.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • battlede cevirelim bi gun aksam haberleselim.
  • Ekle

Eurobattle id : coldmen
  • Wepla
    Nick : Gift15h
  • hamachi den oynamak isteyenler.

oyun versiyonu 1.22

ağ adı : yenigine
    şifre : 123

hemen her gece saat 22:00 civarında 1-2 el atıyoruz 2v2. sizinde katılımınızla 4v4 5v5 patlatılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gift15h

Wepla
    Nick : Gift15h

bu arkadası bilirim kendisi hardpro dur. id 5k civarıydı arkadaslarda eklisin ama beni hatırlamazsın 1 yıldır pek giremiyorum. nick: coldpain
  • Ekle benide.
  • hero skilleri ve itemlerin türkçe çevirilerinin olduğu iyi bir sitewww.dotamerkezi.com yeni başlayanlar için heroya kasılacak itemleri ve nasıl oynaması gerektiğ stratejiler halinde anlatılıyor. pro iseniz yeni başlayanlara tecrübeniz ile yardımcı olabilirsiniz yeni başladığımda hero skillerinin ne olduğu nasıl kullanacağını öğrenmek için oldukça zorlanıyodum google sağolsun bulduk türkçe bir kaynak:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5minute -- 26 Şubat 2009; 13:57:55 >
  • lagsız hilesiz ve daha profesyonel bi ortamda oynamak istiyorsanız garenada oynamalısınız programı nasıl kullanacağınız burada
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

lagsız hilesiz ve daha profesyonel bi ortamda oynamak istiyorsanız garenada oynamalısınız programı nasıl kullanacağınız burada

Garenada lvl sistemi falanda varmış. Oldukça eğlenceliye benziyor. Wepladaki leaverlardan sıkılmıştım bende, bakalım bi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

lagsız hilesiz ve daha profesyonel bi ortamda oynamak istiyorsanız garenada oynamalısınız programı nasıl kullanacağınız burada

Garenada lvl sistemi falanda varmış. Oldukça eğlenceliye benziyor. Wepladaki leaverlardan sıkılmıştım bende, bakalım bi..

servera bağlıyken oyun oynarken xp kazanırsın tabi oynarken daha fazla. lvl atladıkça High level room lar var. bu odalara girmeye başladıktan sonra noob oranı düşer sürekli. türkler için de tr roomlar var. yabancılarla oynarken oyunlara girmeden önce pinglerini kontrol ederek girin. iyi bir hostla oyun oynadığınızda normal serverlardaki şimdiye kadar çektiğiniz işkenceyi farkedeceksiniz. garenada host olmak için en az 4mb bağlantı gerekli. 2mb ile de kuruluyor ama en temiz sorunsuzu 4. ve lan game oynar gibi oynarsınız.

• Millet bir ara eurobattle'dan oyun çevirek DH'ce yaw ne dersiniz?
  • Eurobattle ekle beni de
  • Bilirsiniz aktif olabilen itemleri kullanmak işkencedir. Özelliklede Laptop kullanıcıları için.

Bununla ilgili internette araştırma yaptım ve bir kaç program buldum. Bunlardan biri Wc3 Assistant. Ancak bu program Battle.net'te çalışmıyor...

Diğeri Key Changer. Bu programda ücretli ve parasız sürümü sadece 1 hafta kısıtlı olarak kullanılabiliyor.

Bir diğeri Super Keys. Bu programı denedim ama halen çözemedim ve bence DotA için kullanmak imkansız.

Vb...

Ancak halen kullanımı kolay bir program bulamadım. Bu programların arasında en beğendiğim Wc3 Assistant. Fakat bu programda yalnızca kendi üzerinden açıldığında kullanılıyor. Yani Battle.net te oynamak pek mümkün değil gibi.

Sorunum çok basit, inventory içindeki aktif olabilen itemleri klavyenin istediğim bir tuşuna atamak ve dilediğim zamanda kullanmak.

Günlerdir araştırıyorum ve hala uygun bir program bulamadım. Bir de program dışında Wc3'ün içinde CostumKey.txt dosyası açmakta bir çözümmüş. Ama saçma sapan bir yazılımı var, çok karmaşık ve tam olarak aradığım şey değil.

Sırf bu yüzden aktif olan hiç bir itemi kasmıyorum. Witch Doctor'a Dagon, Puck'a Shiva, Lion'a Mekansm benim için bir hayal.

LÜTFEN YARDIM EDİN !!!

• Arkadaşlar ben yeni başladım da.
    Naga Siren için hangi itemleri tavsiye edersiniz?
  • tamamen noobum.
    daha kolay bir hero varmıdır nooblar için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radionomy -- 15 Mart 2009; 6:08:10 >
  • Kolay hero diye bişey yok. Hangisi zevkli geliyorsa onu al. Sdem,arem modlarda kasarsan kendini geliştirirsin..
  • Hadi beyler lütfen ama bi cevap yazın. numlock tuşlarını nasıl klavyeye atarım?
  • Şurda o kadar dota oynayan kafa var da biri çıkıpta ben numlock u rahat kullanamıyorum diyen beyin çıkmadı mı?
  • warkeys diye bir program var .İçinde autowarkey var ona bi bak derim..
  • evet program bu olabilir ancak yükleme hatası verdi. Vista kullanıcısı olduğumdan kaynaklanabilir. Kafayı yicem dünyada milyonlarca dota oyuncusu var bir tanesi çıkıp vista için item kullanım kolaylığı düşünememiş mi
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.