Şimdi Ara

DOTA FAN CLUP (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
0
Favori
49.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TaRg

evet program bu olabilir ancak yükleme hatası verdi. Vista kullanıcısı olduğumdan kaynaklanabilir. Kafayı yicem dünyada milyonlarca dota oyuncusu var bir tanesi çıkıp vista için item kullanım kolaylığı düşünememiş mi

Alıntıları Göster
    bendede vista var ben kullanabiliyorum dostum biraz daha uğraş ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassin

bendede vista var ben kullanabiliyorum dostum biraz daha uğraş ..

Alıntıları Göster
    evet kullandım ama ne yazıkki sadece frozen throne ile açılınca kullanılabiliyor. Ben eurobattle.net üzerinden oynuyorum ve o ayrı bir yerden açılıyor.

Hassin sen hangi serverdasın. Frozen Throne ile açınca eurobattleda oynanmıyor. Eurobattle exe sinden girincede Warkey çalışmıyor. Amma çıkmazdayın ya.
  • eurobattle de

n1qot1n
  • quote:

Orijinalden alıntı: RODEOMUSTAFA

ya wepla dan üyelik alamıyorum yardım edermisiniz ?

Alıntıları Göster
    No_Respect
    eurobattledayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norolim -- 30 Mayıs 2010; 20:54:48 >
  • quote:

Şurda o kadar dota oynayan kafa var da biri çıkıpta ben numlock u rahat kullanamıyorum diyen beyin çıkmadı mı?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TaRg

Şurda o kadar dota oynayan kafa var da biri çıkıpta ben numlock u rahat kullanamıyorum diyen beyin çıkmadı mı?

Buradan warkeys kullanımını öğrenip bu sorununu çözebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Radionomy

tamamen noobum.
    daha kolay bir hero varmıdır nooblar için?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Qcu

tamamen noobum.

Daha az aktif skill e sahip olup range e sahip heroları tercih edebilirsin. razor ve sniper geldi aklıma. bundan daha önemli birşey var ki kesinlikle ilk basta bilenlerle oynayayım kendimi geliştireyim şeklinde düşünme. hatta ilk insanlarla da oynama bilgisayara karşı AI mod haritaları var. onlarda heroların yeteneklerini iyice kavramaya bak. Daha sonra insanlrla oynamaya başlayınca da çok az bildiğini belirt ve noobgame (acemi oyunlarına) e gir. heroların nasıl kullanılması gerektiğini anlatan rehberler var onlardan yararlan.senden daha deneyimli arkadaşlarına oyun içerisinde ne yapman gerektiğini danış. dota bir takım oyunudur kendi başına yaptğın hatalar takıma zarar verecektir bunu unutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

quote:

tamamen noobum.

Daha az aktif skill e sahip olup range e sahip heroları tercih edebilirsin. razor ve sniper geldi aklıma. bundan daha önemli birşey var ki kesinlikle ilk basta bilenlerle oynayayım kendimi geliştireyim şeklinde düşünme. hatta ilk insanlarla da oynama bilgisayara karşı AI mod haritaları var. onlarda heroların yeteneklerini iyice kavramaya bak. Daha sonra insanlrla oynamaya başlayınca da çok az bildiğini belirt ve noobgame (acemi oyunlarına) e gir. heroların nasıl kullanılması gerektiğini anlatan rehberler var onlardan yararlan.senden daha deneyimli arkadaşlarına oyun içerisinde ne yapman gerektiğini danış. dota bir takım oyunudur kendi başına yaptğın hatalar takıma zarar verecektir bunu unutma.

Alıntıları Göster
    1.23'ü yükledikten sonra oyunlara girememeye başladım,oyun yüklendikten sonra fatal error veriyor.Aynısı başına gelen ve çözümünü bilen birisi var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DgnByz

1.23'ü yükledikten sonra oyunlara girememeye başladım,oyun yüklendikten sonra fatal error veriyor.Aynısı başına gelen ve çözümünü bilen birisi var mı ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DgnByz

verdiğim linkteki patch i yüklemeyi deneyin. oynadığınız server 1.23 kullanmıyorsa oyunları göremezsiniz. switcher ile tekrar 1.22 ye çevirin versiyonu

• quote:

quote:

verdiğim linkteki patch i yüklemeyi deneyin. oynadığınız server 1.23 kullanmıyorsa oyunları göremezsiniz. switcher ile tekrar 1.22 ye çevirin versiyonu

Alıntıları Göster
    Eurobattle id : KennyMcCrmck

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

quote:

İlgilendiğin için sağol.Sorunun kaynağı VisualCustomKick'miş.Versiyon uyuşmazlığı nedeni ile fatal veriyormuş sanırım, kapattım sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DgnByz

quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

quote:

İlgilendiğin için sağol.Sorunun kaynağı VisualCustomKick'miş.Versiyon uyuşmazlığı nedeni ile fatal veriyormuş sanırım, kapattım sorun yok.

Alıntıları Göster
    beyler eurobattle 1.23 e dönmüş bende az önce 56 mb lık patchi bastan yükledim sonra bir de eurobattle installer gerekti onuda yükledim masaüstünde kısayol oluşturdu, oyunu açtı ama battle.net e tıklayınca CD-key ile ilgili bi hata verio ve eurobattle'ı tanımlamıo. Düşündüm acaba CD-key orjinal değil, internetten buldum, yani orjinal bi CD-key istiyor olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: RODEOMUSTAFA

ya wepla dan üyelik alamıyorum yardım edermisiniz ?

Alıntıları Göster
    wepla DreamHacker
  • quote:

beyler eurobattle 1.23 e dönmüş bende az önce 56 mb lık patchi bastan yükledim sonra bir de eurobattle installer gerekti onuda yükledim masaüstünde kısayol oluşturdu, oyunu açtı ama battle.net e tıklayınca CD-key ile ilgili bi hata verio ve eurobattle'ı tanımlamıo. Düşündüm acaba CD-key orjinal değil, internetten buldum, yani orjinal bi CD-key istiyor olabilir mi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TaRg

Patch i 1.23 e geçirirken herhangi bir sorun çıktı ise buradan faydalanın 1.23e geçiş. geçiş yaptıktan sonra install olarakhttp://rapidshare.com/files/214260605/Installer.rar deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron

wepla Tifany
    hesaba birden çok giren oluyor. "5v ar 20k okumadan gelme" diye bi oyun kurulmuşsa o benimdir

Alıntıları Göster
    EuroBattle: NNNatriuMMM
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrium

Alıntıları Göster
    Warcraftın kurulduğu yerde eurobattle.reg diye bir dosya var.2 kez tıkla ona çıkan şeye tamam de.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hamachi'den oyun atsak ya
    çıkmaz mı bi 8-10 kişi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Hamachi'den oyun atsak ya
    çıkmaz mı bi 8-10 kişi ?

Alıntıları Göster
    Kenan abi konu açtım ona beklerim seni.( ZOMBİCİLERE İNAT DİYE BAŞLAYAN)
  • quote:

Kenan abi konu açtım ona beklerim seni.( ZOMBİCİLERE İNAT DİYE BAŞLAYAN)

Alıntıları Göster
    EuroBattle. AkhapeLLa

yanlız cok iyi oyuncu degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kherehabath -- 23 Mayıs 2009; 17:32:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Ekle

Eurobattle: GeForceGT

Alıntıları Göster
    eurobattle darkanqel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radionomy

Arkadaşlar ben yeni başladım da.
    Naga Siren için hangi itemleri tavsiye edersiniz?

Alıntıları Göster
    quote:

Arkadaşlar ben yeni başladım da.
    Naga Siren için hangi itemleri tavsiye edersiniz?

Manta fly vlad radiance buriza assault kas gg

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.