Bu konuyla ilgili bir çok mesaj atıldı bende hepsini bi arada toplama gereği gördüm. Dotada Heroların Skili Yada o hero ile ilgili taktik isteyenl veya hangi heroya ne çeşit item build (item alma) sorunlarını arkadaşlar bu başlık altında soru & sorunlarını dile getirebilirler.
5 Yıldır bu oyunu oynuyorum gerekli arkadaşlara gerekli yardımı yapabilirim...
Teşekkürler............
Merhaba üstad..
Ben Dota'ya yeni başladım.. Yaklaşık 1 hafta oluyor.. Fakat pek fazla bir bilgim yok.. Öğrenmeye çalışıyorum, bu yüzden genelde Rikimaru alıyorum.. Fakat skill konusunda problem yaşamasam da, item konusunda problem yaşıyorum.. Netten bakmıştım; fakat bilen birisine danışmak kesinlikle daha iyidir..
Size sorum, Rikimaru - Slardar - Balanar hero'larında hangi itemleri kullanmak ve oyunun başlangıcından itibaren hangi taktikleri izlemem gerekir..
NOT: Ben henüz "noob" bile değilim diyebilirim.. =) Pro arkadaşlar da pek yardımcı olmuyor, son ümidim burada.. Cevabınızı bekliyorum..
Bu heroya bu kasılır bu skill verilir diye bir şey yok ki dotada. Oyun durumuna, takım durumuna göre item kasılır.
quote:
Orjinalden alıntı: UmuT
Bu heroya bu kasılır bu skill verilir diye bir şey yok ki dotada. Oyun durumuna, takım durumuna göre item kasılır.