Şimdi Ara

Dota Hero Skill İstekleri Veya Hero Taktikleri İsteyenler Bu Mesaj Altında İsteklerini Dile Getirsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyla ilgili bir çok mesaj atıldı bende hepsini bi arada toplama gereği gördüm. Dotada Heroların Skili Yada o hero ile ilgili taktik isteyenl veya hangi heroya ne çeşit item build (item alma) sorunlarını arkadaşlar bu başlık altında soru & sorunlarını dile getirebilirler.

5 Yıldır bu oyunu oynuyorum gerekli arkadaşlara gerekli yardımı yapabilirim...

Teşekkürler............

• Merhaba üstad..

Ben Dota'ya yeni başladım.. Yaklaşık 1 hafta oluyor.. Fakat pek fazla bir bilgim yok.. Öğrenmeye çalışıyorum, bu yüzden genelde Rikimaru alıyorum.. Fakat skill konusunda problem yaşamasam da, item konusunda problem yaşıyorum.. Netten bakmıştım; fakat bilen birisine danışmak kesinlikle daha iyidir..

Size sorum, Rikimaru - Slardar - Balanar hero'larında hangi itemleri kullanmak ve oyunun başlangıcından itibaren hangi taktikleri izlemem gerekir..

NOT: Ben henüz "noob" bile değilim diyebilirim.. =) Pro arkadaşlar da pek yardımcı olmuyor, son ümidim burada.. Cevabınızı bekliyorum..
  • Bu heroya bu kasılır bu skill verilir diye bir şey yok ki dotada. Oyun durumuna, takım durumuna göre item kasılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UmuT

Bu heroya bu kasılır bu skill verilir diye bir şey yok ki dotada. Oyun durumuna, takım durumuna göre item kasılır.

+1

Bu arada oyuna girebiliyo musunuz ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.